Nejoblibenejsi rod
Sestavil jsem si žebříček mne nejvice sympatickych rodu. Jak jste na tom vy?
1. Starkove
2. Martellove
3. Lannisterove
4. Targaryenove
5. Baratheonove
6-7. Arrynove, Tullyove
8. Tyrellove
9. Greyjoyove
Ano
1. Je jich moc
2. Je jich opravdu strašně moc
3. Pár jich je nevinných
Ale UnCat si na nich stejně ještě smlsne, pokud ji někdo nezabije podruhé.
Ešte k Rudým by sa dalo čosi ako: ,,Kto druhým ohne zapaľuje, sám v nich horí." :D
2. Mormont
3. Blackfyre
4. Varys- ikdyž toho označovat za rod je dost pofidérní :D vzhledem k možným nástupcům :D, ale nej hráč
5. Clegane - zajímavé dvě postavy
Nejméně oblíbený
1. Lannister - Ikdyž Tyrion a v poslední době i Jaime lepšují preference. Tak třeba bude z Jaimeho skvělý velitel Nights watch a Tyrion dojede na tu svoji pusu...
2. Bolton
3. Frey
4. Targaryen - šílení králové s pár vyjímkama...
5. Greyjoy - nejnudnější kapitoly v knížce
@Seans
To patří k Blackfyreům, ne k Mormontům.
2) Targaryenové - Ani tak Dany, ale Aegon VI. (pokud je Targaryen)
3) Tullyové - Krom Lysy sou všichni výborný, a navíc je z nějakého důvodu nikdo nemá rád
4) Freyové - Vim, že mě asi oběsíte, ale Robb je opravdu zradil a RS bylo to jediný, co jim zbejvalo
5) Karstarkové - Taková výborná rodinka
6) Conningtonové - Jon pomáhá Aegonovi, bojuje s Nedem
7) Baelišové - Malíček je jedinej, co tu Hru fakt umí
8) Greyjoyové - Victarion je borec
9) Tyrellové - Cersei je nemá ráda
10) Thennové - Ti „nej“ seveřani
"Asi jediná rodinka chovající se normálně a netrpící žádnými úchylkami"
a na druhé místo dáš Targaryeny.
2) Martell - Zřejmě jsou mi sympatičtí trpěliví a inteligentní lidé, kteří když už se racionálně rozhodnou, že je něco správné či podstatné, jsou schopni tomuto cíli obětovat vše a nenechají se emocionálně rozhodit. A opět - není to jednostranný rod. Kdybych měl poměřovat klidnou důkladnost x šílenost, Doran s Oberynem by mi z toho vyšli ve výledku asi stejně, jako Roose s Ramsaym ( i když v trochu jiném poměru ).
3) Manderly - Viz 2), ale chybí jim ta druhá strana mince.
4) Frey - Ano, souhlasím, při RW byli v právu. Ale především, Freye snad ani nelze mít nerad, protože se nacházejí v tak rozličné škále - od zákeřných tupců přes flegmatické cvoky až po vyložené sympaťáky - že kdyby se jimi všemi probral, tak opravdu každý si tam musí najít svého oblíbence. A to jsem ještě nezmínil samotného Lorda Přechodu, jenž sám ztělesňuje alespoň polovinu z těchto charakterů.
5) Lannisteři - ty jsem tam prostě musel dát kvůli Jaimemu, jinak jsou mi celkem šumák.
F Tak já myslím, že přítomné dámy nesouhlasí. Mně osobně až tak moc nevadí, ale RW byla prasárna. Nejde o to, že se odklonili od svého pána, ale porušili právo hosta a zabili spoustu nevinných lidí. Když chtěli zradit, měli to udělat jinak. Takhle jimi celé Západozemí právem pohrdá.
To si asi moc přátel nenadělali, že ?
Jak již bylo řečeno, Řekotočí sice získal Frey, ale to bylo kvůli Genně, nikoli Emmonovi. Z těch dvou má hlavní slovo právě ona.
Dále daně zatím spadají pod "majitele" Harrenhalu a titul "Lord Trojzubce" taky nepatří Freyům.
A oddanost říčních lordů už vůbec ;)