Oblíbená postava?
Zajímalo by mě jakou máte oblíbenou postavu a jak se oblíbenost v průběhu knih vyvíjela.
Přiznám se že od začátku sjem fandil Starkům a vlastně pořád jim fandím a od krvavé svatby čtu Píseň už jenom s proncipu a abych věděl jak to skončí, také mě děsí klesající kvalita.
Favoritem pro mě byl Eddard, s Robbem a Jonem, ale poslední dobou jasně vede Brienne a Jaime...
Přiznám se že od začátku sjem fandil Starkům a vlastně pořád jim fandím a od krvavé svatby čtu Píseň už jenom s proncipu a abych věděl jak to skončí, také mě děsí klesající kvalita.
Favoritem pro mě byl Eddard, s Robbem a Jonem, ale poslední dobou jasně vede Brienne a Jaime...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
- Walder Frei, Cersei, Malicek, Catelyn
- Joffrey, Petyr, Walder, Aeron, Roose-Bolton, Euron (Bojím se té jeho pekelné trumpety)...
Neoblíbené - Jorah Mormont, Cersei, Lysa Arryn, Jaime, Barristan Selmy
Váhám - Theon, Daenerys, Malíček
Naopak u Starků mám problém s Aryou. Je sice všeobecně oblíbená, ale podle mě si moc nevzala k srdci slova svého otce, že zabíjení by nemělo být nikdy snadné...
Obecně mám rád postavy začínající písmenem S.
I já sám tak začínám. :-)
Inu, začalo to házením pomerančů a skončilo podřezáváním v temných uličkách. A takové to bylo nadějné děvče.
Možná kdyby ukojila svou krvelačnou touhu tehdy (místo hození pomeranče), mohlo být vše jinak. :-)
Inu, začalo to házením pomerančů a skončilo podřezáváním v temných uličkách. A takové to bylo nadějné děvče.
Alek píše:
Možná kdyby ukojila svou krvelačnou touhu tehdy (místo hození pomeranče), mohlo být vše jinak. :-)
Ale prosím vás, to je jen nedostatkem sexuálních zkušeností. Děvče se teprve hledá. Až bude starší, bude se ukojovat úplně jinak. :D
Alnag píše:
Ale prosím vás, to je jen nedostatkem sexuálních zkušeností. Děvče se teprve hledá. Až bude starší, bude se ukojovat úplně jinak. :D
No, jen aby tyhle dvě vášně nespojila dohromady. xD
...řekl psycholog. Ha! Já vždycky řikal, že ona za to nemůže.
Šťoural by možná namítl, že Daenerys se zkušeností dostalo a zatím to nevypadá o nic méně krvelačně, ale takový tu jistě není. :-)
Šťoural by možná namítl, že Daenerys se zkušeností dostalo a zatím to nevypadá o nic méně krvelačně, ale takový tu jistě není. :-)
Ehm... :)
Zápor: Cersei, Joffrey, Sansa, Catelyn...(obecně nějak nemám rád ženský postavy v sáze)