Zkoušeli jste ty notifikace? Na http://www.icefire.cz/forum/profile/preferences/ si zaškrtněte třeba dole tu kategorii Webové záležitosti. Když pak budete v té diskuzi, tak v levém dolním rohu uvidíte, když tam něco přibude.
@Nevada Zahodit (anglicky Dismiss, lepší překlad mě nenapadl) diskuzi lze pouze pokud je diskuze oznámená (má modrý tag "Oznámení") -- pokud ji zahodíš, nebude se držet na prvním místě v seznamu diskuzí.
pokud jde o to upozornění na nový příspěvek -- to si na icefire pomatuju. Je to pěkná věc, ale jsou tu hned 2 problémy: 1. po odeslání příspěvku se nic nenačítá, jen se prostě (javascriptem) přidá nový příspěvek -- to znamená, že na server se odešlou údaje o novém příspěvku, ale žádná data se nestahují, bylo by třeba vynutit request (požadavek na server). 2. v aplikační vrstvě Vanilly se nevyznáme (má celkem špatnou dokumentaci), takže si ani nemusíme pokládat otázku číslo 3 -- jeslti umíme v PHP programovat (a já už jsem to psal -- někteří víme kde -- několikrát... PHP nesnáším :D)
áno, v profile bola 'Zeď', kde bolo možné písať.. Ako si trebárs kliknem na Nevadu, dole mala byť tá možnosť... už tam nie je.. Namiesto toho vidím, že Nevada je vyberavá a trvalo, kým si našla správny Avatar :D
@MissUtahraptor: Ajo, tak to jo. On byl ten starý dnes v TV, tak jsem myslela, že reagujete na něj :o) A s hodnocením toho nového bez výhrad souhlasím!
Komentáře
edit: no, teď se mi zase neukázala Nevadina odpověď... :/.
Myslím, že Montezuma myslel notifikaci celkově (podle jedné z jeho rad :D)
pokud jde o to upozornění na nový příspěvek -- to si na icefire pomatuju. Je to pěkná věc, ale jsou tu hned 2 problémy:
1. po odeslání příspěvku se nic nenačítá, jen se prostě (javascriptem) přidá nový příspěvek -- to znamená, že na server se odešlou údaje o novém příspěvku, ale žádná data se nestahují, bylo by třeba vynutit request (požadavek na server).
2. v aplikační vrstvě Vanilly se nevyznáme (má celkem špatnou dokumentaci), takže si ani nemusíme pokládat otázku číslo 3 -- jeslti umíme v PHP programovat (a já už jsem to psal -- někteří víme kde -- několikrát... PHP nesnáším :D)
A s hodnocením toho nového bez výhrad souhlasím!