Nový Ice & Fire, model 2012

upraveno 31. října 2012 v Webové záležitosti
1121315171822

Komentáře

• Naposledy já před chvílí. ;-)
  • @Nevada: však jsem to začala já, ne? :D. Mi jen přijde, že každý myslel trochu něco jiného ;-)
  • Aktualizovat, refreshovat, obnovovat. Popř. v obráceném pořadí. :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Ne, pořád je to to samé. Jen se to každý snaží vysvětlit svými slovy. Já na to upozorňovala poprvé hned první nebo druhý den po spuštění nového webu.
  • upraveno 3. listopadu 2012
    heavy: což znamená: píšu příspěvek (reaguju na někoho) - zkopíruju vše, co jsem napsala - aktualizuji stránku a zkontroluji, jestli mě někdo nepředběhl - vložím zkopírovaný text - odešlu - aktualizuju stránku, abych si zkontrolovala, jestli mě někdo nepředběhl... zbytečně složité.

edit: no, teď se mi zase neukázala Nevadina odpověď... :/.
    Myslím, že Montezuma myslel notifikaci celkově (podle jedné z jeho rad :D)
    Nekopíruj, použij funkci "uložit koncept", jak už tady taky padlo několikrát.
  • Zkoušeli jste ty notifikace? Na http://www.icefire.cz/forum/profile/preferences/ si zaškrtněte třeba dole tu kategorii Webové záležitosti. Když pak budete v té diskuzi, tak v levém dolním rohu uvidíte, když tam něco přibude.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    @Nevada Zahodit (anglicky Dismiss, lepší překlad mě nenapadl) diskuzi lze pouze pokud je diskuze oznámená (má modrý tag "Oznámení") -- pokud ji zahodíš, nebude se držet na prvním místě v seznamu diskuzí.

pokud jde o to upozornění na nový příspěvek -- to si na icefire pomatuju. Je to pěkná věc, ale jsou tu hned 2 problémy:
    1. po odeslání příspěvku se nic nenačítá, jen se prostě (javascriptem) přidá nový příspěvek -- to znamená, že na server se odešlou údaje o novém příspěvku, ale žádná data se nestahují, bylo by třeba vynutit request (požadavek na server).
    2. v aplikační vrstvě Vanilly se nevyznáme (má celkem špatnou dokumentaci), takže si ani nemusíme pokládat otázku číslo 3 -- jeslti umíme v PHP programovat (a já už jsem to psal -- někteří víme kde -- několikrát... PHP nesnáším :D)
    No... já se s tím vypořádám. Jen jsem chtěla říct, že je to zbytečné klikání navíc :D
  • jakou zed?
  • To se mi jen něco přisnilo. :-)
    Hm, nějakou poznámku o zdi jsem tady zahlédla taky. Ale nedaří se mi to teď najít. Nebylo to v profilu?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    áno, v profile bola 'Zeď', kde bolo možné písať.. Ako si trebárs kliknem na Nevadu, dole mala byť tá možnosť... už tam nie je.. Namiesto toho vidím, že Nevada je vyberavá a trvalo, kým si našla správny Avatar :D
  • To jste viděli jen nějaký přelud, nic takového není, zapomeňte na to :-)
    Alek, nezavádzaj, my vieme, čo sme videli... Za chvíľu vezmeš meč a zotneš nás ako zbehov Nočnej hliadky ;D
  • @alek ale áno, bolo to tam :D
  • Chcete probudit draka?! :-)
    Neštvime Hádesa.. Inak vypustí krakenáááá :D Pozerať Súboj Titánov bol veru komický zážitok
    upraveno 3. listopadu 2012
    upraveno 3. listopadu 2012
    Na Souboj Titánů (1981) mi nesahejte, nebo já sáhnu po meči...
    ročník '81 som nevidel, toho sa nedotýkam.. Hovorím o novej verzii... Vlastne je to Stret Titánov.. :)
    @MissUtahraptor: Ajo, tak to jo. On byl ten starý dnes v TV, tak jsem myslela, že reagujete na něj :o)
    A s hodnocením toho nového bez výhrad souhlasím!
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tak já předpokládám, že řeč byla o "remaku" :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.