!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
13940424445243

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 9. října 2012
    Takhle ošklivá by Krisa nebyla, tomu nevěřím....

(asi takhle, jediné co tady o někom vím je, že EY je posedlej Aryou, jinak nemám ani ponětí co kdo preferuje :-D )
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 9. října 2012
    Je pravda, že mne tahle teorie vůbec neláká, ale že jsem proto naprosto přesvědčená, že to tak bude. Nevím, jak je to dlouho, co jsme tohle řešili, ale fakt jsem tuto teorii prosazovala (nechce se mi to hledat, ale pokud se někdo hodně nudí, prosím o nalezení důkazu) :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 9. října 2012
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 9. října 2012
    EY: je dobré mít nějakou vášeň, koníček, spousta žen tohle nikdy nedocení :-D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 9. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 10. října 2012
  • Ak je Mladý Gryf naozaj Aegon žije aj jeho sestra Rhaenys? Podobala sa vraj matku takže by bolo ľahšie nájsť malé dievčatko, ktoré by zomrelo za ňu. A ak je mŕtvy prečo sa ju nesnažili zachrániť? Pretože je dievča? Nedáva my to zmysel aky je Vás názor na to?
  • Rhaenys nežije, GRRM potvrdil, že je mrtvá.
    Osobně nevěřím, že nějaká výměna vůbec proběhla... Ale jestli jo, možná už byla příliš velká na to, aby za ní našli uvěřitelnou náhradu. Myslím, že měla zhruba 4 roky? Navíc Aegon byl jako Rhaegarův dědic mnohem důležitější... :/
  • Viem že Gryf nemusí byť Aegon len mi šlo o to že ak ním je prečo nezachránili aj jeho sestru, jeden z tých milión dôvodov.
    Najviac mi to vyjasnila Krisa netušil som že 4 ročné deti už vyzerajú inak (najmladší člen rodiny ma 8 tak to nemám ako porovnať).
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    S mladým Aegonem si to u mě Martin pěkně pohnojil. Nicméně ke konci knížky mi svitla naděje, že Aegon Rádobydobyvatel brzo Conningtona nasere tak, že ten ho sám zabije a pak raději dobrovolně odejde na Zeď ;o)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    :D
    Phoeba: A rozhodne bude skákať radosťou, keď zistí, že si nikto nevišmne, že ho náhodou ktosi dobodal, či nechal rozletieť jeho mozog po stene...
    Phoebea, Gepeto: Já se Joemu vůbec nedivím. Já taky nemám představu, jak vypadá dítě v každém věku a co v jakém věku má umět. Vůbec netuším, kdy dítě přestává být "růžovou larvičkou" a začíná vypadat jako malý člověk s nezaměnitelnými rysy.
  • Suhlasim so sveou ale neda mi to dodať ž su vynimky.. môj bratranec(terakz ma asi rok) ma tmave vlasy od narudeniaa zelene oči :D
    sveva: Samozřejmě má i malé miminko rysy svých předků, ale člověk, který ho nezná, si ho může jednoduše splést. Cizí mimina mi přijdou všechna stejná - bratránek byl samozřejmě po strejdovi :). Což se o 4letém dítěti už říci nedá.
  • upraveno 6. listopadu 2012
    Jaime je Valonquar

http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=valonqar#/d488r52

Tušil jsem že tě budu ještě píchat, nevěděl jsem že doslova.

Jon - Smrt/Duch - oživení, a co takovej vlkodlak ? :) Bylo by fajn kdyby se s nima vypořádal v téhle podobě :D Ale jelikož ve hře žadnej takovej není tak to nepovažuju za pravděpodobné.
  • Vlkodlaci tam teoreticky sú.. mĚniČi... ono študoval som mytológiu spojenú s vlkodlakmi.. a nie každý hovorí o humanoidoch(ty ktorý videli krv a čokoláda si moŽno pametajú na ľudi meniacich sa na vlkov)
    ČiŽe je možne že by sa jeho dve polky len niako spojily.. ale pride mi to nepravdepodobné
    upraveno 7. listopadu 2012
    Ja neviem, ja osobne keď píšem fantasy dielo, rozlišujem animágus, druid a vlkolak. Vlkolak je stvorenie, ktoré bolo prekliate, že keď výjde spln na oblohu, zmení sa na humanoida, ktorý má v tvári rysy človeka ale inak je to vzpriamený vlk. Chce sa nabažiť chuťou ľudského mäsa. Ak niekoho nezabije, len zraní, prenáša tak svoju kliatbu. Nedobrovoľne. Druid je spojený s prírodou, často mierne namyslený (taký Aeron), že to on chápe veci tak ako sú. Vie sa spojiť s prírodou, stať sa stromom alebo vojsť do medveďa - nemeniť, vchádzať. A animágus ovláda čary zvieracej metamorfózy. Dokže svoje telo a formu zmeniť na zviera. Rozdiel medzi animágom a druidom je, že animágus je človek s výzorom zvieraťa, druid je človek vo zvierati, animág môže komunikovať ako človek druid nie, ten je len pozorovateľ.

Ale takto to chápem ja :D Neviem ako je to v mytológií
  • Hm, Gepeto, víš, že hned v prvním řádku máš velmi zajímavý překlep?! =D
  • Taky jsem si říkala, od čeho se to slovo asi odvozuje... :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.