Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
1141142144146147354

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 25. listopadu 2012
    @jjelen Nejde o jednotlivého ateistu nebo jednotlivého křesťana. Zcela zásadní rozdíl je ten samotný základ. Ateismus není učení, nejsou to žádná nařízení, žádná pravidla sama o sobě. Není ateistický katechismus.

Pokud už se ateismus o něco opírá, je to lidské poznání, které je rozumově zkoumatelné, diskutovatelné, rozšiřitelné, a které lze testovat (či jak se správně říká falsifikovat). Není v něm jeden pravý velký třesk a všechny ostatní velké třesky podle něj nejsou bludy a jejich vyznavači nepůjdou pekla za to, že nevyznávají ten náš. :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Asi by mal svet začať odlišovať Kresťana a Elohistu
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @Montezuma3 super, ten je tvůj?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Ne, já nejsem autor této fotky :-)
    Já jsem asi zaujatá, ale já nesnáším fotky, hrnky, obrazy, pohledy apod. s dětma navlečenýma v oblečcích zvířátek nebo kytek.
    Bezzubka je boží :)
  • @Krisa Já normálně taky, ale tohle na mě bylo příliš 'cute'. Ale už jsem se vzpamatovala a tikot biologických hodin se opět zastavil... :-)
    @sveva To bude asi tím - mě ještě nejspíš netikají, nebo je vůbec nemám (dle dosavadního vztahu k malým dětem :D )
  • @Krisa Ja to svojej neurobim, pokial to sama nebude chciet. Neznasam Anne Geddes!
    @Hildegarda To je ta paní, co to začla fotit?
  • upraveno 25. listopadu 2012
    @Krisa vygoogli si obrazky - u mna je to na bliti
    nehovor mi, ze nepoznas tie rozkosne obrazky/puzzle/darcekove predmety/hajzlaky, kde sedia nemluvniatka na lupenoch ruzi :hand:
  • Ehm, ta paní má docela děsivý stránky. 8-O
  • @brbr tak to by ma zaujimalo, za co ju oblecies na karneval :)
    @Hildegarda Já nevím, jestli to chci vidět :D Zvědavost zvítězila a je to ta paní, co jsem myslela. Tyhle fotky jsou humus největšího ražení. Zajímalo by mě, jestli má ta paní vlastní děti (i když radši snad nezajímalo). Občas mám pocit, že nedostatek vkusu by měl být trestný :D
  • @Hildegarda my jsme se ségrou chodily na lyžařských maškarácích za okradené lyžaře :-) Ale je fakt, že teď nás čeká první mikulášská a chtějí, aby byl malý za čerta (teda aby byli všichni kluci za čerta). přistoupila jsem na růžky ze srolovaného papíru a ocásek z černé silonky. víc nic (stejně nemám dostatek invence)
  • @Krisa hormony ta uz na veky vekov zmenia na zrudu s velkymi prsiami a malym mozgom :)
    ale to vies, vsetko je otazka vkusu...no a my matky...uz teraz si ludia okolo mna tukaju na celo, ked im poviem, ze stale kojim 20-mesacne dieta :)
    Jo, tak to jsem kdysi nakrknul ženský v práci, když jsem nad těmi obrázky vyjádřil své zhnusení. Dokázal jsem zapomenout. Ó, osude, proč jsi mi to připomněl :)
  • @flanker.27 paci sa mi byt osudom :twisted:
  • @Hildegarda klid, kojila jsem do 21. měsíců, protože jsem nevěděla, jak ho líp uspat. odstřihnutí nakonec proběhlo celkem bez problémů (přestal spát po obědě, takže večer už je totálně mrtvý a já taky).
  • @brbr : myslím, že jsi pro své dítě udělala to nejlepší. Určitě pro jeho imunitní systém a rozvoj nervové soustavy. Aspoň tak to tvrdí mnozí biochemici a lékaři. Já jsem bohužel dítě doby, kdy bylo moderní dítě odstavit co nejdříve a cpát ho umělýma sračkama. No ale i tak jsem celkem odolnej a zarputilej:-) Jen ta nervovka se nerozvinula podle mých představ:-)
  • @Chmur no já jsem trochu krkavčí matka, klidně bych kojit přestala dřív, ale jak říkám, nějak jsem nepřišla na lepší způsob uspávání :-)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    Průměrné IQ na MV je 160. První testovací vzorek měl 90 a druhý 70.

:D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.