@flanker.27 Začala jsem hokej sledovat když končila slavná šňůra Vsetína, to bylo tuším 1998-1999 (To ještě koučoval Zdislav Tabara, budiž mu země lehká), v bráně Čechmánek, na ledě Patera, Procházka, Dopita... za Zlín snad hrál ještě Stavjaňa snad a i Okál... myslím že za to mohlo Nagano. Pak šel Vsetín do kopru, Bříza ve Spartě skončil... a přišli další a další. Předloni jsem fandila Varům když vyhrály titul, loni Kometě a mezitím když nevypadnul tak Liberci, oblíbila jsem si ho když tam byl ještě Hnilička. :-)
@Vlcacka Vida vida, to je přehled :) Já to pravda nejvíc sledoval za studijních let - právě konec devadesátých let a počátek minulého desetiletí - Výborný, Hlaváč, Martinec, "starej dědek" Žemla, Zelí, Hlinka, pak nám přihodili Broše s Kratěnou, Vůjtka, jó, to byly časy. Hlavně období, kdy Sparta bojovala se Vsetínem o tituly, přičemž jsme na Vsetín křičeli, že kdyby hráli vidlema, vyjde to při jejich stylu hry nastejno :)
I když loni mě kamarád vytáhnul na Play off a já musel dvakrát po sobě trpně přihlížet porážce od Komety.
@flanker.27: Kratěna, Broš, Tomajko, to byla dobrá útočná trojice! :-) Já měla taky kupu kartiček, jak z extraligy tak z NHL, v kanadskoamerické lize tenkrát ještě chytal Patrick Roy, končil veterán Grant Fuhr a Hašek byl ještě v Buffalu. :-) Mám slabost pro gólmany a ty jejich pomalovaný helmy, baví mne třeba hrozně helma Hamerlíka s Chuckem Norrisem. :-) Ale možná si ji přemaloval. :-D No Sansa by byla dobrá roztleskávačka myslím. :-D
@Gardien Takže Tommen randí s Cat. Rhaegar se nemůže rozhodnout mezi Aryou a Lyannou, které si kvůli tomu jdou po krku. Misandei svedla sera Barristana, který si ale myslel, že to byla lady Olenna. A šéfkou roztleskávaček je Selyse? :-?
@MissUtahraptor : Zachytavam ľudi v roČnikoch.. niečo ako gymplsručenim omedzenym alebo ako sa to vola to na Nove.. čili Arya je inde než je Lyanna... Rhaegar je gotik po ktorom šalie Lyana a Elia.. jedna je vymmenna Študentka z usa a druha miestna... Rhaegar ako gotik ma nepriatela basketbalistu Roberta ktory je buchnuty do lyanny... Eddard je famozny študent ktory sa ale nikdy niČ neučí a ťahasa s robertom... A Brandon je rok preč zo školy staRši bratLyanny ktory fandi Robertovy keĎŽe sam hral basket.... zatiaľ Arya rieši problemi so sansou svojou sestrou.. sansa je popularna a arya niečo ako metalačka obdivujuca rhaegarove basne... su v niečom ako predposledny rok zakladky... Sansa je zakukana do joffa ktoreho arya nema rada lebo s nim superi v školskych akciach.. a viac si prečitaš až to spiŠem..asi to bude na pokračovanie
@Vlcacka@flanker.27 A jak dal Procházka v 96 ve Vídni zlatý gól, to pamatujete? Blue line byla moje, nejdřív s Vejvodou a pak s Vůjtkem. A kde je jim teď konec - Patera váli s Jágrem a Plekancem na Kladně a Procházka ve Star Dance :-)
Omlouvám se za offtopic, ale musela jsem zamáčknout slzu.
@brbr Samozřejmě. Osobně si Vídně 96 cením nejvíc ze všech titulů co jsme kdy měli, daleko víc než Nagana. To byla naprostá esence českého hokeje. Kombinace a herní chytrost Proto i v lize jsem si cenil především týmů co hráli kombinačně, ne silovejch týmů - jako například jistýho Vsetína :), jehož taktika byla "všichni na brankáře a nějak to tam dohudláme" :)
Komentáře
I když loni mě kamarád vytáhnul na Play off a já musel dvakrát po sobě trpně přihlížet porážce od Komety.
Vida vida, Sansa to dotáhla až do Holešovic :)
No Sansa by byla dobrá roztleskávačka myslím. :-D
Klídek, stejně už tým neexistuje.
I tak... ;o)
@Ugla
Myslím, že to příliš dramatizuješ.
=D
Omlouvám se za offtopic, ale musela jsem zamáčknout slzu.