Tanec - diskuse

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
1555658606167

Komentáře

• @Montezuma3 chvili sem doufal že mysliš tu z Matrixu
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Gardien Koho myslíš? Já si pamatuji jen nějakou blondýnu v červených šatech.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    V jak velkém rozsahu? Jen POV, nebo víc?
    upraveno 31. prosince 2012
  • @Nevada Kedysi sa tu obiavil obrazok... mapa s tym kto ako putoval... ehm moment skosim to vyhrabať... toto zpisovanie.. ako k
    ľudne by som si vzal na starosť pár postáv ale celé sa mi to robiť nechce
  • @Montezuma3 Moje chyba to bude ono... pardon
    @Gardien
    Mapa je naprd, navíc určitě anglicky. Psát Tě nenutím ;)
    Já to klidně potom udělám, vždyť to bude pár řádků na knížku :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Heh, až při druhém čtení jsem zaregistrovala, že Tyrion vlastně otrávil Chůvu, toho otrokářského dozorce u Meereenu.
    upraveno 11. ledna 2013
    Aha 8-O To by bolo dobré hodiť aj do teórií...
  • to už nie je teória
    To je pravda... Ale bolo by dobré to nejako dať... Mne to napríklad nedošlo (alebo som tým nejako moc prešiel... Videl som tam nádych pomsty, ale skôr tak, že Tyrion sa mu len vysmial, že zomrel)...
    Mně to poprvé taky nedošlo. Až teď. Ty houby (které tak dlouho schovával v botě) jsem si k těm slovům nespojila. Ale to svědčí jen o tom, že mě tyhle kapitoly tolik nebavily, že jsem prostě nedávala pozor (dokonce jsem teď při čtení objevila další 2-3 chyby, kterých jsem si předtím nevšimla). Stejně tak jsem to měla u Střetu králů a Daenerys. Díky tomu mi uniklo, že její vize vlastně předznamenává Robbovu smrt.
  • Dotaz: o jaké houby šlo, kde k nim Tyrion přišel? (ono mě možná leccos v angličtině uniklo :oops: )
    upraveno 11. ledna 2013
    V první kapitole je našel v zahradě Illyriova paláce. Schoval si je pro případ, že by chtěl spáchat sebevraždu. Během dalších kapitol se k nim v myšlenkách vrací. Naposled v kapitole předcházející tomuhle případu. Je přesvědčený, že pro něj a Grešli by stačily.
  • Tak to jo. No, trochu mě to zklamalo, že je Tyrion Lannister až takový Lannister, že musi předbíhat Bledou klisnu o jeden a půl vteřiny v zatáčce :-/
    Já bych řekla, že ty křeče nezpůsobila Bledá klisna, ale taky ty houby. Tyrion potřeboval Chůvu odstranit, aby mohli snáz utéct. Ale to už je opravdu jen odhad...
    To tam bylo napsané, já si nepamatuji. Myslím, že ty houbičky pořád má.
  • Já si dokonce ani nevšiml, že ukradl nějaké houbičky. To asi proto že Tyrionovi kapitoly v Pentosu a na cestě s Ilyriem byly tak strašně nudné, že jsem se nějak moc nesoustředil. Na Rhoyne se to naštěstí zlepšuje (čtu podruhé).
  • @Montezuma3 mne sa zdá že tam bolo aj o tých hubách niečo.. ale čo :D
    Od smrti Chůvy tam o těch houbách není jediná zmínka.
    Keby ich tak naservíroval zelenej milosti... som jediný koho irituje a pripadá mu tak... že má čosi za lubom?
    Ne.
  • Čau,
    copak houby, pro mě teda největší otázkou Tance zůstává ten kluk Aegon. Určitě nejsem jedinej kdo má pocit, že se vyloup tak nějak z ničeho - na to jakou důležitost ta postava pro příběh představuje. Je to jako kdyby do rozehraný partičky karet z nebe spadlo pátý eso. Pořád mi to ke stylu jakým je příběh písně budovanej dramaticky nesedí. Vyskytuje se někde v předchozích dílech zmínka o tom, že by mimino Aegon přežilo řádění Lanisterů v KL?

A co nebo kdo myslíte že znamená ten "mummer" z proroctví (Quaithe)? Ať přemejšlim jak přemejšlim, mě to nejvíc sedí na Pavouka - ovšem co by to bylo za proroctví který by se dalo interpretovat jednoznačně, žejo.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.