Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire
![image](http://www.icefire.cz/wp-content/uploads/2012/10/hbo.png)
Tywin plánuje strategické spojenectví pro Lannistery. Melisandra navštěvuje Říční krajiny. Robb přistupuje na kompromis ke znovuobnovení spojenectví s rodem Freyů. Roose Bolton se rozhoduje, co učiní s Jaimem Lannisterem. Jon, Ygritte a divocí podnikají náročný výstup.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak Zeď vypadala místy dost digitálně. =D
A setkání Thorose s Mel se mi líbilo, tahle změna mi zatím nevadí, spíš naopak.
Zrovna, když mi Ros přestávala vadit... :spike: Jsem zvědavá, která šlapka jí nahradí. :D
Celkově se nic moc nedělo (pár scén bych úplně oželela, třeba Sansa+Loras), ale přišlo mi, že to docela hezky odsýpalo. Po tom, co někteří psali na wic.net, jsem se bála, že to bude průšvih, ale za sebe dávám palec nahoru.
Nejlepší opět kratičká scénka s Jaimem a Lannisterovic famílií. Chudák Tyrion musel naráz čelit milence i budoucí manželce, ze kterých se staly nejlepší kámošky.
Líbilo se mi, že Arya očividně nesnáší Melisandru a nebojí se jí to plivnout do ksichtu :twisted:
Ramsay je šílen
ýecbastard:anxious:Závěrečná scéna podbarvená osudovou hudbou doprovázená Malíčkovým proslovem měla nejspíš vyvolat fůru emocí...éééé...nic :roll:
ďakujem ti osoba s podobnou profilovou fotkou :D
:)
Co se týče dramat v průběhu slézání Zdi... :roll:
Naopak linka Melisandry mi vadí čím dál víc. Představovala jsem si, kdyby tak Arya měla svou Jehlu a bodla s ní tu čarodějnici. Chování Bratrstva, které najednou s lidmi obchoduje jako s otroky, mi vadí.
Chování Bryndena Tullyho mi vadí. Neříkám, že měl v knihách k Edmuremu nějaký respekt, ale je to jeho lenní pán...
A nechápu proč odpravili tu zrzavou děvku tak strašně hloupě.
Když už ji tam drželi tak nesmyslně dlouho, mohla opravdu nahradit Dontose a dostat šipku až po útěku Sansy v Černovodém zálivu - třeba od Malíčka osobně.
Škoda, že se Sansa o svatbě nedozvěděla jako v knize. Ten šok tam byl horší, než další fyzická rána.
Jinak myslím si
IMHO
A stírání Edmura Robbem, který to po***l první je taky dementní. Na konci sice uznal, že trpí za jeho hříchy, ale mohl by se k němu chovat trochu líp, když za všechno může on.
Jinak se mi moc líbily scény s Jaimem a Tywinem. Iwan Rheon je skvělý, ale to píchání do prstu a stahování se mi teda nelíbilo a bylo to i dost nepřijemné na pohled (ale byla jsem smířená s tím, že tohle si tvůrci nenechají ujít).