@Kolikokoli Podívala jsem se na první díl nové verze seriálu. Ale opravdu se dívám až na druhou sérii kvůli Tennantovi (a možná skončím, až ho v páté sérii nahradí někdo jiný). Takže moc daleko nejsem. Je to dobrá oddechovka a můj zatím nejoblíbenější díl byl s madame Pompadour (regulérní romantika).
@svoa00 1. díl byl něco příšerného. Opravdu za trest. Ten díl se mi ani trochu nelíbí. Ale hned ten druhý je PERFEKTNÍ. Celá první série (kromě prvá 1x01) je skvělá. Poslední dvojdíl je... nádherný. Jestli se na 2. sérii koukáš kvůli Tennantovi, tak na první se budeš koukat kvůli Barrowmanovi :D. 5. série a new new new Doktora jsem se hodně bála, ale Matt se role zhostil dobře. Bohužel mu dali příšernou společnici. 5. série tak byla vcelku dobrá, ale ne tolik, jako za Tennanta. 6. série se mi až na asi 2 nebo 3 díly nelíbila. První půlka 7. série byla ok, ALE - teď jede druhá půlka 7. série a... je to stejně skvělé jako za Tennanta. Vlastně ne... je to lepší! Clara je naprosto úžasná společnice. Opravdu skvělá. Jinak nejelpší díly jsou - Blnk (plačící andělé), Vincent and the Doctor (Vincent van Gogh) a Doctor's wife (název je zavádějící :D) Jo a nezapomeň, že po 4. sérii následuje 5 speciálů (s Tennantem) ;)
@Kolikokoli No, naštěstí je to zrovna seriál, kde přeskočím tři díly a nic se neděje, takže uvidím, jak daleko se dostanu. Takže jsem jako vůbec první viděla díl s plačímí anděly, pak s01e01, pak z první série díl s Charlesem Dickensem a zombie (z popisu dílu jsem neodolala), vánoční speciál a teď postupně dojedu druhou sérii. Vím, jsem šílená.
@Hildegarda Nedivím se, že hrál i Casanovu, není hezoun, ale dokáže být... okouzlující.
@svoa00 Tennanta jsi vystihla přesně :D. Jinak opravdu doporučuji vidět 1. sérii. Hlavně 2. díl o "konci světa" (doslova + je tam Face of Boe! :D) a taky dvojdíl Empty child a Doctor dances. Věř mi - Jacka Harknesse si zamiluješ! Je taky potom důležitou postavou ve 3. sérii - a nakonec dostal vlastní spin-off :D. A co za díl jsou ti zombíci? :D (není to vlastně ten dvojdíl s Jackem z 2. sv. války?)
@svoa00 Aha :D. Jo, Gwen byla super - taky hraje v Torchwoodu (jako nějakou praprapra... asineteřnebotakněco právě Gwyneth z tohoto dílu :D). Ten první díl je opravdu strašný, ale Chris je dobrý Doktor a v 1. sérii je spousta dobrých dílů - minimálně ty tři, co jsem vypsala, určitě za zhlédnutí stojí. A samozřejmě poslední dvojdíl s regenerací. A nezapomeň ještě na vánoční speciály :D
@Michelle Mame to uplne stejne. Emily a Naomi, na ne jsem hrozne zvedava, kam se posunou. Ty me bavily asi nejvic. Effy jsem nekdy mela chut uskrtit. Nicmene Katya je skvela. Ted se mi libila i ve filmu Now is Good a casto sjizdim klip Robbieho, kde hraje...at se objevi kdekoliv, porad vidim proste Effy :D Jinak, zkousela jsi tu americkou verzi? Ja na ni nemam odvahu. Britske serialy zboznuju a ty amercike "remake" me strasne stvou. Nicmene musim uznat, ze USA verze Shameless me bavi o chlup vic nez britska. Ale novym Skins porad odolavam :-) Jinak jsem zkusila neco podobneho na toto tema z australske produkce - Slide. Ne tak dobre jako Skins, samozrejme, ale spatne to nebylo.
Komentáře
Jinak nejelpší díly jsou - Blnk (plačící andělé), Vincent and the Doctor (Vincent van Gogh) a Doctor's wife (název je zavádějící :D)
Jo a nezapomeň, že po 4. sérii následuje 5 speciálů (s Tennantem) ;)
@Hildegarda Nedivím se, že hrál i Casanovu, není hezoun, ale dokáže být... okouzlující.
Ten první díl je opravdu strašný, ale Chris je dobrý Doktor a v 1. sérii je spousta dobrých dílů - minimálně ty tři, co jsem vypsala, určitě za zhlédnutí stojí. A samozřejmě poslední dvojdíl s regenerací. A nezapomeň ještě na vánoční speciály :D
Jinak, zkousela jsi tu americkou verzi? Ja na ni nemam odvahu. Britske serialy zboznuju a ty amercike "remake" me strasne stvou. Nicmene musim uznat, ze USA verze Shameless me bavi o chlup vic nez britska. Ale novym Skins porad odolavam :-) Jinak jsem zkusila neco podobneho na toto tema z australske produkce - Slide. Ne tak dobre jako Skins, samozrejme, ale spatne to nebylo.