@PrdelNakopal Čo si tým chcel povedať? Nie som si teraz istý. Nu, IMHO Gendry stále patrí d Bratstva. Zrejme sa stará o "pobočku" bratstva - nejaké útočisko z mnohých -, ale stále ho považujem za jedného z nich. Nie len preto, že je rytier. Preto si myslím, že môže byť normálne s Bratstvom aj tam, kde sa nachádza Thoros a Cat.
@Branislav_Gepeto to bratstvo - mysliš jako taký "tieňový spolok, / neco jako mafia ? :-$ podla toho, z opisu mi to tak vychádza že to može byť potom hocikdo, hocikým byť (zastávať hocijakú funkciu, úrad, a byť hocikde, - a stále je ("spiacim´)členom bratstva
Sú to psanci, nebudú behať po Siedmych kráľovstvách a vykrikovať "Hejhó sme členovia Bratstva, ktoré chete dať povesiť, chyťte si ma ak môžete". To robí len Melisandra pod oknami Bašty. Ale inak áno, niektorí "obyčajní" ľudia by mohli byť členmi. Napríklad aj Sedmistruna špehoval v Riekotočí.
Tak Černá ryba moc na výběr nemá, buď opustit 7K, vrátit se na Orlí hnízdo nebo se přidat k Batrstvu. Pravda ještě je tu Stannis, ale ten je z ruky a vzhledem k postupující zimě to není nejlepší úkryt
Brynden serie na to, že Edmure je jeho rodina. Myslí viac strategicky. Mohol ho zachrániť keď ho chceli vešať. Nespravil tak. Síce si bol vedomý toho, že Raymar nemá právomoc to spraviť, bola tu vyhrážková šanca a napriek tomu Brynden dal prednosť Riekotočiu a jeho sile a ochrane Jeyne než Edmura.
Mne by sa páčilo, keby Brynden sa votrie na Orlie hniezdo, kde bude Sanse našepkávať opačnú stranu Malíčkových rečí. A ona z toho celá zmätená zošalie. Alebo jej prasknú nervy a potom, čo furt počúva čo má robiť si spraví po svojom. A to by mohlo viesť k Malíčkovej smrti.
Orlí hnízdo je už opuštěné. Malíček stoprocentně ví, kdo Brynden je, a byl by blázen, kdyby si ho nechal poblíž sebe, natož Sansy. A Malíček není blázen.
Čo ak je celá vec okolo Mnohotváreho pokrytecká lož. Čo ak ani sám Laskavý muž a spol. moc neveria v ich Boha a všetko sú to len rečičky aby si zarobili? A čo ak Arya zistí túto pravdu a preto ju budú loviť a ona ich pripíše na svoj zoznam? Taký koniec by sa mi páčil :-k
btw (off-topic trochu možno, -- takže čo sa týka toho kdo(/ a proč) mučí Theona (Ramsay Bolton(?), a jeho ukrutosti a zločiny - - ..tak ale práve kukám 1 velice milý, starší film s Natalie Portman, J.Renom.., - a na garyho Oldmana nemá, ani zpolovice (ani jako rola Ramsayho, ani ten herec čo ho hrá - to mučenie dosť "odbývá", prevádí už celkem rutinne, žiadne výraznejšie zahranie jako u G.oldmana, ktorý je úplný * :twisted:" :dance::onfire: ( ..a ani to všetkými, vela ludmi na viacerích forach slubované prekvapenie pri odhalení, kto to "vlastne" ten Ramsay je, sa nejak nekona(lo), aspon u mňa ne - prtže, aspon z toho čo som si o ňom našiel a prečítal, je, že je to len další z x roznych ne/manželskích synov nejakého lorda xy z x roznych lordov co sú tam, pričom v tomto prípade je náhodou ten syn,bastard trochu viac "podarený", a "nadaný" na krutosti, sadizmy a všemožné zločiny.., tak neviem jaké,čo by malo byť tým až-tak valkým "prekvapením..) naproti tomu v tej role garyho Oldmana, tam je to ozaj, a doslova prekvapko, silné jak kladivo, ked cca v polke filmu zistíte, kde vlastne robí, na jakom úrade, a v jakej funkcii 8-O:twisted::spike::king: , ale uš radšej :-$
@Dreamer Jako jo no :D ale když se nad tím zamyslíš, tak podle mě je to přesně to co by se v knížce asi tak mohlo stát (ne katana, ale Arya v KL za Braavos)
Komentáře
Čo si tým chcel povedať? Nie som si teraz istý. Nu, IMHO Gendry stále patrí d Bratstva. Zrejme sa stará o "pobočku" bratstva - nejaké útočisko z mnohých -, ale stále ho považujem za jedného z nich. Nie len preto, že je rytier. Preto si myslím, že môže byť normálne s Bratstvom aj tam, kde sa nachádza Thoros a Cat.
podla toho, z opisu mi to tak vychádza že to može byť potom hocikdo, hocikým byť (zastávať hocijakú funkciu, úrad, a byť hocikde, - a stále je ("spiacim´)členom bratstva
V obou případech. A ne že by zrovna Edmure byl nějak výhodná výměna.
Mne by sa páčilo, keby Brynden sa votrie na Orlie hniezdo, kde bude Sanse našepkávať opačnú stranu Malíčkových rečí. A ona z toho celá zmätená zošalie. Alebo jej prasknú nervy a potom, čo furt počúva čo má robiť si spraví po svojom. A to by mohlo viesť k Malíčkovej smrti.
- ..tak ale práve kukám 1 velice milý, starší film s Natalie Portman, J.Renom..,
- a na garyho Oldmana nemá, ani zpolovice (ani jako rola Ramsayho, ani ten herec čo ho hrá - to mučenie dosť "odbývá", prevádí už celkem rutinne, žiadne výraznejšie zahranie jako u G.oldmana, ktorý je úplný * :twisted:" :dance: :onfire:
( ..a ani to všetkými, vela ludmi na viacerích forach slubované prekvapenie pri odhalení, kto to "vlastne" ten Ramsay je, sa nejak nekona(lo), aspon u mňa ne - prtže, aspon z toho čo som si o ňom našiel a prečítal, je, že je to len další z x roznych ne/manželskích synov nejakého lorda xy z x roznych lordov co sú tam, pričom v tomto prípade je náhodou ten syn,bastard trochu viac "podarený", a "nadaný" na krutosti, sadizmy a všemožné zločiny.., tak neviem jaké,čo by malo byť tým až-tak valkým "prekvapením..)
naproti tomu v tej role garyho Oldmana, tam je to ozaj, a doslova prekvapko, silné jak kladivo, ked cca v polke filmu zistíte, kde vlastne robí, na jakom úrade, a v jakej funkcii 8-O :twisted: :spike: :king: , ale uš radšej :-$