Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1343537394064

Komentáře

• Branislav_Gepeto napsal(a):

:) Teraz môžu v pokoji odísť na svoju planétu...

Ty se směješ, ale je to služební auto za čtyři mega :D
  • @Tom Tak potom ta nemusia trapit ani servisne vybavovacky a poistovna. :)
  • Hildegarda napsal(a):

@Tom Tak potom ta nemusia trapit ani servisne vybavovacky a poistovna. :)

Myslíš?
  • Zas..ný ježek. Poslední týden musím v noci, nejlíp ve dvě ráno, vstát, vzít lopatu, nabrat ježka a odnést ho na zahradě, co nejdál. Ta mrcha totiž příjde před kotec a zlopsice se může zvencout. No a já taky. grrrrrrrrr
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @brbr =D Promiň, ale představuji si jak někdo jde s ježkem na lopatě a pak ho metá za plot =D
  • @brbr co když to dělá schválně, aby se mohl svézt na lopatě :-k
  • @Tom Jen jestli jsi tam na něj nečekal =D
    Copak máš za služebáka
  • TomTom
    upraveno 22. května 2013
    @M1on
    Audi A8L 6.3 FSI
  • @Krisa Jo, kdybych metala, tak by se už asi nevrátil. :-)
    @Dreamer Tak to příště půjde do pece a ne k plotu :twisted:
  • Na Lomnicaku (2634 mnm) bola dnes fakt kosa a ja som si zabudla zimnu bundu :wall:
    Dnes to bude den o caji, s cajom, pri caji a mozno aj s rumom :)
    @brbr Zkus to, ježci docela pěkně lítaj :). Jednou jsem takhle jednoho zachránila - ťapkal po silnici (v obytné zóně) a všimla jsem si, že jede auto, na huš-hušání a dupání moc nereagoval, tak když se auto začalo nebezpečně přibližovat, dostala jsem se do stresu a ježka prostě nohou přečutla přes obrubník na trávu. Ježek se stočil, roztočil a pokračoval vesele dál :)
  • @Krisa To bych se musela v tu noc pořádně zamyslet a nevzít si cukle/pantofle, které si obvykle beru. Aby neletěla za ježkem.

Jo a v noci nepřišel.
    @brbr Co aby neletěla za ježkem, ale abys neměla ježka zapíchlého v noze!
    To bych byla nervózní, jestli je v pořádku a něco se mu nestalo :D
  • @brbr a nenechává zlopes nějaký zbytky od oběda nebo neschovává si kousek na pozdní večeři? To by mohlo ježkovi docela příjemně vonět.
  • @Dreamer Jasně, že si nechává na druhou večeři, taky máme hnůj a teď tu taťka vyskládal i rámky od včel. Ale ti ježci chodí vždycky na jaře na pár dnů, jen ten letošní je nějak moc vytrvalý :-)
  • Já jen, že jeden nejmenovaný ježek takhle užíral večeři jezevčíkovi babičky, která se pak strašně divila, kolik toho ten pes sežere, než přišla na to, že má jednoho strávníka navíc :)
  • A jezevčík si nestěžoval?
    @Dreamer Předpokládám, že ježek už má u babičky domeček a vlastní mističku :)
  • @brbr jezevčík si nestěžoval, ale jednou babička slyšela hlasité funění a mlaskání, až se skoro lekla, že mu z misky užírá soused :D

@Krisa zdržel se přes zimu a na jaře se vytratil, jméno neměl. Pokud vím, byl to prostě Ježek :-k od té doby už se neukázal, kdo ví, kam vedou ježčí cesty.
    @Dreamer Kam chodí ježci? Toť otázka, která by si zasloužila rozvést tak na 500 stran.
  • Tak náš už je u sousedů (doufám). Zrovna jsem se o něj málem přizabila a jeho zašlápla.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 22. května 2013
    Krisa napsal(a):

@Dreamer Kam chodí ježci? Toť otázka, která by si zasloužila rozvést tak na 500 stran.

A dve série seriálu... Ako v Ako mal skončiť HP

,,Je to dlhý príbeh... Vážne, keby sme ho rozpísali tak zaberie sedem kníh..."
    ,,A osem filmov..."
    Achjo, PdF UHK je fakt peklo! Máme nově zrekonstruovanou aulu, kde pořádají všichni normální (čti FIM) promoce, ale my ne - my musíme do Kongresového centra Aldis, které je hnusné a ještě je na té krásné pergamenové (čti na zblití a divím se, že ne ještě opálené) pozvánce napsáno, že mě tam pustí jenom s ústřižkem složenky, potvrzující zaplacení nájmu... A ještě ke všemu tam musíme být o hodinu dřív (v 7:30)! Nesnáším tyhle rádobysuperdůležité akce a nejradši bych tam nešla, protože to bude zase děsný trapas (doufám, že zas bude mít řeč ten největší tragéd z UHK jako minule a že tam majorovi na sebeobranu zase budou pukat knoflíky na uniformě) a zase se budu bát, že se rozšvihám na schodech, akorát to by mě doma už asi opravdu umlátili (jako to ostatně běžně dělají)! A ještě mi pak určitě přijdou nějaké fotky, o které nebudu mít zase zájem (nejdou předem odmítnou) a budou mi chodit 2 týdny, než jim dojde, že je fakt nechci :wall:
  • @Krisa Tak to je super, ze uz riesis promociu :)

U nas par spoluziakov vobec na promociach nebolo, ved to nie je povinne, ci?
    @Hildegarda Ono to tak super není - teď si říkám, že jsem to snad radši měla neudělat a být dále studentem =D

Povinné to není, ale mám obavu, že by mě děda bil svými právě natřenými prkny na jahodník/pařník/futrál na studnu/co to teď vlastně kutí... :D
  • @Krisa Tak rodina sa chce pochvalit sikovnou Krisou. To si treba uzit ;)
    @Hildegarda Na to už si mohli zvyknout - já jsem šikovná každodenně =D
  • @Krisa Aldis je hnus :( Nechápu, že to ještě stojí/že to někdo využívá/že je to tak drahý.
    @Askia Že jo! Ale chápu, že třeba maturáky se jinde v HK dělat nedají, páč nikde jinde není tolik prostoru...ale stejně je to hnusný! A hlavně má blbý schody na balkon (ze kterých jsem se jednou zkoulela, když mě z nich sejmul upravený kamarád) =D
  • Aldis je šíleně velkej. Aby sme se tam jako tři maturitní třídy neztratily, tak naše skvělá ředitelka vymyslela, že zároveň s maturiťákem bude i imatrikulace pro prváky. Nakonec tedy šest tříd. Nakonec tam bylo neskutečné kvantum lidí a namísto čepovaného piva sme byli donuceni pít Gambo desítku z lahve, pánž se prostě na barech nestíhalo...paradní maturiťák!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.