Hobit

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1262729313249

Komentáře

• Mne pravdu povediac takýto Smaug vôbec nevadí. Pri čítaní som si ho vždy predstavoval ako takého klasického rozprávkového draka. Hovoriaci drak predsa nemôže vyzerať seriózne. :D
  • @Askia Proč všichni milujou zrzky? S takovým přístupem mají pak tuctový blondýny smůlu. :-)

Zrzkou jsem měla tu čest být do svých patnácti let, pak jsem byla asi tři měsíce růžová a potom se mi to začalo dělat do pochcané slámy. A spoustu lidí mi vyčítá, co si to jako vymýšlím, že není možný, abych byla zrzka a pak bloncka a možný to je. :wall:
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 14. června 2013
    @Lady_Seans Tak si kup barvu na vlasy. Při nejhorším budeš mít nějaký nechtěný odstín, ale když už jsi experimentovala s růžovou, tak to nikoho nepřekvapí.
  • @Everett_Young Ne, to já v sextě jsem měla potřebu světu dokazovat, jak je nudný a že potřebuje osvítit nějakým růžovovvlasým magorem, teď už jsem tak nějak do toho nudnýho světa sama zapadla. Ale jinak mě, když jsem byla malá, zrzavá a roztomile hloupá, celé období nižšího gymplu pekelně nadržovalo. Všichni mají utkvělou představu, že zrzky pořád někdo šikanuje pro jejich barvu vlasů, a tak jim prostě nadružují, někdy až vlezle :-)
  • @Lady_Seans Tak vezmi luk, šípy, a každého kdo tě bude kritizovat třikrát (ne jednou, ne dvakrát, ale dokonce třikrát!) střel až se rozbrečí a ujede na koni ;-)
  • @Everett_Young Poté, co jsem se jedním zbloudilým šípem trefila v kůlničce do mamčinýho plakátu Morrisona, přímo do prsou jsem toho radši nechala, protože ona z toho byla hrozně nešťastná :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Zrz, pihy, luk a šípy. To je nejlepší kombinace. ;-)

@Dreamer To ale není 100% zrzoun. To je spíš taková nazrzlá hnědá.
  • Se zrzkama je to zkrátka záhada:
  • upraveno 14. června 2013
    Kdo je ten Bard (jakožto herec)? a proč mi připomíná Willa Turnera? A proč by elfka nemohla být hnědá do zrzava (přiznejme si to, políbená ohněm Tauriel není!)? A odkdy vlastně umí táta péct? A odkdy Everett Young kouká na jiný ženy mimo Maisie Williams alias Arye!?
    upraveno 14. června 2013
  • Královna :) Charlie Bradbury. Pravda, Fel je skvělá ! :D To je ženská pro chlapa, né to děvčátko Maisie :D
    upraveno 14. června 2013
    @Blackfish Charlie rozhodně není ženská pro chlapa :D Charlie možná tak ženská pro Maisie ;-)
  • TO BY SE TI LÍBILO VIĎ!!!! Na tom lůžku, v tom stanu, bys čuměl s papulou otevřenou jak Sam s Deanem :D
    upraveno 14. června 2013
    @Blackfish No to si piš že bych čuměl :D (a jo, líbilo =D )
  • @Lady_Seans Promiň, že reaguju na Tvůj dotaz až takhle pozdě, odlétám zpět do Anglie, tak nemám moc času. Odpověď je prostá, je to vzácné, každý by chtěl něco speciálního a tohle je recesivní (čti vymírající) rys. Taky se k určitému vzhledu většinou vztahují určité povahové rysy, ale to jsou většinou neprokázané domněnky ;)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Bard vyzerá akosi tuctovo... Človek by si ho aj pomýlil s Thorinom.
  • :-)) Jakože není tmavookej blonďák?:-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Branislav_Gepeto Já si myslím, že Luke Evans má tak zvláštní ksicht (což není myšleno negativně), že jako pravý bojovník působit může. O stáří (je to ročník 79) se sice asi mluvit nedá, ale vzhledem k tomu, že jsem se bála, že obsadí nějakého "vymazleného kocourka", je to dle mého dobrá volba.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Pche, bohyně, tak se oslovují feministky v knihách pro jiné feministky :D
    @flanker.27 Fakt? Já asi nidky žádnou nečetla...
  • Já asi taky ne :-k nějaká doporučení?
  • feministky.com
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Blackfish Tak když to po mně chtělo zakoupit pás cudnosti, musel jsem odmítnout...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.