@heavy_head niekde som čítal že Hobbit: There and back again bude posledný "výlet" do Stredozeme :-? A tiež si neviem predstaviť sfilmovaní Silmarillion ale bral by som to :-D
Kdo si dovedl představit zfilmovaného Pána prstenů? ;-) Ale ne, v Silmarillion ani já nedoufám, tohle mi bohatě stačí. Škoda těch kulis, možná si vezme Hobitín do parády nějaká realitka... :-)
Tak Silmarillion jako takový by vážně šel natočit velice těžko (skoro se mi chce napsat, že by to bylo nemožné), ale nějaká jednotlivá "epizoda", to už by, čistě teoreticky šlo...
heh, tak na konci, jak tam dal tie klišé heslá a kresby o zvazku bankoviek, a preškrtnutom srdci, som už len čakal kedy dá odkaz na Vesmírních lidí, a dalšie poučky Aštara šera o škodlivom a nízkom konzume, jašteroch z pekel, a ničivom vplyve penez, a dolároch /wrahoch z wolstrítu, oproti ich všeobjímajúcej kristovskej láske =D:twisted::other:
Popravdě, kdybych byla tři hodiny bez krakenů, tak radši spím. A s nimi? Dovedeš si představit ten zážitek pro celé kino - vřeštící mimino a vřeštící odrostlé batole? :twisted:
@brbr Ospravedlnujem sa :). Uz vcera mi muz povedal, ze akosi prestava chapat moje vtipy, ked som mu ukazala prst a povedala, ze som sa porezala schvalne, aby som dietatu ukazala farbu krvi. A on to zobral vazne :). Zas taka sialena nie som :)
Komentáře
"A 20 hour day ... 15 years of Tolkien ... 771 days of shooting ..."
Tak - a teď Silmarillion! :twisted:
A tiež si neviem predstaviť sfilmovaní Silmarillion ale bral by som to :-D
Ale ne, v Silmarillion ani já nedoufám, tohle mi bohatě stačí.
Škoda těch kulis, možná si vezme Hobitín do parády nějaká realitka... :-)
Už aby byl prosinec. Tak kolem dvanáctého.