@Alef_peAlef všimni si že tie naj filmy majú červené kocky pri mene a červené tie horšie sú bledomodré, no a tie čo majú priemerné hodnotenie "Odpad" sú čierne :D
Koukal jsem, že zejtra na Nově Cinemě dávají Legendu o vášni. To je podle mě téměř ideálně natočený dobrodružný drama s romantickou linkou. Rodinná sága, válečný scény z I. světový války, doba prohibice, motiv indiánu - to vše výborně zkombinovaný + skvěla hudba a Brad Pitt, Anthony Hopkins. Jedna z nejlepších scén je když se Tristan vrací do tábora se skalpy německý hlídky. Příjde mě škoda, že podobný filmy ( ještě třeba jako o dva roky starší výborný poslední mohykán ) se teď téměř netočí.
@Krisa Yop, to jejich výrazivo je nechutnější než ta "vagína, na kterou si maminy šlapou". Proč má část chlapů pocit, že s humorem ve stylu Borata budou nadsamci?
@Everett_Young H-D kapotovaný :-? prej z H-D teče olej, nejezdí to,nebrzdí to a navíc jejich cena jen kvůli značce a abych nezapoměl nedávno vynalezli vodníka.Už víš o čem je řeč, už jsem napověděl dost =D
Komentáře
Ale jsem rád, toho herce mám hodně rád v Sons of Anarchy a tohle by mi ho znechutilo :-)
Jo přitom Chibs by pro něj i umřel, jemu může věřit. To co teď rozjel s irama je pro mě fakt nepochopitelný.
Koukni na pár dílů a poznáš.
@Thorar Netřeba se červenat, plně tě chápu :oops: :-$