Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1171172174176177581

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Alef_peAlef Já jsem si poslala životopis do jedné věznice (na pozici vychovatele), ale jak to zjistí máma, tak mě zabije a žádnou práci potřebovat nebudu :D
  • @Krisa ..asi by ťa to tam ani nebavilo... sama nuda.. ak nepočítame z času na čas hromadnú vezenskú vzburu =D
    @Depresor Nevím, já bych raději na PMS, ale bohužel mi nestačil na postup do dalšího kola ani vstupní test bez chyby :(.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Krisa @Branislav_Gepeto Přidávám se do party, taky mám 41:59.
  • @Krisa Ja poznam len jednu skratku PMS a nastastie som sa jej na urcity cas zbavila ;)
    @Hildegarda Tahle to rozhodně není :D. Je to Probační a Mediační Služba.
    @brbr Rovnováha je dôležitá :D
  • TomTom
    upraveno 23. listopadu 2013
    Hahaha :D

22:78

Na to že jsem umělecký antitalent :D
    @Tom Pankrác, Servác, Bonifác :P
  • upraveno 23. listopadu 2013
    Už první obrázek s balerýnou je pro mě zavádějicí dá se to trenovat tak že balerýna udělá jednu otočku šup změní směr uděla druhou otoččku šup změní směr.Dokonce to jde udělat i jen u půl otáčky.Na otázku polože si ruku na hlavu jsem položil obě
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Vy jste všichni pravičáci. A někteří doslova extrémní. Z toho může být jednou pěkný problém. Až se vaše levá půlka mozku v menšinové vládě vzbouří. Znehybní vám nohu, oslepí oko a vaši ruku si vezme jako rukojmí. Co budete dělat pak? A předem vám říkám, že v této situaci nevyjednávat s teroristy není dobré řešení.

@M1on No nevím jestli umím blbě anglicky, ale také jsem to pochopil tak, že mám zvednou obě ruce. Ale většinou vitězila ta levá, protože v pravé jsem držel myš :D
  • @M1on Jelikož jsem nevyhraněný, byl u mě ten test úplně k ničemu =D
    upraveno 23. listopadu 2013
    @M1on Ba-ba, keď som na to hľadel hodnú chvíľu, vyzerá to skôr ako vec animácie. Alebo mi nevedomky preskakujú strany mozgu. Neviem. Najskôr som simyslel, že ide nejako o klam v uhle nohy alebo čo....
  • @Krisa Tak tose dost často uvidíme :D
    @Tom Oni mi stejně ani neodpoví, takže se bát nemusíš :(
  • Jo a já takový mapař, ajťák, programátor, strojař, fyzik, biolog a chemik (ale pozor, z chemie jsem úspěšně odmaturovala!) mám levou 78%. Tento test nemůže být pravdivý, minimálně pro slovíčka Sprache, Logik a Rationalität :-D
  • mne to po druhykrat vyšlo tiež nejak divne 19 : 81 ...(asi mam debilne vycentrovanu hlavu) :wall: ........... test pred tým som bol viac vyvažený =D
  • @Tom Moc písmenek :spike:
  • @Tom thumbs-up: ! dobrý príhovor, z pohladu ´žoldáka´ v Af, / exJugo, Karabach/golan´Heighs, atd, atd, :applause: :king:
    (btw., jaká je ted skratka pre záp.spojencov v Afg. ? napr.v jugo to boli UN-PROFor, a rozne dalšie un, a terajší názov v Afg. ?
  • @Alef_peAlef ISAF (International Security Assistance Force)

@M1on Přečti si to, barbare!
  • @M1on :twisted: =D

ahso, isaf, ovšem, dík. :d
    @Tom Tohle je hodně zajímavé a hlavně pravdivé. Kamarád byl voják a když byl v Af., tak tam umřel Čech stejného ročníku narození, takže jsme všichni trnuli, jestli to nebyl on - a jeho přítelkyně (teď již družka a matka jeho dcery) na tom musela být asi tak miliardkrát hůře než my kamarádi. Měl jet do Af. znova, ale "starší" vojáky nechali doma a poslali nováčky. Umřel na D11 při cestě na cvičení :(. Přežít Af. a umřít na dálnici je fakt vopruz!!!
  • @Krisa :-? nj, tušim som o tom zazrel krátku spravu, ozaj smola,/ironia osudu :o
    :/ to máš podobné, jako s kolegom mojej známej - bžvalý vojenský stíhací pilot, ted učitel elektro-predmetov na spše, už na vojenskom výsluhovom dochodku, - za celú dobu služby u letectva nemal žiadnu "mimoriadku", ani vyvrtnutý členok, až ted na dochodku spadol z rebríka :o ;D) :roll:
  • ... Na mna ten članok dosť zaposobil.. Skutočne najhoršie stravený čas je čas kedy sa bojíme o blízkych. A v prípade vojakov su ich rodiny v strachu permanentne par mesiacov.
  • @Tom Mám husí kůži. Brácha v Afghánistánu strávil čtyři měsíce a bylo to hrozný. :-( Jedinou "útěchou" nám bylo, že jako vrtulníkář byl v o něco menším ohrožení. Ale stejně jsem se každý ráno bála kouknout na internet, jestli tam není nějaká zpráva o sestřeleným vrtulníku... :roll:
  • upraveno 25. prosince 2013
    @sveva: a teď si představ, že takoví řadoví Afghánci tam tráví celý život. Bohužel tamější situace je právě důsledkem zahraničního vměšování ze strany těch či oněch, a účelem obdobných akcí tak obvykle bývá napravit, co se podělalo, když se zkoušelo napravovat, co se..

Vřele doporučuji 9. rotu. Sice je to vykradená Četa v afghánském balení, ale ten sovětský plukovník na školení celkem výstižně vysvětluje, proč je už po staletí výsledek podobného snažení stále tentýž.

Jinak hezkou Štědrou půnoc všem!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.