TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1181182184186187362

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 7. ledna 2014
    BTW videl ktosi Many Happy Returns? Je to plnohodnotná epizóda ako sú vianočné špeciály pre DA a teda by som si to mal pozrieť? Lebo na serialycz.cz tá epizóda nie je a som lenivý ju zohnať, ak v podstate neukáž nič podstatné.
  • @Branislav_Gepeto Špatně hledáš :-) http://www.edna.cz/sherlock/videa/vanocni-miniepizoda/
    Je to jenom sedmiminutová epizodka, aby nalákala na třetí serii.
    @brbr Aha, ja som si na edne rozklikol epizodu a tam mi dalo len synopsu :D Vďaka.
  • @Branislav_Gepeto A nedávno jsem to jsem dával!!!!Nečteš všechny příspěvky v TV serialy :evil: :hand: :spike:
    M1on napsal(a):

@Branislav_Gepeto A nedávno jsem to jsem dával!!!!Nečteš všechny příspěvky v TV serialy :evil: :hand: :spike:

Snažil som sa to skrývať, ale nie, nečítam :D Len všetko tak rýchlo preklikám, zbehnem, nech mi to nežiari a zavieram. Je možné, že som to považoval iba za ukážku, čiže moja myseľ to nepovažovala za celú epku - keďže som nevedel, že má iba sedem (fascinujúco skvelých a vtipných) minút. :) A vtedy som asi Sherlocka ešte nekukal.

Inak šestka bola takmer dokonalá. Snáď najlepšia epizóda. Nesklamala. Najskôr som sa bál, že to bude len o takých plytkých bojoch. Najväčšmi sa mi páčilo práve to, že niekedy veci nemusia byť také zložité. Takisto Moriarty zahraný a napísaný ešte lepšie ako v trojke. Len dúfam, že sa to ďalšími epizódami nepokazí.
  • @M1on tá hudba je príšerná, ale už sa teším.
    Ten čo sa trhá z lán má byť Fenrir? :D

Hudba sa mi zdá dobrá. Atento trailer namiesto od toho s vranou vyzerá celkom pekne, najmä ten koniec. Ktože je ten zaujímavý pán lejúci čosi z rohu?
  • Ten chlap u slepice je zaklínač 8-O
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 7. ledna 2014
    hjbutgvj
    upraveno 7. ledna 2014
    M1on napsal(a):

@Branislav_Gepeto No přece Floki

Čiže Fenrir + Loki = Floki? :D Ešte povedz, že bude mať dočinenie vo veci zničenia sveta :D
    Otec, Syn... chýba už len Duch svätý..
  • upraveno 7. ledna 2014
    Everett_Young napsal(a):

hjbutgvj

Všechni jsme rádi za tvůj smysluplný a obohacující příspěvek
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Z Sherlocka dělají rodinné dramedy :(
    (uprostřed dílu jsem málem usnula)
  • Zatím mi to připadá, že ho z té střechy fakt nechali skočit a rozplácnout se a přivedli na scénu nějakého jeho dvojníka. Nepovedeného dvojníka. :roll:
  • No, já pevně doufám, že se to ve trojce vrátí k normálu, resp., že se Sherlock vrátí ke svému normálu.
  • mne sa zdá, že je to celé brutálny úlet. ako keby si povedali autori seriálu, že môžeme urobiť čokoľvek, urobme niečo čo by sa inak nedalo. úplne mám pocit, ako by to bol interný joke.
  • @Everett_Young Jo, já vím :D Lost jsem sledovala a v létě jsem na to koukala znova :D. Povedený...Mám ráda takovýhle narážky :)
  • image

Mé pocity z nových dílů. :-)
    Popřípadě...

image
  • Z Sherlocka udělali Sheldona... jestli se nevrátí Moriarty, tak nevim nevim.
    Vím že spousta z vás tu sledovala toho komiksového Spartaka, nevíte náhodou někdo, z jakého dílu je (stačí přibližně) je tohle?

• @Everett_Young myslím že pátý díl první série jmenuje se Shadow games
  • @Everett_Young Má pravdu boj proti Theokoles
    @DanielSvatoš @M1on Dík. TO CGI při boji vypadá strašně, ale zajímalo mě co je to za bouchače že je tam tak dává (upřímně jsem doufal že ty dva ňoumy odkrouhne). Má to cenu sledovat nebo je to jen další přes kopírák vytvořený seriál HBO?
  • @Everett_Young mslím že to není od HBO a CGI je slabé to je pravda ale je to celkem nářez
  • upraveno 8. ledna 2014
    @Everett_Young No tak jak chceš ono je to docela dobrý ze začátku, ale poslední serie to jsem se chcechtal, až jsem nemohl.
    jinak ten bouchač Reuben de Jong
    By mohl klidně hrát Horu jak koukam na ty jeho proporce i když je o něco lehčí než ten budoucí a v tom tvým záběru ho trošku zvětšili(možná ani ne Manu Bennet má 178cm) 20cm jde už poznat
  • Nový Gregor Clegane bude hrát ve třech epizodách
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Everett_Young Spartaca doporučuji. Kromě bojů mě bavily intriky (hlavně v 1. sérii, ta byla naprosto perfektní) a zobrazení života a jeho hodnoty u některých lidí (v některých věcech to mohlo být celkem reálné). No a souboje byly taky dobré.
  • Krisa napsal(a):

@Everett_Young Spartaca doporučuji. Kromě bojů mě bavily intriky (hlavně v 1. sérii, ta byla naprosto perfektní) a zobrazení života a jeho hodnoty u některých lidí (v některých věcech to mohlo být celkem reálné). No a souboje byly taky dobré.

spartaka taky doporučuju, sledovala jsem i tu druhou sérii a ta už není tak dobrá...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.