TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Je to jenom sedmiminutová epizodka, aby nalákala na třetí serii.
:dance:
Inak šestka bola takmer dokonalá. Snáď najlepšia epizóda. Nesklamala. Najskôr som sa bál, že to bude len o takých plytkých bojoch. Najväčšmi sa mi páčilo práve to, že niekedy veci nemusia byť také zložité. Takisto Moriarty zahraný a napísaný ešte lepšie ako v trojke. Len dúfam, že sa to ďalšími epizódami nepokazí.
Hudba sa mi zdá dobrá. Atento trailer namiesto od toho s vranou vyzerá celkom pekne, najmä ten koniec. Ktože je ten zaujímavý pán lejúci čosi z rohu?
Otec, Syn... chýba už len Duch svätý..
(uprostřed dílu jsem málem usnula)
Mé pocity z nových dílů. :-)
Popřípadě...
jinak ten bouchač Reuben de Jong
By mohl klidně hrát Horu jak koukam na ty jeho proporce i když je o něco lehčí než ten budoucí a v tom tvým záběru ho trošku zvětšili(možná ani ne Manu Bennet má 178cm) 20cm jde už poznat