Podrick coby ženich pro Sansu

upraveno 5. října 2010 v Spekulace
Z diskuse k Game of Thrones na csfd vzešel nápad vyslovený v názvu tohoto tématu. Protože hrozí těžká spoilerizace, na návrh se diskuse přenáší sem.
135

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 30. září 2010
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 30. září 2010
    Ale no tak, co mě to děláte? Jako zakladatel této diskuse vyzývám vrátit se k tématu. Nic se vám nestane...
  • upraveno 30. září 2010
  • upraveno 30. září 2010
    upraveno 30. září 2010
    Head: To samozřejmě beru, proto mi nevadilo, když se začal probírat Loras. Ostatně jsem nikdy nebyl z těch, kdo by striktně vyžadovali držení se v úzkejch mantinelech. Ale prcek malík sem nepatří, pokud se o něm nebavíme jako o ženichovi...
  • upraveno 30. září 2010
    upraveno 30. září 2010
  • upraveno 30. září 2010
    O co byl Joffrey lepší král než Renly? A Rob taky moc dobrý král nebyl...minimálně v tom, že si svými činy přivodil porážku
    upraveno 30. září 2010
  • upraveno 30. září 2010
  • upraveno 30. září 2010
    Sansa a Podrik? Ne! Takhle růžové to nebude.
    upraveno 1. října 2010
  • upraveno 1. října 2010
    upraveno 1. října 2010
    Tak už jsem dva. Přihlásí se někdo další veřejně?
  • upraveno 1. října 2010
    Já si mysím, že Robb byl dobrý člověk a čestný. Bohužel se spoléhal na lidi, kteří nebyly vhodní pro své úkoly ( Theon, Edmure...možná měl smůlu, ale na to já moc nevěřím). A pak se mu podařilo ztratit svými činy Freye a Karstarky. To byly hřebíčky do jeho rakve. Někdo to možná nazývá čestnost, ale mě osobně to spíš přišlo hloupé. A to jak to s Robbem dopadlo, mi dává za pravdu. Král musí myslet pragmaticky, to neznamená, že se musí chovat jako svině. I Stannis, kterého mnozí zde považují za čestného, dělá ústupky svým představám (např. odpouští lidem, které potřebuje; využívá temnou magii atd.) Byl to samozřejmě nezkušený chlapec, možná idealista. Mně osobně je Robba také líto a měl jsem ho i jako postavu rád. Kdyby měl více času a za lepší okolností by z něj byl asi dobrý panovník.
  • upraveno 1. října 2010
    upraveno 1. října 2010
    Ne, poctil bych tě mečem ve své ruce...
  • upraveno 1. října 2010
    upraveno 1. října 2010
    upraveno 1. října 2010
    Nic proti Robbovi, jako král by asi byl dobrý panovník. Kdyby měl příležitost do koruny dospět. Ale byl to rebel a zrádce, stejně jako Renly. I když s přimhouřenýma očima bychom mohli říct, že měl na korunu (severu) nárok. Ale sám o sobě by se králem asi neprohlásil (na rozdíl právě od Renlyho). Udělali to jeho lordi a on neměl na vybranou. A i lord Tywin prohlásil - Robb Stark je synem svého otce ;o)
    upraveno 2. října 2010
    Otázka je koho kdo zrazuje. Robb dlouho nic takového neplánoval a i jeho lordi se ropoměli na samostatnost Severu teprve pod náporem událostí, když viděli, že centrální moc v rukou drží usurpátoři. nAvíc i tak byl Robb pořád se Stannisem ochoten jednat. Renly plánoval převzetí moci prakticky od začátku, i v době, kdy kdyby podpořil Eddarda a Stannise, řada věcí se nemusela stát.
  • upraveno 2. října 2010
  • upraveno 2. října 2010
    Robert sice zradil svého krále, ale i král zradil jeho. Co vím tak přísaha panovníkovi by měla být oboustranná. Lord bude podporovat krále a král ho za to bude chránit.
  • upraveno 2. října 2010
  • upraveno 2. října 2010
    Robbova největší slabina byla v lidech kolem něj. Příliš se musel spoléhat na věrnost Freyů, dobrý taktický odhad jeho strýce Edmura a poslušnost jeho matky. :-D Freyové ho zradili při první příležitosti (a to že si nevzal Freyku rozhodně odůvodnění k jeho vraždě není), Edmure mu zpackal celý válečný plán a jeho matka mu propouštěním zajatců taky zrovna nepomohla. :-D
    upraveno 2. října 2010
  • upraveno 3. října 2010
  • upraveno 3. října 2010
  • upraveno 3. října 2010
  • upraveno 3. října 2010
    Robb byl stejně až zaslepeně spravedlivý (svou pravdou) jako jeho otec, Eddard. A protože výchovu měli zřejmě stejnou a Jon takový nebyl, utvrzuje mne to pouze v tom, že jeho otcem byl někdo jiný.:-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.