Fantasy komedie

upraveno 25. prosince 2010 v Film a televize
«1345

Komentáře

• upraveno 19. listopadu 2010
    hey, to vypadá fakt hustě
    Já už na to čekám dlouhou dobu. Premiéra měla být letos, ale posunuli to asi o 6 měsíců.
    OK, that was fun. To by snad stalo i za tu navstevu kina. Hmm, hmm, hmm. Natalie Portman... dat ass.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 20. listopadu 2010
    Jo, už jsem to viděl cca před dvěma dny. Věta "Magic (křupkřup) Motherfucker" mě složila ze židle. Ale neviděl bych v tom nic tak neobvyklýho, i takovej Stardust měl dost komediální prvky.
  • upraveno 20. listopadu 2010
    Mno, tak trailer je hezky nadupaný, jako už trailery bývají, jsem zvědav film jako takový.
  • upraveno 20. listopadu 2010
    jak říka jerson trailer je fakt skvělěj,ale to byl i na Vampires suck a pak film byl ubohej.
  • upraveno 25. listopadu 2010
    IMMD
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 1. prosince 2010
  • upraveno 1. prosince 2010
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 1. prosince 2010
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. prosince 2010
  • upraveno 2. prosince 2010
  • upraveno 2. prosince 2010
  • upraveno 3. prosince 2010
    Toršku mi to připomíná Dungeons and Dragons 2, to sice byla taky sranda, ale jen pokud to člověk bral, že ten film nechtěli udělat autoři vážně.
    František Fuka? To je ten týpek co dělá titulky? Mám dojem, že jsem jeho jméno několikrát zahlédl v Cinestaru, když jsem se vzpamatovával ze zprzněných titulků :-X
    ArUlric: No to bylo treba kdyz mel na Watchmeny tri dny na preklad. To jsem si to taky trochu nedaval.
    Sirien: Jasně no, jak jsem psal, zrovna tyto knihy, které byly zfilmovány jsem ještě nečetl, takže ty rozdíly nebo případné chyby a špatná rozhodnutí jsem nemohl postřehnout a tak mě to celkem bavilo. Knížka bude samozřejmě lepší. Ale na druhou stranu to pořád nemění nic na tom, že to není zase tak strašné, aby se to zfilmování dalo považovat za chybu.
  • upraveno 4. prosince 2010
    U Zeměploších filmů souhlasím se Sirienem - knížky mám rád, ale naprosto věrná kopie převedená do filmu není to pravé.
  • upraveno 5. prosince 2010
    Mě se naopak HP7 líbil. Dokonce u mě patří k tim nejlepším dílům o HP. Možná je to, ale tím že je to zrovna nejčerstvější zážitek. A taky tím, že jsem očekával tak jako vždy u HP, že první polovinu děje se nic neděje a všechno je až v tý druhý. Tady je akce od začátku do konce. Jen co tomu ubírá body je, že pro ty co nečetli a neviděli předchozí dily, tak z toho asi moc nepochopí o co tam jde. A další mínus je ten českej dabing, to je něco otřesnýho! Už se těšim na druhou část
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.