Jo, už jsem to viděl cca před dvěma dny. Věta "Magic (křupkřup) Motherfucker" mě složila ze židle. Ale neviděl bych v tom nic tak neobvyklýho, i takovej Stardust měl dost komediální prvky.
František Fuka? To je ten týpek co dělá titulky? Mám dojem, že jsem jeho jméno několikrát zahlédl v Cinestaru, když jsem se vzpamatovával ze zprzněných titulků :-X
Sirien: Jasně no, jak jsem psal, zrovna tyto knihy, které byly zfilmovány jsem ještě nečetl, takže ty rozdíly nebo případné chyby a špatná rozhodnutí jsem nemohl postřehnout a tak mě to celkem bavilo. Knížka bude samozřejmě lepší. Ale na druhou stranu to pořád nemění nic na tom, že to není zase tak strašné, aby se to zfilmování dalo považovat za chybu.
Mě se naopak HP7 líbil. Dokonce u mě patří k tim nejlepším dílům o HP. Možná je to, ale tím že je to zrovna nejčerstvější zážitek. A taky tím, že jsem očekával tak jako vždy u HP, že první polovinu děje se nic neděje a všechno je až v tý druhý. Tady je akce od začátku do konce. Jen co tomu ubírá body je, že pro ty co nečetli a neviděli předchozí dily, tak z toho asi moc nepochopí o co tam jde. A další mínus je ten českej dabing, to je něco otřesnýho! Už se těšim na druhou část
Komentáře