@Achileus Nikdyn nevíš, Brandon je po to všem, co zažil a viděl(Theon, Ned), tak psychicky v pr--- že by jeho přechod na temnou stranu síly, nebyl tak úplně nelogický. Přece jen, by to pro něj byl způsob, jak zničit lidi, co mu povraždili rodinu, o tom, že by mu Krvevrán mohl začít lézt na mozek ani nemluvě.
@Achileus Právě, krom jeho angažmá v té povídce nic moc. A to je znepokojivé. Co se týče pomstychtivých tendencí, to že je neměl, neznamená že je nezačne mít, zvláště, když ho někdo naočkuje.
@Achileus Martin je oceňovaný mimo jiné proto, že si často dovolí ty nejodvážnější a při tom logické dějové zvraty. A až začnou vát Vichry Zimy, dozvíme se víc. :D
@Stannis_Baratheon@Achileus Martin někde sliboval že ve Vichrech se podíváme "dál na sever než kdy předtím - do zemí věčné zimy" a uvidíme "mnohem mnohem více Jiných", tak uvidíme jestli uvidíme...
Bloodraven: Lord Brandon! Brandon Stark: Yes Master? Blodraven: RIIIIISE!!!!!!! ----------------------- Bloodraven: ,,You will not stop me, Darth Brandon will be more powerfull than either others of us. Melisandra: Faith in your new aprentice, mistplace can be, as your faith in the Gret Other.! ----------------------------------------------------------------------------------------- Arya Stark: It´s over Brandon, I´ve a high ground!!! Brandon Stark: You under estimate my power!!! ------------------------------------------------- Ehm,ehm pardon nechal jsem se unést. Ale jo jestli bychom viděli hlavní stan těch mrtvol, bylo by to dobré. :D:D
K tomu miminu ze seriálu, to z něj udělali Bílího chodce nebo Jinného? Popřípadě, jaký je v nich rozdíl? Z knih vyplinulo, že jedni jsou oživlé mrtvoly, které lze zabít spálením a druhé lze zabít jen dračím sklem. Kdo z nich je kdo mi, ale úplně jasné není. Povídky Dunka a Egga jsem četl a na mě teda Bloodrawen nepůsobil nijak špatně. Mohl se za tu dobu změnit (extra když z pobočníka krále byl šoupnut do černých cel), ale na z povídek působil jako spravedliví, ale přísný člověk. Řeči o jeho zálibě v černé magii a magii obecně bych zas tak nevěřil. Vždyť i o Robovi se v sedmy královstvích vykládá, že to byl vlkodlak co se koupal v krvi nepřtel atd..
K Bloodravenovi - na mě teda rozhodně pozitivně nepůsobil a to bez ohledu jestli jsou povídačky o jeho magických schopnostech pravdivé nebo ne. Prostě šéf tajný policie, nekompromisní, krutý a vládnoucí pevnou rukou. Za jeho vlády (pobočníkování) diktatura strachu, všichni se ho báli, všichni se měli na pozoru, zda se nedívá tisíci a jedním okem. Tisíc jsou našeptávači, jedno je jeho. A tohle mi odkazuje na magické schopnosti v kontextu s tříokou vránou (dvě oči vrány vlastní, jedno Bloodravenovo). Přesně jak píše Stannis = nepodceňoval bych možnost že tenhle chlápek je ten zlej.
Já toho Bloodravena nebo Krvevrana ;) Rád. Já se všeobecně vyžívám v takových postavách jako jsou Sigismund Djikstra, Kardinál Richelieu, Krvevran, Malíček, Varys, Lord Vetinari. :)
Ještě mě tak napadlo (nejspíš už se to tisíckrát probralo, ale mě to nějak minulo):
Pokud se má do Martinova světa trvale vrátit dračí populace (nejenom na těch pár let než vytlučou Jiné), neměli by mezi sebou mít alespoň jednu (ideálně více) samici? Protože pokud víme, tak všichni tři Daenerysini draci jsou samci a nemohou se tedy (pokud nedokážou Martinovi draci měnit pohlaví, existují ryby které to dokážou tak proč ne draci že?) dále reprodukovat. Takže máme zase draky na sto let než umřou a nazdar nebo jak to bude?
@Everett_Young pravděpodobně zdechnou a konec, pokud si tu samici Daenerys nevysedí sama. Nebo je možné, že se Daenerys při určování pohlaví sekla...asi to nebude nikterak jednoduchá záležitost a tradá, některý z draků je dračice :D
Komentáře
Brandon Stark: Yes Master?
Blodraven: RIIIIISE!!!!!!!
-----------------------
Bloodraven: ,,You will not stop me, Darth Brandon will be more powerfull than either others of us.
Melisandra: Faith in your new aprentice, mistplace can be, as your faith in the Gret Other.!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Arya Stark: It´s over Brandon, I´ve a high ground!!!
Brandon Stark: You under estimate my power!!!
-------------------------------------------------
Ehm,ehm pardon nechal jsem se unést. Ale jo jestli bychom viděli hlavní stan těch mrtvol, bylo by to dobré. :D :D
Z knih vyplinulo, že jedni jsou oživlé mrtvoly, které lze zabít spálením a druhé lze zabít jen dračím sklem. Kdo z nich je kdo mi, ale úplně jasné není.
Povídky Dunka a Egga jsem četl a na mě teda Bloodrawen nepůsobil nijak špatně. Mohl se za tu dobu změnit (extra když z pobočníka krále byl šoupnut do černých cel), ale na z povídek působil jako spravedliví, ale přísný člověk.
Řeči o jeho zálibě v černé magii a magii obecně bych zas tak nevěřil. Vždyť i o Robovi se v sedmy královstvích vykládá, že to byl vlkodlak co se koupal v krvi nepřtel atd..
,,Rád bych tě vzal do Králova přístaviště jako svého ehm... hosta."
,,Ano, ano princ Maekar je ..... vznětlivé povahy."
Pokud se má do Martinova světa trvale vrátit dračí populace (nejenom na těch pár let než vytlučou Jiné), neměli by mezi sebou mít alespoň jednu (ideálně více) samici? Protože pokud víme, tak všichni tři Daenerysini draci jsou samci a nemohou se tedy (pokud nedokážou Martinovi draci měnit pohlaví, existují ryby které to dokážou tak proč ne draci že?) dále reprodukovat. Takže máme zase draky na sto let než umřou a nazdar nebo jak to bude?