Druhý trailer na 5. řadu - Ice & Fire

upraveno 9. března 2015 v 5. řada
123457

Komentáře

• @Montezuma3 Na produkt incestu se povedla, no :D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 19. března 2015
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • Však ona temná hvězda dopadne na obličej mladé lannisterky :)
  • upraveno 19. března 2015
  • To jsou ale hloupé šaty. Jak to drží? :-s
  • Jinak dneska ráno jsem poslouchala Radiožurnál, a tam se zmiňovali o tiskovce autorů seriálu. Prý potvrdili, že už nová řada prozrazuje dění nové knihy a měla by prý končit zhruba stejně jako Vichry zimy. V rádiu to prezentovali tak, že autoři jako jediní na světě kromě Martina vědí, co se má stát dál, takže tím prostě navážou. Je mi jasné, že v Radiožurnálu si to trochu upravili a úplně tomu nerozumí, ale beru to jako potvrzení, že ti dva se s tím prostě neserou a vnitřně mi to dost vadí :(
    Sama ale možná sledovat dál budu, už jen proto, že to můžu sledovat s přáteli, předtím jsem tak nějak nemohla. Spíš doufám, že jim Martin řekl úplný konec, a nic mezi tím, a oni si prostě budou sami vymýšlet, a kniha mi pak nabídne něco nového.
  • Martin to má pravděpodobně vymyšlené. Ale nedávno internety proběhly nějaké jeho poznámky z doby, kdy Píseň začal psát a nakonec děj výrazně upravil. Takže je možné že teď třeba svoje poznámky scénáristům dal, ale než to celé dopíše rozleží se mu to v hlavě a nakonec to v knihách bude jinak. Eventualita, že by to sám nedokončil a dopsal to za něj někdo jiný - inu proč ne, v historii jsme to viděli. Pokud se toho ujme spisovatel schopný napodobit jeho styl a bude mít dostatek poznámek tak proč ne. Alexandr Dumas taky všechny knihy nepsal sám, měl něco jako spisovatelskou dílnu - vymyslel příběh, zadal nájemným psavcům jednotlivé scény a pak už to jen korigoval. Občas si říkám, proč to Martin neudělá už teď, že by si vybral někoho k ruce, zadal mu knihu (nebo části) k napsání a pak ji jenom doladil.

K otázce kdo je zakladatel fantasy - nedá se za svého druhu fantasy považovat i Alenka v říši divů?
  • upraveno 27. března 2015
    @Everett_Young Nevim čemu se divíš, vždyť to už je nějakej pátek jasný.
  • upraveno 27. března 2015
    Jo, naše Shooting Star v Berlíně, myslím, byla třeba A. Geislerová nebo jeden z bratří Hádků (ten nejmladší).
    upraveno 30. března 2015
  • Tak Píseční hadi připadají asi scénáristům mnohem atraktivnější pro divákovo oko. Přeci jen místo jedné hloupé princezničky tu máme tři sexy asasínky, co budou často odhazovat oblečení, vrhat krutopřísné pohledy a občas i nějaké zbraně a také se samozřejmě mohou více soustředit na romantiku mezi Myrcelou a Trystanem. :roll:
  • Vynechání Greyjoyů by mě fakt naštvalo. Victarion mi je jeden z nejsympatičtějších postav 5. knihy. Zajimalo by mě, jak to chtějí vyřešit s Aegonem. Dají ho tam? Kdy? Spíš jak moc to s ním chtějí podělat. Nepochybuji, že tam budou významně převracet knížky a šetřit, kde se dá... Anebo se bez něj bravurně obejdou, jako když Brinne zabila Ohaře...
    upraveno 30. března 2015
  • upraveno 31. března 2015
    upraveno 30. března 2015
    @Everett_Young Proč chodit po mostě, když to jde řekou, že? Za manželovu smrt ne, ale to je detail.
    @OslicekCZ To víš, Darth Vadr na boj, také potřeboval jen jednu ruku
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Gepeto Dobrý nápad, tak mě to brát nenapadlo.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @OslicekCZ Prosím věci z knih, i když jen dohady, v seriálovém vlákně bíle.

(přeskočila jsem asi 50 příspěvků, snad tam nebylo nic závažného, když tak dejte vědět přes PM)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Mno, tak jsem zatím viděl jen jednu ukázku z nové sezóny a přečetl si anotaci na Edně a zdejší diskuzi a už mne 5. řada pěkně sere - a to jsem byl k seriálu dřív enormně tolerantní (ostatně jsem se ke knihám Ice a Fire dostal jenom díky němu, neb jsem byl v první sérii nadšený tím přívalem sexu a násilí :-)). Že HBO něco prozradí... to se asi nedá nic dělat, ale jak to przní a stavějí na hlavu... Na tohle zacházení s předlohou už nestačí ani ani kategorie jako "s použitím motivů" nebo "volně inspirováno".
    upraveno 8. dubna 2015
    Tak aspoň nějaká dobrá zpráva, v 5. sérii se vrátí Kevan Lannister a dokonce ho bude hrát stejný herec Ian Gelder.

http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Kevan_Lannister
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 6. dubna 2015
    Týden do premiéry 5.řady a stále žádný nový trailer ???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.