@Everett_Young To si nejsem tak jistá, jestli byl výstižnější. Má to být žoldák, který je schopen boje - což tomu prvnímu nevěřím ani za mák, tomu druhému jo.
@Dreamer Zbytečné to jo, ale úplně nejhůř to nevypadá. Teda když pominu ty strojové řádky kukuřice. Aspoň se moje děti nebudou bát Sedmera krkavců jako já toho s Chýlkovou a Rosnerem.
Mě na tom iritují ty přelety nad krajinou alá Peter Jackson a pak tam jsou dvě jména, přes která se nepřenesu, Alice Nellis a Martha Issová, tyhle dvě dámy mě na tom celém děsí asi nejvíce a depresivní starou verzi celkem můžu, je to slušný psycho thriller :D
Navíc mi taky velmi vadí, jak dnešní pohádky předpokládají, že děti jsou idioti. Takže se herci stupidně pitvoří a pronáší křečovitě rádoby vtipné repliky s kanálním humorem na úrovni prdících vtipů z filmů s Adamem Sandlerem. Starší kousky, tedy ony takzvané klasiky, tohle v sobě nemají a proto jsou nadčasové a přirozené :)
No, mě ten trailer taky nějak moc nepřesvědčil, to obsazení mi přijde mírně řečeno rozpačité. Tipuju to na další český pohádkový p*ůser. :-P Jinak souhlasím, temné pohádky jsou nejlepší.
neuvěřitelné, poměr ceny a vizuálu, a vypadá to asi tisickrát líp než všechny dnešní "sci-fi" romantiky pro náctileté, takhle se to má dělat, né jako v debilních Divergence a hnusně vypadajících ultra nudných Hunger games, sem moc zvědavá na výsledek
Komentáře
Aspoň se moje děti nebudou bát Sedmera krkavců jako já toho s Chýlkovou a Rosnerem.