Zkusím dát dokupy zásadní rozhodutí, která vedla ke sbalení Triss. Celou dobu jsem se snažil jí pomáhat a nenápadně dávat city najevo. Prostě zbírat plusové bodíky. Při karnevalu jsem jí u fontánky dal polibek, za který se pak Triss ve stájích omlouvala. Poté co odjížděla na lodi jsem jí řekl že jí miluji. Na loď sice nastoupila a odplula, ale vzápětí se vrátila. Skočili spolu na majáku a ráno odešla na Kaer Morhen.
@Dlady: Já mám rozdíl v tom posledním rozhodnutí. Neřekl jsem ji, že ji miluju. Do prdele. Ale vzhledem k tomu, že mám potom nějakých dalších 10 hodin, tak se už vracet nebudu (možná). Pak nám dej vědět, jaké průsery z tvojí budoucí bigamie vzejdou... :-) @Blackfish: Kočičí vybavení jsem měl pohromadě celé, ale nakonec jsem na to rezignoval, když jsem našel lepší meč a když jsem zjistil, že kvůli levelu nemůžu použít kuši.
Pozoruju (nevím jestli to tak máte taky), že oproti předchozím dílům strašně často měním meče. Od obou mám od začátku hry už tak 15 typ. To mi přináší jeden nepříjemný důsledek a tím je chronický nedostatek slušných runových kamenů. Gliffinů mám plný baťoh, ale ty padají sem tam z lootu, zatímco slušný runový šutrák skoro nikdy.
@Velbloud Ďoufám že žádné nebudou, Yen holdám poslat tam, kam se takové arogatní potvory posílají. Ale každopádně budu nadále reportovat vývoj událostí :-)
@Blackfish : Tam ještě nejsem. A asi se tam ještě nějakou chvíli nedostanu, protože začínám čelit zásadním problémům s nedostatkem času. Nejenom hraním Zaklínače živ jest člověk.
@Monte Karstark: No, to jsem si taky myslel. Jenomže vyjmout neznamená, že runu z vybavení vytáhneš a můžeš ji znovu použít. Při vyjmutí se ti na vybavení uvolní slot, ale runa zmizí. Tzn. má to sloužit jenom k tomu, aby sis na vybavení vyčistil slot, když získáš nějakou lepší runu. Mě to tak alespoň funguje. Pokud Vám o funguje jinak, tak to u mě bude bug. Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným, vzhledem k tomu, že vybavení (meče) měním podstatně rychleji, než stačím získávat runy, tak se tím stává možnost vyjmout runu úplně zbytečnou. Obzvlášť, když jich je tak málo.
@Dlady: Já ti moc přeju, aby ti to tvoje rozhodnutí nepřineslo nějaké negativní konsekvence. Pokud nepřinese, tak se snad v té hře vrátím o ten kus zpátky. Zatím mám ale takový pocit, že čím spravedlivější a hodnější se snažím být, tím víc se moje rozhodnutí vždy zvrhnou v nějakou katastrofu. :-)
@Blackfish Gratualce :-) Kolik máš nahráno hodin ? :-) Včera jsem koukal že mám něco přes 3 dny a z hlavní linie mám hotový Velen ( Barona) a teď jsem osvobodil AMrigolda. Teď se chystám na Skelige za Yen
-tak na co z E3 se těšíte ? já asi na toto: Adr1ft, The Division, Doom, Fallout 4, Kingdom Come: Deliverance, Star Wars Battlefront -a taky doufám že se ukáže Dishonored 2 a hlavně nějaké úplně nové hry -na druhou stranu AC: Syndicate, Metal Gear nebo Uncharted jde naprosto mimo mě i když se mi třeba Uncharted líbí tématem tak proste nemam konzoli :)
@DanielSvatoš Na fallout 4 , Star wars battlefront, Doom, Rainbow six Siege, Deus ex Samozřejmě nové značky (Ubisoft vždycky dává (one more thing) :-) ) Už dlouho nebyl Princ of persia Co se týče Kingdom come: Deliverence tak pochybuju, že se protlačí do tiskovek, ale kdo ví třeba jako indie u někoho. Spíš budou mít nějakej stánek a kluci z Games.cz (nebo kdokoli z českých herních medii) je navštíví a udělaj s nima reportáž. Naprosto mě nechávaj chladným sportovní hry kromě závodních. V podstatě mě spíš zajímaj ty trailery a gameplay videa, protože 98% her který tam budu nerozjedu. =D . Je vůbec nejakej seznam co se tam bude prezentovat?
jo to rainbow six taky nevypadá marně ale bral bych radši něco jako SWAT4 a co se týče toho co budou předvádět tak to přesný list asi není ale nekde jsem viděl seznam her co tam určitě budou mít stánek (někde na gamespotu jsem to našel ale ted to nevidim)
a co se týče Kingdom Come tak to není zas tak nevýrazný pro zahraniční weby napříkald tady máš top 50 upcoming games podle gamespotu http://www.gamespot.com/gamespot-50/ a můžeš najít KC na 37. místě a vrchol měli 14. místě což není tak špatné když si vezmeš že ta hra vyjde minimalně za rok
Komentáře
Zkusím dát dokupy zásadní rozhodutí, která vedla ke sbalení Triss. Celou dobu jsem se snažil jí pomáhat a nenápadně dávat city najevo. Prostě zbírat plusové bodíky. Při karnevalu jsem jí u fontánky dal polibek, za který se pak Triss ve stájích omlouvala. Poté co odjížděla na lodi jsem jí řekl že jí miluji. Na loď sice nastoupila a odplula, ale vzápětí se vrátila. Skočili spolu na majáku a ráno odešla na Kaer Morhen.
@Blackfish: Kočičí vybavení jsem měl pohromadě celé, ale nakonec jsem na to rezignoval, když jsem našel lepší meč a když jsem zjistil, že kvůli levelu nemůžu použít kuši.
Pozoruju (nevím jestli to tak máte taky), že oproti předchozím dílům strašně často měním meče. Od obou mám od začátku hry už tak 15 typ. To mi přináší jeden nepříjemný důsledek a tím je chronický nedostatek slušných runových kamenů. Gliffinů mám plný baťoh, ale ty padají sem tam z lootu, zatímco slušný runový šutrák skoro nikdy.
Ale každopádně budu nadále reportovat vývoj událostí :-)
Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným, vzhledem k tomu, že vybavení (meče) měním podstatně rychleji, než stačím získávat runy, tak se tím stává možnost vyjmout runu úplně zbytečnou. Obzvlášť, když jich je tak málo.
Nj jsem na tom podobně :-D Uvidíme jak to dopadne :-)
Kolik máš nahráno hodin ? :-) Včera jsem koukal že mám něco přes 3 dny a z hlavní linie mám hotový Velen ( Barona) a teď jsem osvobodil AMrigolda. Teď se chystám na Skelige za Yen
https://www.youtube.com/user/GamesczTV/videos?sort=dd&view=2&live_view=502
Ahá "Simulate Witcher 2 Save" značí akože simulovať systém ukladania hry z W2 alebo nasimulovať tie rozhodnutia zo savov z W2?
To je slušná práce. Já se snažím jet všechny q, i ty low, takže to bude asi na dýl. Ale vůbec mi to nevadí, naopak si to užívám :-)
Dávám teď dohromady Gwintové karty, mám je už připravené na tisk. Už jen vytisknout, vystříhat a zatavit :-) Pak pošlu nějaké foto :)
-a taky doufám že se ukáže Dishonored 2 a hlavně nějaké úplně nové hry
-na druhou stranu AC: Syndicate, Metal Gear nebo Uncharted jde naprosto mimo mě i když se mi třeba Uncharted líbí tématem tak proste nemam konzoli :)
Samozřejmě nové značky (Ubisoft vždycky dává (one more thing) :-) )
Už dlouho nebyl Princ of persia
Co se týče Kingdom come: Deliverence tak pochybuju, že se protlačí do tiskovek, ale kdo ví třeba jako indie u někoho. Spíš budou mít nějakej stánek a kluci z Games.cz (nebo kdokoli z českých herních medii) je navštíví a udělaj s nima reportáž.
Naprosto mě nechávaj chladným sportovní hry kromě závodních.
V podstatě mě spíš zajímaj ty trailery a gameplay videa, protože 98% her který tam budu nerozjedu. =D . Je vůbec nejakej seznam co se tam bude prezentovat?