!!!POZOR SPOILER VŠECH DÍLŮ SERIÁLU A VŠECH KNIH!!! Teorie z Písně a z Hry

2456720

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 13. června 2015
    @p1e9t9r2 Veď Dany v tej kapitole aj dosť hnačkovala. Navyše čím viac pila, tým viac hnačkovala, čím viac hnačkovala, tým viac pila, čo je teda dosť komicky podobné tomu, ako nápadne to bolo opísané pri tom tučnom otrokpánovi.
  • @p1e9t9r2 presne, jak rika @Gepeto, mela prave cim dal horsi prujem, pak usnula a probudila se s krvavymi stehny... takze ta teorie sedi naopak mnohem lepe
  • upraveno 13. června 2015
    Jestli si dobře vykládám termín hnačkovanie, tak by to sedělo na nějaký nevolnosti a pak krvavý stehna - samovolnej potrat ne? Samozřejmě co se týká tohohle "girl's issue" jsem do značné míry elév :D

Edit: Jo vlastně těhotný zvrací, nemívaj průjem :D tak to sorry, ale nechám vám to tu, ať se zasmějete :D
    @sfik @Miya Blbě ji bylo po těch zelených bobulích co snědla a najivně si myslela, že jsou jedlé a ještě byla olná boláků od toho jak ji všude pokousali mravenci (kdyby si jich vzala víc bylo by o jednoho vypravěče méně) až po bobulích měla ty halucinace a zdravotní problémy
  • @p1e9t9r2 Možná další Martinův cliffhanger :) a čtenář neví co si myslet.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Na to s tou Dany už jsem nějak zapomněl, že měla nějaký bacil. Musím přečíst znovu. :D
  • @Stannis_Baratheon Radši nespěchej já to plánuji přečíst před vydáním vichrů :D a furt čekám a čekám
  • @p1e9t9r2 tak ty bobule si nepamatuju, muze to tedy byt tak i onak. U me je to osobni, nemam ji rada, tak se priklanim k bile klisne :-D

No Martin si s nami pekne zahrava, kdyz ze dvou nejdulezitejsich postav zanecha jednu na pokraji smrti a druhou mozna smrtelne nemocnou, je to tak podezrely, ze to tak snad nemuze dopadnout :-)
  • Taky jsem to dal za vinu bobulím, případě potratu, pokud si pamatuji, tak u toho krvácení přemýšlela, kdy to naposledy dostala, a že to nikdy neměla tak silné, kdyby měla průjem, tak si myslím, že by nad tímhle neuvažovala, navíc už to bylo nějakej pátek, co si mezi nemocné vyšla .. na druhou stranu je klidně možné, že vlivem náročného letu, únavy, nedostatku stravy její oslabenou imunitu klisna zdolala, ale nepřijde mi to pravděpodobné.

Spíš teď přemýšlím, jestli je v knihách, případně povídkách, někde zmínka o tom, že by měnič, jež se rekrutujou předpokládám hlavně z prvních lidí uctívajících staré bohy, někdy ovládl draka?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Miya Tak dal jsem si práci a přečetl si tu poslední kapitolu a jen zvracela zelený sliz potom co snědla ty bobule a měla hrozné boleti břicha pak usnula a ráno už krvácela. Pak tam je pasáž, kdy uvažuje, že takto silné to nikdy nebylo a najednou si neuvědomuje, kdy to bylo naposledy a došlo jí, že to bylo dávno
  • @p1e9t9r2 tak jsem si to taky precetla :-D mas samozrejme pravdu, ale kazdy tam vidi, co chce videt. Me pri prvnim cteni i ted zaujal hlavne ten popis "cim vice pila, tim vice kalela, tim vice pila...", ktery byl velmi podobny popisu te nemoci. Pak kdyz se rano probudila, mela nejdrive strach, ze se v noci pokalela, ale kdyz zvedla prsty, ucitila krev, pak si to zacala vysvetlovat mesicnim krvacenim... ty bobule ji pripominaly bobule, ktere dothraci pouzivali jako koreni, mohly to byt ony i nemusely.
  • Na ten spoiler od @panama46 nekoukejte, jestli je to pravda, zkazíte si překvapení na pondělí. Sakra. :D

@sfik Tak to nemáš číst :-) Většina toho je očekávána a to, co není by mě fakt naštvalo, tak jsem rád, že se na to připravím. :-)
  • Pardon pisu už z mobilu, proto je to jak od čuníka :D
  • @panama46 No tak něco tam máš naprosto logické. Víme že cercei se projde :D
  • upraveno 14. června 2015
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.