Oblíbená postava?

upraveno 2. června 2011 v Akce a hlasování
1313234363759

Komentáře

• upraveno 22. ledna 2011
    Když Skydragon ovládl Pentos a Tyrosh. Odpálil všechny tři jaderné draky na strategické body severně od Zdi. Protože věděl, že sibiřští jiní jsou jediní, kdo by dokázal v protiofenzívě Skydragon vyřadit z provozu.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 22. ledna 2011
    ... a tak Děti lesa schovaly Brandona Zlomeného do svých protiatomových skrýší, protože dobře věděly, že Bran je jediný, kdo dokáže čelit nejen Jiným, ale i nejsilnějším zbraním Skydragonu.
    Soudný den nastal, avšak přeživší zbytky lidstva a Dětí lesa založily Hnutí odporu pod vedením Brana...[epická hudba s blesky na pozadí temné oblohy].
    Vida jde to i bez Martina :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 22. ledna 2011
    Bran je naučil přelézat ploty, skrývat se, bojovat proti Skydragonu jeho zbraněmi...
  • upraveno 23. ledna 2011
  • upraveno 23. ledna 2011
  • upraveno 24. ledna 2011
    Nějak se mi to nechce zobrazit...
    Uhadli jste, figurky jsou z Warhammeru - Rhaegar je figurka Dračí princ (což docela sedí akorad vznešených elfů), Robert je rytíř říše.
  • upraveno 25. ledna 2011
    ani mne to nezobrazuje nič iba biely štvorec. takže odhadujem že to je súboj Jiný vs Divoký. resp. veľa Jiných :)
  • upraveno 27. února 2011
    ah, už to vidím. Trojzubec, jasne. pekné
  • upraveno 5. srpna 2011
    Jsem jediná kdo má rád postavu Gendryho a vidí v ní nějaký větší potenciál ? :D :) A nevíte jak je to s českým překladem páteho dílu Tanec s draky? Je už hotov nebo je napsaná jen v angličtině? Dík za odpověd'
  • upraveno 5. srpna 2011
    CZ překlad by měl být příští rok na jaře.
  • upraveno 5. srpna 2011
    Gendry má dobrý svaly ;)
  • upraveno 5. srpna 2011
    Nejsi jediná. :)
  • upraveno 5. srpna 2011
    No a Gendry má hned fanklub :) Je to prostě archetyp Conana...
  • upraveno 5. srpna 2011
    To jsem ráda, že nejsem jediná, doufám, že bude mít v knize ještě prostor (třebo pro nějaký románek :DD) a že povahově nezklame :D. A jak různě pročítám diskuze, existují ještě nějaké doplnkové knihy k ASOIAF , např. tajné deníky postav ságy, ale nikde na netu jsem o tom víc nenašla. Dá se to někde stáhnout? Děkuji za odpověd' :)
  • upraveno 6. srpna 2011
    Romanek? Mne staci to, co predvadi Dany:-) Vyspat se s nim, nevyspat... to je dilema!
  • upraveno 6. srpna 2011
    Od začátku do konce fandím Starkům a pokud už starci nejsou, tak jejich věrným vazalům a služebníkům což jsou teď hlavně a nezpochybnitelně horské kmeny, obyvatele medvědího ostrova, šíje a bílého přístavu. Kastarkové se přidali na stranu Stannise ale jsem přesvědčen v tom, že stále jsou příznivci Starků stejně tak jako Umbrelové i když pravděpodobně vyjednávají mír s Boltny
    upraveno 6. srpna 2011
    Nespoilovat, prosím :o(
    (A Umberové)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 6. srpna 2011
    upraveno 6. srpna 2011
    Můžu začít u nicku a pravopisu? .. E, jako bych nic neřekla ;o))
  • upraveno 24. srpna 2011
    Ja mám rada všetkých Lannisterovcov, na začiatku najviac Tyriona, teraz hlavne Jaimeho a Cersei (dá sa povedať, že Tyrion ma tak trochu prestal baviť). Sandor je úžasná postava, tam je moja náklonnosť až romantického charakteru :D Aryu som mala od začiatku rada, teraz rovnako ako u Tyriona ma už trochu baviť prestala. Sansu by som na začiatku vyplieskala mokrou handrou po tej peknučkej tváričke, ale časom som si ju tiež obľúbila a hlavne ju človek už musí ľutovať. Ostatní Starkovia ma príliš nebavia.
    A nakoniec mám slabosť pre Brienne, to je proste čistá duša a tiež zaujímavá hrdinka.
    Vcelku ma ale viac bavia tie horšie, alebo aspoň rozporuplné postavy, takého Jona Snowa (hoci sa tiež nechoval výhradne spravodlivo a dobre) pre mňa za mňa nech vezmú Iní :)
  • upraveno 25. srpna 2011
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 25. srpna 2011
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.