Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Praveze, skusme pogooglit v top 20 bohacov na ake projekty od neziskoviek idu ich peniaze a kolko.
Nicmene co se treba tyce vrazeni penez do nesmyslu, tak to beru jako nedilnou, byt negativni, soucast kapitalismu. Je mozne, ze existuje zpusob, jak se tohoto problemu zbavit bez prehnaneho obetovani efektivity, ale do ted podle me nikdo s nicim takovym neprisel.
@Mellien sociální experimenty tedy rozhodně nikde neobhajuji, je to jeden z důvodů, proč je pro mě současná "levice" nevolitelná. Nespoléhám na to, že se o mě bude starat stát, ale připouštím, že je nutná nějaká záchranná síť pro lidi, kteří nějakým způsobem ztratí schopnost se o sebe starat nebo se nemohou o sebe sami postarat.
@Edem nechápu, jak si představuješ, že to bude fungovat? A proč zrovna tato skupina velmi bohatých lidí by měla být privilegovaná? Já taky nemusím být spokojená s tím, jak stát nakládá s penězi, které odevzdávám na daních, ale protože vydělávám mnohonásobně méně, musím pouze držet hubu a krok? :)
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3528236/Male-Norwegian-politician-raped-asylum-seeker-says-feels-GUILTY-attacker-deported-man-suffer-Somalia.html#ixzz45Ffz6v00
Toť současná zdegenerovaná levice. "Vážení, jen proto, že je to nelítostný nestvůrný zabiják a uslintaný slizký netvor, nemusí ještě být špatný člověk."
@Dreamer ja sa necudujem preco bohaci alebo majitelia firiem sa nenechavaju okradat a platia co mozno najmenej.
2) A jak bys asi taky udělal, aby se dostalo na všechny potřebné? (Štěňátka a zdravé dětičky jsou vždycky roztomilejší než umírající senioři ;) )
,,Promiň bratře, ušpinil jsem tvůj nůž svojí krví..."
=D =D
Taková otázka: Z čeho bys financoval zdravotní a sociální pojištění?
@Krisa ? nechapem precoby to neslo, mas nejaku firmu A, ktora si povie idem ja radsej robit charitu povie si pomozem afrike, mas firmu B, ta si povie idem robit skusit zachranit nejake povedzme lesy, ina firma =C sa moze pripojit k prvej alebo zalozit svoju vlastnu charitu a ta robit nieco ine.
dostane sa na vsetkych? mozno ani tymto sposobom nie, popravde neviem, skor nie, nedostane. Dostane sa na kazdeho ? tiez taktiez nie.
alebo vlastne ako to myslis, ten tvoj priklad so seniormi? akoze maju slaby dochodok, alebo nedostatoocnu zdravotnu starostvilost takze ludia?
mam pocit, ze sme dost odbocili?@Dreamer pochopil som, ze firmy, ktore sa snazia platit co najmensie dane, tak tych nenavidis. Myslim si, ze ochranovat svoje peniaze pred statom ma zmysel, momentalne ked su dane take ake su (poznate laffetovu krivku?) a myslim, ze je lepsie ked aspon nejake tie peniaze(mozno tie ktore sa im podarilo uchranit pred uradnikmi) daju na charitu.
@Achileus ??? wtf? ja som pisal, ze snazit sa paltit menej ma zmysel.