Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1405406408410411581

Komentáře

• JayJay
    upraveno 15. dubna 2016
    @Krisa: "Jestli tě lákají poníci, doporučuji Hydru"... Eh jako své alterego Nicholas "Jay" Fury bych měl upřesnit, že myslím samozřejmě ten (zatímještě :o)) řecký ostrov.
    @Dreamer: Ty jo, tohle z TBBT nepamatuji a to jí mám hodně dobře najetou...
    @Mellien: Nevím. Je to spíše o tom, že když se chce, věci jdou, ve státním molochu se často na efektivitu kašle a jediný výstup je "víc dělat nebudeme, ale chceme víc peněz". Paradoxně správné řešení je často snížit byrokracii, snížit objem "potřebné" práce a pak se mohou zvadnout platy... popravdě zrovna jsem byl na setkání s naším ekonomickým ředitelem a jsem na pochybách, zda nepapouškuji, to co říkal, jestli nečerpal z mého včerejšího názoru zde a tak vůbec... :o)
  • upraveno 17. dubna 2016
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Amaroun Mně tam jenom zaujaly ty děti s americkými a čínskými vlaječkami, to vypustit během návštěvy u nás, tak to pár lidí asi nerozdýchá (a to bych si možná klepal trochu na čelo i já). Jinak souhlasím.
  • upraveno 17. dubna 2016
    @Amaroun: pominu-li, že to echo je propagandistický plátek, stejně moc nechápu, co tě pohoršuje. Za sebe mě tohle lezení mocnostem do zadku radostí nenaplňuje, ale aspoň mám dost soudnosti, abych z něho neobviňoval policisty, kteří jsou v ulicích za účelem zachování veřejného pořádku. Proč by se český policista měl stydět za čínského prezidenta? :-k Pak se diví, že ho seberou s podezřením na fet, když mluví z cesty :roll:
  • http://auto.idnes.cz/pravnik-odbocovani-vlevo-soud-de3-/automoto.aspx?c=A160415_140841_automoto_fdv parádička, myslím, že radši ten svůj řidičák spálím, očividně je k ničemu :D
    Ještě k těm vlajkám, je to vždycky zajímavé, jak se rázem z přítele stane nepřítel a naopak. Tady letadlo Air France, první po osmi letech, přistálo v Teheránu, s příslušnou oboustrannou vlajkoslávou a přestřiháváním pásek...

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Dreamer Hm, to je fakt bezva. Marně jsem hledala datum 1. 4. 2016.
    To je tak, i když přechází chodec na červenou, neznamená to, že můžu přidat plyn a zapnout stěrače :)
    @Krisa Kouknout do zrcátka taky musíš, nemůžeš spoléhat jen na to, že zastaví, navíc zahájit odbočování ve chvíli, kdy on to zřejmě už nemůže ubrzdit. Samozřejmě konkrétní situaci neposoudím jen podle článku, mluvím obecně.
    @flanker.27 Je pravda, že může být několik verzí, jak to bylo.
    K motorkářům nemám zrovna kladný vztah a automaticky mi naskakuje, že jede jak hovado - mám předsudky, to uznávám.
  • @Krisa mě teda spíš zaráží, že si někdo profrčí křižovatku na červenou a nenese ani spoluvinu :) je jasné, že podobným střetům se snad každý řidič hlavně ve svém vlastním zájmu snaží předcházet, ale být potrestán za nezodpovědnost a porušování dopravních předpisů ze strany jiných mi připadá na hlavu. Těžko říct, jak to bylo v těch konkrétních situacích, ale tak jak je to popsané v článku, mě to teda silně nakrklo.

• kdo by šel ? :D
    Ten článek je teda napsanej dost blbě - já z toho pochopila, že si paní odbočovala doleva, v tom přifrčelo auto, vlítlo na červenou do křižovatky a napálilo do odbočujícího auta.
  • @DanielSvatoš: Saakra, to je ale vysokej barák. :-) Já se teda výšek nebojím, ale ten pocit, že ti jednou ujede noha a letíš by asi úplně příjemný nebyl.
  • já se teda výšek bojím :D rusáci jsou magoři

Já měl ze začátku problém se podívat ze svého okna, což je asi 25 m vysoko. Tady je mi špatně už z toho videa.

• prej že měl strach z výšek pak vylezl na věž a už to bylo dobrý :D tak to jo
  • AyleenAyleen Zachovejte paniku!
    copa o to, vylézt na věž. ale pak slézt... :D
    @Krisa To mě vždycky děsila máma, stoupla si na parapet a začla drhnout jako by se nechumelilo, a to byly ještě ty starý velký otočný okna, jsem se na to nemohl dívat.
  • @Krisa: Já se nemám na co vymluvit (bydlím v přízemí). :'-( Což ovšem neznamená, že bych měl okna umytá.
    @flanker.27 Uéééé, fuj. Já teda nemám závratě, ani nějaký velký strach z výšek, ale tohle mi fakt nedělá dobře (teda jen ta představa, protože k činům jaksi nedošlo).

@Velbloud =D No dokud je přes ně vidět, tak je to dobrý. Pak se zatáhnou žaluzie :D
  • upraveno 19. dubna 2016
    Pěkný článek a zpověď policisty http://www.respekt.cz/tydenik/2016/16/branili-jsme-hrad
    @Dreamer Mě mytí oken samotné taky docela baví (pokud se o úklidu dá říci, že baví), ale 11. patro mě fakt neba :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 19. dubna 2016
  • @Gepeto já bych si radši hrál s tím hadem :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.