Tanec s draky vyjde 12. července 2011!

upraveno 6. března 2011 v Píseň ledu a ohně
Tanec s draky sice není hotov, ale jeho dokončení je tak blízko, že se vydavatel a GRRM dohodli na stanovení data vydání. Stane se tak 12. července 2011, což je za 130 dní ode dneška. V ten den bude Tanec s draky v knihkupectvích. Dále citujme GRRM:
imageČíst celý článek zde
1356715

Komentáře

• upraveno 8. března 2011
    Nemyslím si, že tam jsou nějaké nepochopitelné historismy, pokud jimi myslíš nějaké termíny charakteristické pro středověk - ty přelouská každý průměrný hráč RPG.
    Až HBO seriál mne k tomu přilákal.. IMAO stále si myslim, že LOTR vede :-D Píseň ale dohání a konečný hodnocení si nechám až to bude ukončený.. jestli vůbec
    No já na to narazil asi před třemi lety, když jsem si před letními prázdninami projížděl databázi fantastiky, co bych si mohl o prázdninách přečíst - předtím jsem si tam třeba našel Odhalený vesmír - a narazil jsem na Píseň a Malaz, no a do Vánoc jsem to všechno (co v té době vyšlo) přečetl. Krásná doba. :-)
    Malaz mne čeká.. nejspíše nechám na prázdniny... Co jsem tak ale četl začátek tak jsem se vůbec neorientoval...
    To plně chápu, já se rozkoukal až v půli první knihy (a některý věci pochopil až po přečtení dalších dílů)... Ale myslím, že o tom toho tady už bylo napsáno hodně a nerad bych tady zase rozdmýchal vášnivou debatu. ;-)
    Zdravím všechny! Snad se ještě najde místo pro nováčka :-) Já se k sáze dostal při čtení rozhovoru se zpěvákem Blind Guardian ve Sparku. Jako zdroj inspirace tam jmenoval právě Píseň, tak jsem ze zvědavosti zabrouzdal po netu, sehnal Hru o trůny, a pak už nebylo co řešit. Loni v září jsem začal a před pár týdnama dočetl. A teď se připojuju k zástupu čekatelů na Tanec :-)
    Tak místa tady je vždycky dost! Kromě toho sis nemohl vybrat vhodnější dobu. Za chvíli tu máme seriál, takže tady nebude o zábavu nouze. :-) Překlad Tance sice skepticky očekávám až na začátek příštího roku, ale i tak bude světové vydání nového dílu Písně po tak dlouhé době jistě událost.
    To mne zajímá kolik lidí to sem přitáhne :-D ... Asi to tady nebude tak klidné :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 8. března 2011
    Horší než v Západozemí po lovu na kance to tady snad nebude ;o)
    Jediný, čeho se bojím je, že sem začnou uchodit i lidi, co je předloha nezajímá a jde jim jen o seriál... :-)
    Tož to uvidíme, nevím, jestli to tu bude pro lidi kolem seriálu až tak lákavý, páč tu nehodlám zavádět nějakou přísnou politiku stran spoilerů. Vlastně váhám i nad tím, jestli tu akceptovat linky na stahování epizod apod. Ještě jsem nad tím moc nepřemýšlel...

Jinak hezký příběhy. No moje cesta k Písni byla dlouhá. Nejdřív jsem četl Hru o trůny, kolem roku 2000. Ale až s odstupem několika jsem se dostal k pokračování - asi mě zlomily velice pochvalné recenze na Fantasy Planet. No a pak už byl jen kousek k tomu oslovit MIla s nabídkou pomoci s webem :-)
    Myslím, že nikomu z nás nedělá problém najít díly různých seriálů ke stažení, takže na to tady ani nemusíme upozorňovat.
    ja se k pisni dostala az letos v lednu.diky ukazce na serial,nejdriv sem si rikala,ze to bude hrozna blbost neco jako legend of the seeker,ale pak sem se pri jednom nedelnim odpoledne nudila tak moc ,ze sem zacala cist a docetla sem behem dvou tydnu celou sagu , a taky sem pak kazdy den kontrolovala, kdy vyjde tanec ;-)
    Olorin:díky
    nevada - to potesilo :)
    Já se k sáze dostal nedlouho potom, co vyšel kompletně první díl (zoufale nesnáším, když kniha končí v půlce a "to be continued"... za třištvrtě roku). Zrovna nebylo co číst a tohle už od pohledu vypadalo na dobrou "gemmellovštinu". Koupil jsem a byl nadšen.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 8. března 2011
    Nevada, knedle: Nesmíme pustit Aleka na lov. A když už půjde do lesa, tak střízlivý. To by nám moc nepomohlo: server bez krále.
    Aleku! Nechci na tebe nějak naléhat, ale plánuješ nějakou rodinu? Nějaké potomky svého rodu? Přece nemůžeme dopustit, aby zdejší železný trůn webmástra obsadil nějaký uchvatitel.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 8. března 2011
    Souhlas s Olorinem: Linky tady ne. Stránek s linky je dost a navíc určitě vzniknou nějaké rychloweby jen k seriálu, kde budou určitě k taky k mání.

knedle - jj, máš mě na svědomí, spolu tuším s benediktem :o)
    Aleku! Nechci na tebe nějak naléhat, ale plánuješ nějakou rodinu? Nějaké potomky svého rodu? Přece nemůžeme dopustit, aby zdejší železný trůn webmástra obsadil nějaký uchvatitel.
    Ještě vy mi tu začněte s rodinou. Ale já se nedám, nenechám se vnutit do nějakého manželství jen kvůli tomu, aby byla zajištěna budoucnost. Kdepak, mě Jiné nedostanou! :-)
    Začala jsem jako Sansa (rok 2000) a teď už dotahuji věkem Cersei... :-(
    Taky jsem proti linkům, každý kdo používá vyhledávač si to umí najít sám...

Alek: Co Jiné, ale kdyby to tu spadlo do klína Lennisterům, to už by taková sranda nebyla :-))
    Pokud by to tu spadlo do klína Tyrionovi, tak by tady naopak bylo srandy až moc. :-D
    koriandr36: Legend of Seeker byla dobrá sra.... ale zpovědnice byla pěkná :-D
    Nebojte, heavy-head "klíče" nedostane :-D
    Skoro to vypadá, jako kdyby byl heavy-head nějaký záporňák. Apage Satanas! :-)
    amaroun:a zrovna ta mi byla uplne ukradena :D
    head je jasnej klaďas, jen jsi mi ho připomněl s tím "srandy až moc" :-)
    koriandr36: To zcela chápu :-) ... Já jsem četl i knihu a ta byla no ... bylo to napinavé, ale prostě béčko....
    amaroun:taky jsem zkusila knihu a i kdyz sem se dostala az ke konci - nadsena sem z toho nebyla.To asoiaf je jina pisnicka ;-)
    s 96 som to prehnal, to bola anglická verzia. preklad vyšiel v roku 2000, takže zrejem spolu s Alekom, Tynou a predpokladám že Letom, Headom, Chmurom, exEddardom budeme na tom cca rovnako. tak či tak desaťročie za nami, ... a byli to hezké léta :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.