Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1416417419421422581

Komentáře

• Biely. :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 6. června 2016
    U mikrofonu Jaromír Bosák, hlásím se vám z mistrovství Evropy ve fotbale 2016. Atmosféra na stadionu je velmi třaskavá až výbušná...
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    A pak Toure de France....
    Skoro by bylo rozumnější Euro a Tour pro letošek odložit....
    Prodám záchrannou vestu, zn. levně...

• upraveno 7. června 2016
    @Denebola taky si občas říkám, že bych to zvládla líp než ty cvičený opice, nebo programy, nebo co to tvoří ty zpravodajské perly :D (nevěřím, že toto je schopen napsat člověk). Občas se taky nechám zlákat titulkem a v článku pak marně hledám souvislost, ale diskuze mě vždy spolehlivě přesvědčí, že ten bulvár a polopravdy až lži v titulcích fungují a rybky se chytají.
  • @Denebola: Statistika je lepší... tam můžeš nejen cucat s prstu, ale i hledat neprosto protichůdné výsledky, než na co ukazují data a lze je ospravedlnit. :o)
    Příklad z praxe - zpracovával jsem tabulky průměrných (mediánových, kvantilových) mezd v členění na profese... a dvojí interpretaci umožňují třeba Kadeřníci/e Kosmetici/čky:
    - průměrná mzda v odvětví stoupla cca o 15% (řekněme z 13t na 15t), převážně proto, že docela dost jich bylo na minimální mzdě, která meziročně výrazně stoupla => Sláva Vládě a Marksové
    - počet zaměstnanců v oboru klesl cca o 40% což napovídá že ti, kteří dříve nedosahovali "nové" minimální mzdy to prostě zabalili a ostatní mají nárůst "v podstatě nula" => Chce se mi z vlády bleee...
    A teď babo raď, který závěr je správný (já svůj osobní tip mám...)
  • @Denebola novinky.cz a idnes taky nejsou od toho aby od nich člověk přebíral informace :D když sem od nich něco dávam tak to nedávám jako slovo boží ale pokud to někoho zajímá tak si určitě dovede najít informace ze svých zdrojů :king:
  • @DanielSvatoš na idnesu se celkem dá číst technet, nejhorší je onadnes, kde se nestydí předkládat různe lži, polopravdy a "výzkumy" jako hotovou věc a dokonce v tištěné verzi už mají i svůj článeček na téma wage gap, kde jsou i hluboká zamyšlení jako například, proč pokladní (myšleno žena, ignorováno, že tutéž profesi vykonávají i muži) bere nižší plat než skladník (otázka je, proč si dámy/pánové pokladní nedodělají papíry na vysokozdvih, aby také mohli mít tu lépe placenou stejně fyzicky náročnou práci?), když je to fyzicky obdobně náročná práce, totéž zamyšlení nad platem zdravotního technika a zdravotní sestry (dobré by bylo podotknout, že platy techniků v nemocnici jsou fakt mizerné).
  • tak já se zajímám jen o zahraniční věci a hlavně válku a co se toho týče tak se nedá věřit ničemu samozřejme a člověk si to musí nějak poskládat ale bylo docela zajímavé že o útocích v Bruselu nejrychleji informovala RT která se prostě nebála napsat vše na plnou hubu :)
    upraveno 9. června 2016
    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/405959-bez-uprchliku-zdegenerujeme-rika-nemecky-ministr.html
    Takže tedy genetická obměna? Od těch, co si berou vlastní neteře? To vymyslel hlavou nebo si předtím cvaknul vizoura?
  • @flanker.27 zajímalo by mě, jak daleko jsou ještě Němci v tom sebemrskačství schopni dojít.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @flanker.27 Doufám že co nejdřív najdeme nějaké mimozemšťany a budeme schopní se s nimi pohlavně rozmnožovat, jinak tu na planetě brzy všichni zdegenerujeme.
  • Je to docela možné, že jen dostal za úlohu pŕijít s nějakým hezkým obhájením jejich přítomnosti a chudáček nic lepšího vymyslet nesvedl.
  • myslím že němci ty geny budoucích generací nějak moc hrotí (UŽ ZASE a tentokrát druhým extrémem :D :D )
  • Asi tie tendencie majú v génoch. :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Němci jsou stejně divný národ, vyvraždí miliony chytrých lidí a chtějí ssi tam natáhnout miliony negramotů nebo blbců...
  • Němce a Západ obecně zcela ovládla liberální (respektive sociálně-zelená) politika. Alespoň u vládnoucích elit a v médiích. Dostali spasitelský syndrom. Něco jako Daenerys, ale ta tak činí alespoň v zemi původu. Evropští politici chtějí africký a blízkovýchodní problém řešit tím, že ho zavlečou do Evropy.
  • A pak že muslimové nechodí do gay barů...
  • @Everett_Young No mne spíš zarazilo, když jsem četl tu diskuzi na novinkách. Co tam někteří dokázali vymyslet nad tím stál rozum
  • Starají se tak moc Trumpovi potenciální voliči o masakry homosexuálů? Tak nějak v širším kontextu chápu Donaldova voliče jako šovinistickýho kreténa, který se nebude moci rozhodnout, jestli je to dobrá nebo špatná zpráva.
  • @sfik Republikánsky voliči sú tradične bieli, VŠ, z vyšších vrstiev, eventuálne podnikatelia, ale čo je dôležitejšie, s republikánmi sa spája tzv. morálna väčšina, ktorá hlása princípy protestantskej etiky a kladie dôraz na tradičnú rodinu, takže istým spôsobom máš pravdu.
  • upraveno 12. června 2016
    @Katrina Můžu se jen zeptat, proč by to byla absolutní pohroma? A v čem by byla Clinton lepší? Jelikož už je jejich souboj více méně jistý... Přijde mi, že je poslední dobou "in" stát všemi prostředky proti Trumpovi, aniž by se lidi zamysleli nad tím, že jako prezident má (i v USA) omezenou moc. A v dnešní době je dle mého skromného úsudku další žena ve vedení země chybou, pokud se nejedná o dámu typu Tratcher. Její proslov o tom, jak se musí USA více otevřít Mexičanům a dalším žadatelům o dávky... no radši bez komentáře.

Tolik tamní volby nesleduji, jednak na to nemám čas, a samozřejmě se mě to tolik netýká. Ale kdybych volil, řadil bych se mezi republikány a Hilary by pro mě byla zakázané ovoce, takže bych to dost možná hodil té tvé"pohromě". Edit: tím neříkám, že bych byl z jeho shlédnutých projevů zrovna "na větvi"

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.