Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Skoro by bylo rozumnější Euro a Tour pro letošek odložit....
Příklad z praxe - zpracovával jsem tabulky průměrných (mediánových, kvantilových) mezd v členění na profese... a dvojí interpretaci umožňují třeba Kadeřníci/e Kosmetici/čky:
- průměrná mzda v odvětví stoupla cca o 15% (řekněme z 13t na 15t), převážně proto, že docela dost jich bylo na minimální mzdě, která meziročně výrazně stoupla => Sláva Vládě a Marksové
- počet zaměstnanců v oboru klesl cca o 40% což napovídá že ti, kteří dříve nedosahovali "nové" minimální mzdy to prostě zabalili a ostatní mají nárůst "v podstatě nula" => Chce se mi z vlády bleee...
A teď babo raď, který závěr je správný (já svůj osobní tip mám...)
Takže tedy genetická obměna? Od těch, co si berou vlastní neteře? To vymyslel hlavou nebo si předtím cvaknul vizoura?
Tenhle retard právě vyhrál Trumpovi volby...
Tolik tamní volby nesleduji, jednak na to nemám čas, a samozřejmě se mě to tolik netýká. Ale kdybych volil, řadil bych se mezi republikány a Hilary by pro mě byla zakázané ovoce, takže bych to dost možná hodil té tvé"pohromě". Edit: tím neříkám, že bych byl z jeho shlédnutých projevů zrovna "na větvi"