Hra o trůny 6×07 – Zlomený muž - Ice & Fire
Hra o trůny 6×07 – Zlomený muž - Ice & Fire
Nejvyšší vrabčák se soustředí na svůj nový cíl, Jaime se střetává s hrdinou, Arya má plán a Sever je zpět ve hře. Scénář: Bryan Cogman Režie: Mark Mylod
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A mimochodem, mohli by sakra nechat Edmura promluvit? Už druhý díl po sobě jen kouká! A to je Tobias Menzies skvělý herec.
- Freyům a Jaimemu jsem se vysmála spolu s Bryndenem. Aspoň nějaká sympatická postava používá mozek, správně dospěla k závěru, že Edmure (tak nějak doufám, že v příštím díle snad i promluví :D) je stejně mrtvý a věřit štětce, která porušuje sliby a spálila by města kvůli twincestu, je nejrychlejší cesta do hrobu.
- Chápu, že když už dostali do seriálu známé jméno, chtěli mu dát víc prostoru, ale oběsit jeho postavu na konci dílu, kde se poprvé objeví, je trolování.
Osobně teda nevím, kam leze ta Mormontská dívenka, to jako vážně, do války? To asi pojede v čele svého "vojska"! WTF?? :wall:
Nevím teda jestli i spisovatel to tak zamýšlí, ale je opravdu chytré se na severu pomlátit mezi sebou, nechat opuštěnou/nehlídanou Zeď. A přetahovat se teď o jeden hrad, když za zády mají nemrtvé, Jiné a jiné monstra a jde o celou budoucnost lidstva. Vždyť Boltoni by byli schopni shromáždit a spojit většinu severských rodů prodi Jiným/jiným minimálně stéjně tak, ne-li líp, než nějací Starci, kteří už to mají beztak všichni spočítaný... A po bitvě jich zbyde kolik? 20%? :roll:
Včera velká spokojenost s Ohařem, linka byla skvělá a přiznejte se, komu samovolky necukl při poslední scéně, jak bere sekeru, koutek? :) Sever dobrý, než začli vyjednávat s lordy, tam to drhlo, jak už tu bylo zmíněno. 62 mužů nemá smysl komentovat, s takovou cháskou by se žádný rod na světle dlouho neohřál... Bral bych takové dvě, tři stovky. Škoda nevyužitého potenciálu v posunu charakterů Jona a Sansy. Velká škoda. Jon celkem hrůza, přijde mi, jako by se bál, že ho kažodu chvíli zase někdo píchne nožíkem po pupku... dvacetkrát.
Cersei blbá jako vždy, ona už tam jen chodí, s každým se chce spojit a přitom na ni každý vy-víte-co. Olena palec hore. A její vnučce jsem pokání nebaštil, víme proč :D
Železní zbyteční (ale to oni jsou vždy, takže žádná změna že jo).
Po Sandorovi a krátké rozmluvě mezi Jonem a Divokými (moc se mi líbil Tormund a jeho "my nejsme tak chytří jako jižani, když něco řekneme, tak to uděláme) se mi samozřejmě velmi líbil Černá ryba. A Bronn potěšil. Ta linka by mohla být zajímavá, ale at se do toho neplete ta velká mamutico-medvědice-která-setla-jediného-pravého-krále-světa-blablabla
Suma sumárum... Děkuji, přineste další díl.
@Rybba Pochybuju, že by se Ramsay rozhodl Jonovi na Zdi jakkoliv pomoct. Kromě Starků a spol. si momentálně nikdo doopravdy neuvědomuje hrozbu Jiných.
Já jakožto divák i čtenář zažívám taky rozpaky v každém díle, ale celkově se mi seriál líbí, i přes občasnou nelogičnost tvůrců. Jako příklad uvádím linku Řekotočí: Proč se zde uvádí, že Brynden Tully dobyl hrad zpátky? Kde by vzal tolik lidí? Kde by ve válkou zpustošených říčních krajinách sehnal zásoby na 2 roky? Nebylo logičtější zachovat knižní, že ho nikdy neztratil, že z Dvojčat uprchl sem a vykreslit neschopnost Walderových synů na tom, že ho celou dobu nezískali???
No, kdybych do DnD nechtěl až tak moc rýt, tak je možné, že hrad může mít nějakou tajnou chodbu o které mohlo vědět jen pár vyvolených a Brynden s nějakou partičkou se tam mohli dostat i bez teleportu...
@trini: Třeba právě nechtěli, aby to přesekal, třeba to neumí ani nikdo ze štábu, třeba věděli a nechtěli vypadat za chytráky atd. :o) (V rámci teambuildingu jsem taky vidět šéfa, jak štípá prkýnka na třísky stylem, u kterého bych se osobně bál o prsty - ano, názorně jsem předvedl, jak se to dělá "správně", ale neřekl bych že by z těch třiceti okolo moc lidí tušilo, jak na to lépe než "postavit-přidržet-na poslední chvíli dát ruku na stranu"... no jo, měšťáci. :o))
Udivuje mě, že je tady mezitím nikdo nevyzdvihl. Za mě jsou na úrovni Lyanny Mormont.