Hra o trůny 6×07 – Zlomený muž - Ice & Fire
Hra o trůny 6×07 – Zlomený muž - Ice & Fire
Nejvyšší vrabčák se soustředí na svůj nový cíl, Jaime se střetává s hrdinou, Arya má plán a Sever je zpět ve hře. Scénář: Bryan Cogman Režie: Mark Mylod
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A moc se mi líbilo popíchnutí Aryi. Kdyby na to bídně zhynula někde ve škarpě, byla bych fakt spokojená (proti Arye nic nemám, ale přežívačka a zabití holky je taková nuda :P ).
Malá Medvědice byla super a pro Ohaře jsem měla vždycky slabost :)
Mi se právě líbilo, že ten pán to hodnotí ak, že kdyby to bylo jako reálný souboj, tak by to nebylo zábavné a pro film/seriál ne tak vhodné. (Že to automaticky neshazuje, ale hodnotí jako filmový/seriálová souboj.)
EDIT:
:king:
Jinak Zlomený muž je Edmure, toho po dlouhé době ukázali a myslím, že šlo vidět jak je zlomený (ztratil řeč!). Theon už totiž není Muž! :-)
@Rybba Proti Jiným je jakákoliv početní převaha nanic, pokud nebudou mít dračí sklo, dračí oheň nebo valyrijskou ocel. Ničím jiným se zabít asi nedají. Ještě mě napadá, jaký by na ně měl účinek divoký oheň... :-k
Kuchnutá Arya nemůže přežít, prořezané břicho, dvakrát píchnutí zkrz střeva a ještě pootočení nože v břiše. Tak to nedá, leda by to byl film/seriál?! Hele, že já na to podruhé koukal, jsem si všiml, že v jednom záběru ji napodruhé píchne doprostřed, ale v dalším záběru točí nožem v ráně vlevo! Ehm! :-#
To jak ten septon "chválil" Ohaře za sekání kmene, v titulách bylo, že ještě nikdy neviděl člověka takhle máchat sekerou, při prvním shlédnutí jsem se usmíval, při druhém, nemyslel to on spíše ironicky? To by opravdu viděl někoho takhle s ní máchat poprvé v životě! =D
Proč proboha táboří s divokými na stéjném tábořišti, kde byl Stanis překvapen a přepaden a ještě si to tak pochvalují? No asi to bylo levnější kompars jen převlíct do jiných šatů. :-D
Ale jinak se mi tato série líbí víc než ta minulá a celkové seriál zatím dobrý, až na to nedotáhnutí/nelogičnosti ve scénáři (shodou okolností dost často ve scénách odkloněných od knih). :king:
:king: