@Gepeto pokud GRRM hodlá Dany vláčet další stovky stran přes poušť tak beze mě, na to nemám, ne znovu, ty řitě v poušti a otrokářský záliv jsou mi úplně, ale úplně ukradené, ať se tam třeba sežerou, hlavně ať o tom už nemusím číst :spike:
Možno preto GRRM pomenúva kapitoly podľa ich POV. Vymyslieť haldu epických názvov pre blúdenie púšťou a uviaznutie v Meereene, to by chcelo predstavivosť. :)
@Gepeto No pokud tam je planeta taky kulatá, tak když budeš cestovat jenom na východ, tak víme, že tam kam má dorazí tak jako tak, jenom ji to bude tvat déle, pokud to ted nevýjde na stejno západ či východ (nezmám tam dálkové rozměry)
Ať to tak je, ať to tak je, ať to tak je, ať to ... nevadí.. Vůbec mi nedošlo že to co udělala Oša před smrtí už jednou udělat zkusila. Prostě riskla plán který nevyšel.. Ale doufám že se potvrdí to že Umber nepoklekl z určitého konkrétního důvodu.
@svoa00 JSem na to zvědav :D:D:D Ale tak dalo se to čekat, kdyby totiž Blackfish přispěchal s Tullyjskou posádkou Sanse na pomoc, byli by Boltonové značně přečíslení :D
@sfik Blackfish měl v tom hradě 500 mužů, plus 2000 divokých a asi pětset seveřanů, Boltonové mají pět tisíc mužů, jedinou tedy naději Severu je armáda z údolí. Spíš to vidím na to, že Ramsay a dvacet dobrých mužů znovu udeří. Jinak Davos je v ukázce opravdu u té hranice, jsem zvědav kam to povede.
U mě si scénáristi můžou pomoci nějakým plot-twistem s Umbery, že nezradili. viz. video výše. Jsem zvědav, jestli jsou takového vyššího uvažování schopni :D jsou to takoví prvoci..že.. :D
@sfik Já si myslím, že kdyby Umber měl v úmyslu zradit, tak nedá Ramsayovi pravého Rickona, ale dá mu jen nastrčeného kluka s tou uříznutou vlčí hlavou. Protože v tomhle případě ta zrada postrádá smysl. Ramsay na 99% Rickona stáhne z kůže, takže by si Umber nejspíš přátelství Starků nezískal tím, že vydal jednoho z nich Boltonům na hraní. Tudíž toliko k tomu, spíš si myslím, že na pomoc Sanse přijdou Manderylové, kteří doposud zůstali neutrální
@Magister_Peditum s tou věrností je to vtipné, vzhledem k tomu, že scénáristé několikrát dokázali, že sloužícím, strážcům, prostě tomu křoví tam vzadu je putna, kdo jim zrovna vládne nebo kdo rozsekává stávajícího vládce před jejich očima a podobně :D
@Terezička v těch posledních třech spoilerech jsou pouze spekulace, které si může odvodit každý kdo u sledování seriálu trochu přemýšlí, už z předešlých dílů, já bych to ani do spoileru nedávala, ale jistota je jistota.
Komentáře
EDIT: a je to správně :D
Ať to tak je, ať to tak je, ať to tak je, ať to ... nevadí.. Vůbec mi nedošlo že to co udělala Oša před smrtí už jednou udělat zkusila. Prostě riskla plán který nevyšel.. Ale doufám že se potvrdí to že Umber nepoklekl z určitého konkrétního důvodu.