@Magister_Peditum Rhaegar nebol opisovany ako nejaky nasilnik. Skor s nim isla dobrovolne. Nevieme preco tak konala, ak bola naozaj hrda a divoka, preco odisla so zenatym muzom, navyse musela vediet ze jej rodina to len tak nepreglgne. on bol posadnuty proroctvom o nasledovnikovi, ktory spasi svet a jeho zena uz tusim dalsie deti nemohla mat.
@Drake_Rammoray Holt budou muset zase vařit z vody, zopáknou pár už použitých scén, vyhrabou zase nějakou oblíbenou fanouškovskou teorie a to by v tom byl čert, aby seriál nedokončili. :-D
Je to jen spekulace a ze seriálu to není úplně jasné, ale provolali rytíři Údolí za svého krále Jona a nebo ten je jen králem Severu? V místnosti totiž byli přítomni a také mu provolávali slávu. Co se týče Malíčka, tak jsem zvědavý, co bude dělat dál.
Copak není každýmu jasný, jak to celý dopadne? Daenerys připluje do KL, nakope prd*el Lannisterům, Jaime nebo Tyrion zabije Cersei, Tyrion zabije Jaimeho, nakopou prdel Bigcockovi, během toho umře Theon, a pak se buď spojí s Johnnym králem severu, vezmou se a pojedou spolu nakopat prd*el Walkerům, nebo bude Johnny válčit proti Walkerům, bude prohrávat a Daenerys jim na poslední chvíli přiletí zachránit prd*el.
Díl byl vážně dobře natočený, až se mi nechtělo tolik rýpat do nelogičností. Varys je velká bota, stačilo by nějaké setkání s Dany a řeč na téma „Má paní, hlásím, že bylo dojednání spojenectví s Tyrelly a Martely. Máte k dispozici jejich lodě i armádu. Neděkujte, dělal jsem to rád.“ Nebo se inspirovat minulým dílem a udělat nějaký rozhovor přímo hlavních hrdinek - Dany, Ellaria, Olenna. Nějaká krátká válečná porada.
@Svetlana Ano, od Starků to bylo dost krátkozraké. Jen nevím, jestli si Lyanna dokáže připustit, že v konečném výsledku byl její tatík blb. @Magister_Peditum Ale ano to já vím. Já mluvím o tom, že PO vypuknutí války by se dal čekat nějaký menší rozkol mezi R a L.
Komentáře
http://magazin.aktualne.cz/televize/hra-o-truny-bez-predlohy-ztraci-v-seste-serii-smer-tim-vic-s/r~bc36d4683c5611e683920025900fea04/
V místnosti totiž byli přítomni a také mu provolávali slávu.
Co se týče Malíčka, tak jsem zvědavý, co bude dělat dál.
@JoffreyWater: Myslíš, že to Sansa ještě neví?
@Magister_Peditum Ale ano to já vím. Já mluvím o tom, že PO vypuknutí války by se dal čekat nějaký menší rozkol mezi R a L.