Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1151152154156157172

Komentáře

• @Monte Karstark Víceméně. Obsahu by měl na začátku mít jako původní TW:Warhammer, tedy 4 hratelné frakce (určitě bude i nějaká k pre-order, když je to SEGA...). Pak určitě vydají několik DLC stejně jako u první hry... No a pak by měla být třetí a poslední Warhammer hra na stejném enginu (aby se mapa zase propojila).

Pak bude doufám už ta historická, kde by měli mít engine nový.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jaj, to bude zas hraní na vojáky... :)
    I když mám v tomto směru nejradši hry jako Men of War, kde se můžu piplat s každým tankem včetně jeho osádky.
  • @Montezuma3 8-O to jsem úplně minul
    @flanker.27 tohle mi připomíná trochu Wargame jestli jsi to hrál
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @DanielSvatoš Chvíli jsem to očumoval na steamu, ale doteď jsem si to nepořídil. Dneska už hraní věnuju moc málo času.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Vím, že většina lidí za sebou měla Zaklínače III O víně a krvi dohraného již chvíli po vydání datadisku, ale já se ke konci dostal už teď, respektive je to pár hodin od dohrání základního příběhu a jsem naprosto nadšen (přestože ani toto nevystihuje mé nadšení). Já jsem prostě Aardem zničil dům a jako bosse pozabíjel tři prasátka. Plnil jsem kontrakt pro zlato snášející husu. Procházel jsem upírovi vzpomínky na základě genetické paměti jako v AC. Nemám slov.
    Mezi menší výtky patří, že císař ve svých nových šatech v bájkraji nebyl Emhyr, že Triss mi po dohrání jen leží na lehátku v Corvo Bianco, včetně hodin dávno večerních, nebo to, že mi zemřel Dettlaff.
    S tímto se pojí i otázka publiku, jakého bosse ze Zaklínače III a jeho DLC považujete za největšího zdržovače plynulého průběhu hrou, který vám přišel nejtěžší?
  • @Sagart jediný problém, který jsem měl tak byly Ježibaby (protože musíš hrát za blbou Ciri která nic neumí) a to mi dalo tak 15 pokusů než jsem to dal
    jinak jsem neměl u žádného bosse problém a to včetně těch o kterých jsem slyšel že jsou težcí jako třeba Žabí Princ který padl na první pokus (NG+ Pochod Smrti)
    @DanielSvatoš Je zvláštní, právě na Ježibaby nadávají všichni, přitom dle mého je to jeden z nejlehčích bossfightů :)
  • upraveno 3. dubna 2017
    @Sagart ono to chce trochu štestí a pak se to dá docela dobře ale jak říkam no...celou hru jsem projel jak nůž máslem ale u nich jsem se fakt zasekl
    jestli jsi to jel taky na Death March a dal jsi to na první pokus tak to seš fakt dobrej :D
  • @DanielSvatoš schopnost Ciri teleportovat se ti nepřišla užitečná? Osobně mi docela chyběla, když jsem přecházela nazpět ke Geraltovi.
    @DanielSvatoš Ok, zde se musím přiznat, že na Death Match jsem to nehrál. Nevím, jestli to budu v budoucnu zkoušet, zase bych chtěl mít od Zaklínače na chvíli oddych :)
    Nicméně stále hru za Ciri považuji za jednoduchou, nehledě na obtížnost. Nevím, jestli sis toho všiml, ale má dost OP schopnosti :D
  • @Faile ta husa lítá kam chce a nejlépe přímo do rány jiné Ježibaby
    @Sagart nevím no pak přišel na řadu Imlerith a ten šel zase jako víno a to jsem se u toho stihnul ještě najíst :D
  • No, na normální průchod jsem dost zápasil s Detlaffem, zatím mám na NG+ Pochod smrti za sebou jen Eredina, což byl pro můj build dost záhul - nešel trefovat rychlým útokem tak jak jsem byl zvyklý.....

• Henry konečně vypadá jak člověk
  • upraveno 7. dubna 2017
    .
  • Henry konečně vypadá jak člověk
    Škoda, já pořád doufal, že to nakonec bude Dobrovský. =D
  • Je vidět, že na tom zamakali ale už by mohli hodit do éteru datum vydání...
  • @Blackfish já myslím že čekají na E3 co se tam oznámí a na kdy aby si to naplánovali :) kdyby měl být oznámen Elder Scrolls VI a měl vyjít už tenhle rok tak by asi nebylo dobrý aby bylo datum ve stejný měsíc
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!

AVENGE OUR EMPEROR!!! Tak tohle se mi líbilo mnohem víc než trailer na film, abych se přiznal.
  • Takže jednička která vyšla před pár lety na kterou slibovali spoustu DLC už je out. Takže se bude opakvat scénář vydaní hry a za půlroku už to nikdo nebude hrát, ale co kujme železo dokud je žhavé.
  • Hmm ja som sa k Battlefrontu dostal ked vyšlo prvé DLC The Outter Rim. A vôbec som nechápal ten hate že tam je málo máp a málo módov. No potom mi to kamoš objasnil že vraj pri realse tam bolo málo map aj modov. Ja osobne som aj tak hrával len Heroes vs Villains a hrávam ho aj doteraz.

Fanúšici plakali že nebol single player, teraz ho dajú aj s origo príbehom. Fanúšici sa sťažovali že tam nie je Clone Wars, v dvojke bude. Fanúšici sa sťažovali že niesu classy, do dvojky pridali class system. Fanúšici sa sťažovali na season pass, dvojka ho nebude mať.
    Fakt sa veľmi teším na túto dvojku, ak niekto náhodou hrávate cez PS4 Battlefront rád sa pridám.
  • upraveno 26. dubna 2017
    šel jsem do obdochu že si pořídím Dark Souls ale měli jen dvojku ale tak vzal jsem ji :)
    hrál jsem to jen chvilku ale je to zajímavé až na to že vlastně nevím co dělám :) nevím co dělají jednotlivé věci co sbíram a jejich popis mi moc nepomáhá :D nejdřív mě přepadly nějaká tři prasátka a málem jsem pošel :D tak jsem si říkal že to bude bída no a pak jsem přišel do takové lokace kde čeká na každém poschodí takovej velkej rytíř a já si dal tři postupně jak víno
    takže to bude asi v pohodě :D škoda že nemám teď čas se do toho ponořit
    někdo kdo tu hraje?
    DanielSvatoš napsal(a):

šel jsem do obdochu že si pořídím Dark Souls ale měli jen dvojku ale tak vzal jsem ji :)
    hrál jsem to jen chvilku ale je to zajímavé až na to že vlastně nevím co dělám :) nevím co dělají jednotlivé věci co sbíram a jejich popis mi moc nepomáhá :D nejdřív mě přepadly nějaká tři prasátka a málem jsem pošel :D tak jsem si říkal že to bude bída no a pak jsem přišel do takové lokace kde čeká na každém poschodí takovej velkej rytíř a já si dal tři postupně jak víno
    takže to bude asi v pohodě :D škoda že nemám teď čas se do toho ponořit
    někdo kdo tu hraje?

Nehrál jsi náhodou závěr Krve a vína?

Jinak, jsou Dark souly v čj? Protože také přemýšlím o hře, tak ať vím, do čeho jdu...
  • @Sagart tady je těch rytířů víc a ty prasáta asi nebyly prasátka :) myslím že to v čj není ale ani jsem se nekoukla do nastavení
    DanielSvatoš napsal(a):

@Sagart tady je těch rytířů víc a ty prasáta asi nebyly prasátka :) myslím že to v čj není ale ani jsem se nekoukla do nastavení

Ok, to nevadí, když ses nekoukla do nastaven, mohu to později udělat já :D
    Jinak, podle toho, co o DS vím, tak se vývojáři rozhodli jakékoli vysvětlování zcela vypustit, jako tomu bylo ve starých dobrých arkádovkách, kde člověk taky nevěděl pomalu, co se vlastně děje, jen chodil a zabíjel. A to je na tom nejlepší :)
  • nj už jsem unavenej tak se stane :)
    já jsem to teď jenom vyzkoušel ale nemám na to momentálě metální kapacitu takže to bude muset počkat asi tak měsíc
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Montík doporučuje ;-) Malý velký horor - Little Nightmares.

Dalo by se to přirovnat k Limbo nebo Inside. Temná atmoška na dobré 4 hodiny. Na ovladání je třeba si zvyknout nebo jej upravit dle potřeby. Six se občas i zasekne o nějakou tu neviditelnou hranu, ale jinak atmosféra jak sviňa. A hlavně, ten hlad je noční můra!
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Sagart nene, příběh a lore je DS mnohem propracovanější a silnější než v kdejakých současných áčkových RPG, za mě nejúžasnější herní svět ever. Jen musíš hledat a hledat a přemýšlet. A v tom je právě síla DS. :applause:
  • Undertale niekto pozná?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.