!!!POZOR SPOILER VŠECH DÍLŮ SERIÁLU A VŠECH KNIH!!! Teorie z Písně a z Hry
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Tak tohle mne donutilo k návratu na icefire.cz. Tahle teorie je tak debilní, až je vlastně geniální Tak na čtenáře knihy, jak Cersei zmiňuje, že čekala s Robertem dítě. Máme 100% potvrzené, že ho opravdu zabila tím způsobem, jakým popisuje Edardovi? Nebo to vyřešila jako v Egypťanu Sinuhetovi a to děcko přežilo a jmenuje se Gendry? Z hlediska knih asi najdeme 100 tisíc důvodů, proč to není možné z hlediska seriálu je to ale rozhodně něco, s čím by DD mohlo přijít
Spíš doufám v to že to přežije a nějak se prokáže jeho původ a že díky němu Baratheoni nevymřou (ostatně je to asi jediný Baratheon spolu s Shireen (nechť je jí hranice lehká), kterej je mi celkem sympatickej - a to i v knihách i v seriálu)
Mnohotvářný Bůh je jedním bohem s dvěma tvářemi, pojem, kterým nazvali uprchlí valyrijští otroci své bohy, protože pocházeli z různých míst a vyznávali rozdílná náboženství. Nahradili mnoho bohů jedním, který je všechny stmeloval. Je dost známé, že měl když Jaquen uhořet v kleci a byl zachráněn, zmiňuje rudého boha, ten tedy, stejně jako Velký Jiný může být Muži bez tváře uctíván.
TAk co na to říkáte, já jsem dost skeptický
Co kdo víte o téhle knize? Já myslel, že se letos dočkám vichrů zimy a nadělím si je jako dárek, za složení státnic
Spíš v tom nevidím ten smysl, že pokud to skutečně je Casterlyova skála, proč na ni Neposkvrnění utočí, když je na druhém konci kontinentu. Toto přihrává tomu, že by to přípdně mohlo být právě přístaviště.
Cersei podle mě bude zabita Jaimem.. DD mají sice rádi zvraty, ale ještě radši jdou na ruku divákům. Jestli se on potom sám zabije, z toho že zabil milovanou, z toho že po Kingslayer je i Queenslayer, nedokážu říci.. Trochu se bojím aby největší fuck-up nebyl to, že nechají Cersei přežít komplet seriál.
Dle leaku, a to berte buď vážně nebo ne, má Olenna říci Jaimemu pravdu, vysmát se mu a polknout jed.
Gendryho typuji na zachránce Baratheonů. Nějak ho zlegitimizují nakonec...
Yara/Aša + ty písečné kurvy zemřou. Doufám..
Mel - rukou Aryi, typuji.
Bratrstvo asi vymře za zdí, především Thoros, nebudou tam chtít dalšího oživovače..
Davos doufám že přežije ságu. Klidně i jako nový severský rod (mohl by se stát vazalem Starků a převzít Hrůzov, to by se mi dost líbilo).
Drak - ano
Další smrti tak 50/50 rozhodně ne všichni cos napsal jinak jim pro poslední sérii moc lidí nezůstane :D