Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1157158160162163172

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tak jsem dohrál Banner Ságu. Loď vzplála a já se asi rovnou vrhnu na druhý díl.
    Nečekal jsem, že mě to tak chytne.

• Je úžastný jak budují tu atmosféru "německovyhráloválku" a já se na tu hru těším čím dál tím víc.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Blackfish Až jednou udělají opravu hru ve stylu Wolfensteina z německého pohledu, tak si jí zahraju...
  • @Blackfish u nového Wolfa poruším zásadu žádných předobjednávek :)
  • @flanker.27 Já bych taky rád, nebo aspoň druhou světovou z pohledu té "druhé strany". Ale to nehrozí, protože se všichni bojí přes půl století mrtvého režimu jak čert kříže.
  • Mŕtvy síce je, ale jeho odkaz nie. Dokým žijú svedkovia a asi aj deti svedkov, je to ešte citlivé. Tým nechcem tvrdiť, že sa to nemá vytvoriť, to by som viac než schvaľovala, ale chápem tú zdráhavosť.
    Jelikož je americký herní trh pořád největší, tak asi těžko můžete očekávat, že se jim někdo bude snažit prodat AAA hru, ve které bude muset za zlé nácky střílet americké spoluobčany a přesto stále prohrávat a ustupovat až do Berlína.
    a přesto stále prohrávat a ustupovat až do Berlína.
    Alternativní minulost... :twisted:
  • flanker.27 napsal(a):

a přesto stále prohrávat a ustupovat až do Berlína.
    Alternativní minulost... :twisted:
    Jako v The man in the high castle?
    upraveno 12. září 2017
    @Aviv Třeba. Vždyť i ten nový Wolf je alternativní historie, jak nacisti dobyli Spojené státy.
  • @Monte tak ten nácek nemusí zabíjet americké občany ale bolševické soudruhy :D
  • DanielSvatoš napsal(a):

@Monte tak ten nácek nemusí zabíjet americké občany ale bolševické soudruhy :D

To by šlo.
  • No, prohrávat.. oni to na začátku hnali vidlema na všechny strany. :D a proč ne, kampaň by mohla mít i slušný příběh. Tam je tolik možností než jen pořád omílat Den D, skákání ze člunů do moře a pohledy na to jak kamarády kosí MG42 jak papír (viz. nové Call of Duty).
    Zase něco o KCD:

• upraveno 4. listopadu 2017
    Tak blizzard měl marketing vždycky dobře zmáklej. Škoda, že to pořád cpou na tu jejich nekonečnou dojnou krávu. ( :-$ Vypadá to líp, než ten jejich film. )
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Mikke a zachytil si aj tu spravu, ze sprovoznia aj vanila servery?
  • pár nových neoficiálních sreenů z KC: D
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    image
    no atmosféru to má skvělou
    a na tom prvním to bude určitě Zikmund
    @DanielSvatoš To by šlo dát s přehledem i do "co posloucháš" :)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Takže, Banner saga byl úžasný zážitek. Ale asi si počkám na lokalizaci, než se pustím do druhého dílu. Chci si to vychutnat naplno.
    Vážně skvělé. A závěrečná rána mě i emocioanálně dostala.
    MountBlade jsem si před nedávnem koupil taky a bohužel mě původní hra nějak nechytla. Kdyby nešlo o fiktivní svět ke kterému si nemůžu vytvořit žádný vztah...a proto jsem se pustil do módu iceFire. Snad nějak zvládnu absenci češtiny. :wall:
    @Benji
    Kdo ti umřel? Já poslal Rooka do první linie.
    @Monte Karstark
    Umřela mi Alette, doufal jsem, že to nebude tak ostrý s tím nebezpečím a chtěl jsem jí udělat radost. Říkal jsem si, že to nakonec stejně schytá ten, kdo střílet šíp nebude. Nebo nikdo. Ale tu smrt jsem nečekal. Namám z toho radost, Rook ve druhém díle bez ženy i dcery? Ještě že tam je starostova ex, jinak to vidím hodně depresivně...
    @Monte Karstark Ale jinak největším šokem pro mě byla
    zrada v polovině hry,
    kdy dostal Rook kudlu do břicha na styl Jona.

taky se ti to stalo?
    @Benji
    Jo zrada byla. Docela jsem čuměl, že to nakonec nedopadlo tak zle. Jen ten chudák Egil to odstral.
    Dvojku jsem také ještě nehrál kvůli té češtině. Jsem dost zvědav kam se poděla Yrsa a jestli se tam objeví, abych mohl sestavit elitní lukostřelecké trio:
    image
    @Monte Karstark Prej jde té zradě zabránit, nebo ji aspoň včas odhalit, v první moment jsem si řekl A KURVA, kde jsem udělal chybu.
    Yrsa a její plamenný šípy mě baví, ale Oddleif mi k srdci absolutně - snad jako jediná postava ve hře - nepřirostla, ani jsem ji nepoužíval v boji.
    ale jestli má být ona důvod, proč Rook po smrti dcery zbytek ságy zvládne v psychickém zdraví, vezmu ji na milost

A taky jsem zvědav na princátko, jestli z něj bude nový Joffrey, nebo se vybarví do hrdinštějšího rázu. Jeho nabodnutí jsem v bitvě často využíval, hlavně proti vrhačům, bodnutí a oni krvácející pobíhali po mapě a bylo po nich
    :dance:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.