Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nečekal jsem, že mě to tak chytne.
:'-(
Je úžastný jak budují tu atmosféru "německovyhráloválku" a já se na tu hru těším čím dál tím víc.
http://store.steampowered.com/app/694880/Total_War_ROME_II__Empire_Divided/
no atmosféru to má skvělou
a na tom prvním to bude určitě Zikmund
Vážně skvělé. A závěrečná rána mě i emocioanálně dostala.
MountBlade jsem si před nedávnem koupil taky a bohužel mě původní hra nějak nechytla. Kdyby nešlo o fiktivní svět ke kterému si nemůžu vytvořit žádný vztah...a proto jsem se pustil do módu iceFire. Snad nějak zvládnu absenci češtiny. :wall:
kdy dostal Rook kudlu do břicha na styl Jona.
taky se ti to stalo?
Yrsa a její plamenný šípy mě baví, ale Oddleif mi k srdci absolutně - snad jako jediná postava ve hře - nepřirostla, ani jsem ji nepoužíval v boji.
A taky jsem zvědav na princátko, jestli z něj bude nový Joffrey, nebo se vybarví do hrdinštějšího rázu. Jeho nabodnutí jsem v bitvě často využíval, hlavně proti vrhačům, bodnutí a oni krvácející pobíhali po mapě a bylo po nich
:dance: