@p1e9t9r2 To ještě nemusí nutně znamenat, že mu to zkracuje život, spíš bych se zaměřila na to, jestli má dlouhověkost v rodině. Nečetla jsem nikde, že by trpěl nějakými chronickými problémy :king:
@Leci Nezapomeň, že drtivá převaha diváků to hodnotí jako "best series ever" :roll:
Nicméně si myslím, že nedopsané knihy jsou v tuto chvíli pro seriálotvůrce velmi příhodné. Představte si, jak při tom všem marketingu s novým dílem knihy se k Písni dopracuje spousta nových lidí, kteří zjistí, jaká je seriál p*čovina =D
Koukám na to tady skoro každý den v naději, kdy tu někdo ohlásí "už je to venku!" a stále nic. A dnes to opět otevřu, uvidím pár nových komentářů a úplně panikařím doufaje, že nadešel onen den. A ono opět vlákno zbožných přání a dotazů :-D Do nikoho se ale nenavážím, jelikož jsem stejně nedočkavý jako ostatní a možná bych se časem zeptal i já sám :-)
@Tyrion Lannister Včera jsem po pár měsících podívala na Georgův blog a vzhledem k tomu, že píše o všem možném, jenom ne o tom, že by pracoval na Vichrech, tak mě optimismem nenaplňuje :/
Tak o postupu prací na Písni informuje jen zřídka, a že by hlásil postup prací průběžně, to už vůbec nepadá v úvahu. Takže v tomhle směru můžeš být v klidu.
V červenci říkal, že už mu chybí jen pár měsíců. Poté řekl, že v roce 2018 dostaneme příběh ze Západozemí. Osobně to vidím tak, že si tu knihu stejně na protest nekoupím :D
Nemluvil o pár měsících, ale uvedl, že mu zbývají měsíce práce. S tím, že neví, kolik to bude měsíců. Ta informace o knize, která má být (možná) v roce 2018, se týkala první části Fire & Blood. S dodatkem, že možná, opravdu možná by mohly být dvě (čímž myslel Vichry). Viz http://www.icefire.cz/knihy/pisen-ledu-a-ohne/aktuality-ze-sveta-pisne-ledu-a-ohne/
@sfik Ani u mna neboli Vichry zimy...skor Perunove blesky :-D Pod stromcekom som si nasla celu trilogiu Cernoknaznik od Juraja Cervenaka,teraz hltam prvu knizku a neviem sa od nej odtrhnut, som velmi zvedava,ako bude pribeh pokracovat. P.S Urcite sa ma niektory kolega z Icefire fora opyta,preco prave tato trilogia... odpoved je velmi jednoducha-chcem dat sancu aj slovanskej fantasy,Piesen ladu a ohna spolu s Panom prstenov aj Zaklinacom som uz precitala a Malaz je na mna prilis velke susto.
Radši víc nebudu komentovat, že si toho nikdo z nás za ty roky nevšimnul, že nám jedna kapitola chybí :D Ale tak vzhledem k tomu, že se ohledně Vichrů mezitím oficiálně nic moc neposunulo, tak je to asi i dobře.
Jestli se nezlobíte, tak kvůli kontinuitě překladu to zkusím přeložit sama. Nebojte, zkusím to co nejrychleji.
@svoa00 Tak není se čemu divat, kdy celá frančíza uvízla na mrtvém bodě s dalším dílem v nedohlednu a nenapravitelnými škodami způsobené D*bilem s D*mentem. A vydávat kapitoly k Vichrům mi za současné situace přijde stejné, jako rozdávat nahrádní díly k autu, co člověk v životě neuvidí :twisted: A budu opakovat to, co pár let zpátky řekl Everett_Young s takovou už může opravdu začít vydávat Vichry v nějakém čtvrtletníku =D
Tak je každý kousek dobrý, zvlášť když si chce někdo hrát s překladem... Kdoví, z jakého konce Martin vůbec Vichry píše. Protože něco hotového už mít musí a kdyby vydal aspoň souvislou první třetinu, tak by mu fanoušci utrhali ruce
Komentáře
Nezapomeň, že drtivá převaha diváků to hodnotí jako "best series ever" :roll:
Nicméně si myslím, že nedopsané knihy jsou v tuto chvíli pro seriálotvůrce velmi příhodné. Představte si, jak při tom všem marketingu s novým dílem knihy se k Písni dopracuje spousta nových lidí, kteří zjistí, jaká je seriál p*čovina =D
Představa, že první díl vyšel když jsem se narodil... :-k :other:
Snad příští rok :twisted:
A letos to k Vánocům určitě nebude.
http://www.icefire.cz/knihy/pisen-ledu-a-ohne/aktuality-ze-sveta-pisne-ledu-a-ohne/
Pod stromcekom som si nasla celu trilogiu Cernoknaznik od Juraja Cervenaka,teraz hltam prvu knizku a neviem sa od nej odtrhnut, som velmi zvedava,ako bude pribeh pokracovat.
P.S Urcite sa ma niektory kolega z Icefire fora opyta,preco prave tato trilogia... odpoved je velmi jednoducha-chcem dat sancu aj slovanskej fantasy,Piesen ladu a ohna spolu s Panom prstenov aj Zaklinacom som uz precitala a Malaz je na mna prilis velke susto.
https://thehawke.github.io/twow-excerpts/chapters/forsaken.html
Radši víc nebudu komentovat, že si toho nikdo z nás za ty roky nevšimnul, že nám jedna kapitola chybí :D Ale tak vzhledem k tomu, že se ohledně Vichrů mezitím oficiálně nic moc neposunulo, tak je to asi i dobře.
Jestli se nezlobíte, tak kvůli kontinuitě překladu to zkusím přeložit sama. Nebojte, zkusím to co nejrychleji.