[Spoiler] Vichry zimy
GRRM měl v plánu započít práce na šestém dílu ságy Píseň ledu a ohně v lednu 2012. Nicméně několik kapitol, které se nevešly do Tance s draky, už má hotových.
V prosinci roku 2011 také zveřejnil první ukázkovou kapitolu, kterou si můžete díky Aruthovi přečíst v českém překladu....
Číst celý článek zde
V prosinci roku 2011 také zveřejnil první ukázkovou kapitolu, kterou si můžete díky Aruthovi přečíst v českém překladu....
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Co se týče Euronových plánů...
Jop, ať to tak skončí :twisted:
zbytek jsem nečetl
ty kapitoly Arianne jsou první dvě a vypadá to že se to hýbe docela dost rychle
Arya - trochu se posunula, ale pokud sleduješ seriál, tak tam pro tebe nebude nic nového
Sansa - taky celkem posun (dějově úplně mimo seriál)
Theon - kecací a plánovací kapitola, ale stane se tam toho docela dost a je tam hodně Karstarků 8-O
Arianne I + Arianne II - cestovací kapitoly, hodně uvažování o tom co je, co by mohlo a co musí být + popis krajin a setkání s několika novýma postavama, na pozadí se stane jedna důležitější údálost
Victarion - čistě plánovací kapitola, ale pro Greyjoy-alergiky budiž útěchou, že je to kapitola krátká
Aeron - nečetl jsem
Tyrion + Barristan - už si nepamatuji, buď jsem nečetl, nebo jsou jen krátké a plánovací
Peníze a dosaženou slávu už má, třeba opravdu zbývá jen poslední položka v jeho seznamu