Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
Deset let poté, co se Sithové pomstili se znovu probudila Síla a vzhledem k tomu, že tu máme spoustu fanoušků slavné vesmírné série, rozhodl jsem se založit nový topic, pro ty, kdo už novou epizodu viděli. Nemusím snad zdůrazňovat (opakování matka moudrosti), že tady budou i spoilery z posledního dílu!!!!

Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.

Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
12425272930109

Komentáře

• Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Mám teorii, která řeší vše: Sequelová trilogie je pouze iluzí vytvořená Lukem Skywalkerem
  • upraveno 27. prosince 2017
    @Tyrion Lannister nebo třeba i opilecká vidina by nebyla špatná. Tuhle teorii potvrzuje fakt, že pije mimozemské mléko.

http://i.4cdn.org/tv/1513791188577.gif
  • To vôbec neznie zle.
  • @Tyrion Lannister Vím, že je to starý vtip, ale neodpustím si ho... A pak se probudí a najde ve sprše svoji ženu? :D
  • Nu, starý možná je, ale doteď jsem jej neznala.
  • upraveno 27. prosince 2017
    @Aviv To je odkaz na starý seriál Dallas. Na konci jedné série umřel kladný hrdina Bobby Ewing a na konci následují dost temné série se probudí jeho manželka, které se události dané série jenom zdály, a najde živého Bobbyho ve sprše:

Celé je to tak nádherně pitomé, až se z toho stala legenda :D
  • @svoa00 Je to tak pitomé, protože se to stalo jen díky tomu že si to vydupali fanoušci. Proto se fanouškům nemá jít na ruku :P Protože fanoušci navzdory svým očekáváním vymýšlejí samé kok*tiny :)
  • AvivAviv
    upraveno 27. prosince 2017
    Co já vím, návrat Sherlocka Holmesa, nebo Falstaffa nebyl blbý, ne?
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @sfik Ale ne horší než sami tvůrcitvůrci https://m.youtube.com/watch?v=JH0DigVw1bA :-P
  • @sfik A ještě myslíš tu část fanoušků, co řve nejvíc nahlas :D Ono to souvisí s tím, jak je dneska narušený vztah mezi autorem a konzumenty, kteří k němu nemají žádnou úctu a chovají se často jako nákupčí, co jdou reklamovat boty. Záplaťpámbu za takové lidi jako Martin. "Nechcete mrtvého Neda Starka? Nechcete Rudou svatbu? Neřvěte mi tady na rameni, já vím líp, co je lepší pro příběh."
  • @Tyrion Lannister Tak konkrétně za konec Lost to tvůrci neuvěřitelně schytali a dostávali e-maily ve smyslu "Díky za to, že kvůli TOMUHLE jsem ztratil několik let života"

Já mám nejradši, když zkrátka tvůrci znají komunitu a její názory, ale nezbavují se vlastní zodpovědnosti. Několikrát jsem už zaznamenala, že známější filmové světy implementovaly nějakou fanouškovskou teorii a dokonce tvůrci dokonce uznali, že to byl lepší nápad, než jaký původně měli. Není to úplně v pořádku, ale pokud to funguje, tak jsem ochotná to tolerovat.
  • Som rada, ak sú aj fanúšikovia prizvaní do tvorby, ale rozhodujúca je rozhodne kvalita nápadov.
  • sfik napsal(a):

@Aviv No.. je něco jinak jsi mohla vytušit tím šoupáním nohou pri zaujímání postoje :) Kylo odhalil tu červenou horninu ale kdy to udělal Luke, zůstalo sůl na svém místě.. Toho jsem si všimnul já :)
    Akorát jsem to okomentoval "hmm asi chyba skriptu" :D

Tak ja si myslím, že najzásadnejšou nápovedou bolo, keď Luke vytiahol meč ktorý bol pár scén dozadu roztrhnutý napoly.
  • Já tak nějak počítala s tím, že je to jiný meč... :wall: :-D
  • @Aviv Jo, já taky. Jinak by to, ehm, nedávalo smysl.
  • Tak také přidán svoje hodnocení nového dílu HV. Na koukani nebyl špatný a herecké výkony byly dobré, ale děj byl hodně slabý.
    Je to vlastně jen o super schopné hrdince Rey, která vše zvládne. Nebyly dříve HV o tom, ze k získání mimořádných schopností je potřeba dlouhého a náročného tréninku?
    Negativní postavy byly také slabé a nezajímavé a to mi generál Hux v předchozím díle připadal zajímavý.
    Jsem zvědavý na další díl, zda tam bude něco nečekaného třeba boj o moc v rámci Prvního řadu.
    Pokud ne a odboj slavně zvítězí pod vedením dokonalé hrdinky Rey, pak to bude na úrovni Smrtnostne pasti, kde také policista bez pořádaného tréninku porazí daleké lépe trenovane soupeře.
    Píší z mobilu, proto se omlouvam za překlepy.
  • AvivAviv
    upraveno 28. prosince 2017
    V pohode.
    Co ja vím. Přesvěčiti Kyla (kterýžto byl ten, jež pokrájel Snokea, ne ona, a k přežití v té místnosti, museli spolupracovat) nedokázala a trénovati, trénovala, ne?
    Mně taky. Teď ten zájem trocha opadl, ale tak nebylo to úplně špatné a ještě muže dojem vylepšit v příštím díle. Tiež dúfam v nejaký vnútorný spor.
  • @Djokovic Vzhledem k tomu, že odboj teď bude mít maximálně pár set lidí dohromady, tak mi přijde představa, jak slavně vyhrají, úsměvná. Vzhledem k tomu, že nová trilogie má být o tom, jak temná a světlá strana Síly musí být vyrovnaná, by to ani nehodilo. Co pořád s tím, že Rey je dokonalá? Není o nic dokonalejší než jakýkoliv jiný kladný filmový hrdina.
  • Ještě teda - slabý děj. O kterém Star Wars filmu se to říct nedá, když chcete? Jestli jde o to, ve kterém filmu se toho stane hodně, pak v tom případě je nejlepší Epizoda III.
  • @svoa00
    Tak doufám, ze závěr nebude o slavném vítězství hrstky členů odboje. To bylo docela trapné. Zajímavá by byla spolupráce odboje s části Prvního řadu.
    U Rey je problém, ze bez tréninku zvládá věci, které snad neuměl ani mistr Joda. Její postava jde proti logice HV a patří spíše do beckoveho akčního filmu.
  • upraveno 28. prosince 2017
    @Aviv @svoa00 Předpokládám že epizody 10, 11 a 12 se budou točit okolo Lukova zeleného meče z Návratu Jediho :D kterým chtěl zabít Kylo Rena :D
    Podle mě v příštím díle bude muset odboj získat nějakou moc. Což předpokládám bude skrze MazKanatu a její "boj v obchodním cechu" či jak se ta instituce jmenovala. Ostatně o tom mluvil i DJ, že někteří pašujou jak prvnímu řádu, tak odboji, tomu kdo zaplatí víc. Takže půjdou touto cestou podle mě... Náznaky byly..
  • @Djokovic Tak já spíš vidím věci, které se jí nepovedly. Povedlo se jí hlavně dvakrát utéct ze zajetí a se štěstím porazit Kylo Rena (za což si mohl sám). Je extrémně nadaná, to je ostatně i její protiklad Ben Solo. Jo, na rozdíl od něj není trénovaná, však on toho taky dokáže víc než ona.
  • @sfik Jasně, to by bylo fajn. Ono i toho boje o moc v Prvním řádu se dost dobře můžeme dočkat. Akorát že tu odštěpenou frakci dost dobře může vést náš vnitřně rozervaný chlapec :D Ale hlavně potřebují nějakého dobrého záporáka. Kylo Ren to bude těžko - jak jsem zmiňovala, tohle jsou Hvězdné války a nějak nevidím, jak by se proti němu všichni klaďasové spojili a slavně zvítězili.
    @svoa00 Podle mě to bude Snoke...
  • Proste sa bude Kylo (možno konečne obklopený Ren rytiermi) hádať s Huxom a jeho skupinkou iných vysoko postavených militárnych oficierov a do toho zatiahnu aj ostatných podriadených a to o cechu a obchodníkoch predávajúcich obom stranám by som v ďalšom dieli hrozne rada. DJ spět!
  • @sfik I když jsem s ním dosti nalomený.. nebo nechají zrodit dalšímu záporákovi právě pro epizody 10-11-12 ...
  • sfik napsal(a):

@Aviv @svoa00 Předpokládám že epizody 10, 11 a 12 se budou točit okolo Lukova zeleného meče z Návratu Jediho :D kterým chtěl zabít Kylo Rena :D

Samo sebou. A my dve budeme režisérky aj obsadené v hlavných úlohách.
  • sfik napsal(a):

Byla by legitimní kritika, že optimista Luke, který pořád věřil v dobro ve svém otci, tak snadno odsoudí svojeho synovce za něco, co by mohl udělat, ale ještě neudělal. Akorát že ohledně toho slyším jenom rantování.
  • svoa00 napsal(a):

sfik napsal(a):

Byla by legitimní kritika, že optimista Luke, který pořád věřil v dobro ve svém otci, tak snadno odsoudí svojeho synovce za něco, co by mohl udělat, ale ještě neudělal. Akorát že ohledně toho slyším jenom rantování.
    Bolo to len také momentálne nutkanie, ktorému odolal. A čas vie urobiť z optimistov pesimistov. A čert vie, kto to nutkanie naň zoslal. Možno Snoke, ktorý sa snažil pretiahnuť Kyla na svoju stranu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.