Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!
Deset let poté, co se Sithové pomstili se znovu probudila Síla a vzhledem k tomu, že tu máme spoustu fanoušků slavné vesmírné série, rozhodl jsem se založit nový topic, pro ty, kdo už novou epizodu viděli. Nemusím snad zdůrazňovat (opakování matka moudrosti), že tady budou i spoilery z posledního dílu!!!!
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
http://i.4cdn.org/tv/1513791188577.gif
Celé je to tak nádherně pitomé, až se z toho stala legenda :D
Já mám nejradši, když zkrátka tvůrci znají komunitu a její názory, ale nezbavují se vlastní zodpovědnosti. Několikrát jsem už zaznamenala, že známější filmové světy implementovaly nějakou fanouškovskou teorii a dokonce tvůrci dokonce uznali, že to byl lepší nápad, než jaký původně měli. Není to úplně v pořádku, ale pokud to funguje, tak jsem ochotná to tolerovat.
Je to vlastně jen o super schopné hrdince Rey, která vše zvládne. Nebyly dříve HV o tom, ze k získání mimořádných schopností je potřeba dlouhého a náročného tréninku?
Negativní postavy byly také slabé a nezajímavé a to mi generál Hux v předchozím díle připadal zajímavý.
Jsem zvědavý na další díl, zda tam bude něco nečekaného třeba boj o moc v rámci Prvního řadu.
Pokud ne a odboj slavně zvítězí pod vedením dokonalé hrdinky Rey, pak to bude na úrovni Smrtnostne pasti, kde také policista bez pořádaného tréninku porazí daleké lépe trenovane soupeře.
Píší z mobilu, proto se omlouvam za překlepy.
Co ja vím. Přesvěčiti Kyla (kterýžto byl ten, jež pokrájel Snokea, ne ona, a k přežití v té místnosti, museli spolupracovat) nedokázala a trénovati, trénovala, ne?
Mně taky. Teď ten zájem trocha opadl, ale tak nebylo to úplně špatné a ještě muže dojem vylepšit v příštím díle. Tiež dúfam v nejaký vnútorný spor.
Tak doufám, ze závěr nebude o slavném vítězství hrstky členů odboje. To bylo docela trapné. Zajímavá by byla spolupráce odboje s části Prvního řadu.
U Rey je problém, ze bez tréninku zvládá věci, které snad neuměl ani mistr Joda. Její postava jde proti logice HV a patří spíše do beckoveho akčního filmu.
Podle mě to bude Snoke...