@svoa00 čili méně než Skrytá Hrozba na ČSFD :) Jinak na začátku má každá Marvelovka takové hodnocení, ve finále je to stěží průměrný film, fanoušci to na začátku naženou.
Nechtěla jsi mě ignorovat? Nějak moc ti to nejde :) Bojuj za práva žen, bojuj :), Jo, blbci, feministé a nejhorší z nich jsou SWJ feministé, proto taky musíme čumět na sračky jako The Last Jedi. Chybí mi Leone, Kubrick a další velcí bílí muži filmu.
Vsadím se s tebou o tvoji první pusu, že Rian Johnson si SW už nenatočí :)
@Kalam Mekhar To ty jsi tvrdil, jak tě vůbec nezájímám. Teď chceš asi tvrdit, že Skrytá hrozba je hrozný film, protože se ti to hodí, že. Všechny filmy z prequelové i nové trilogie mají podobné hodnocení, takže ne, diváci netvrdí, že Last Jedi je průser.Tvrdíš, že na Last Jedi všichhni plyvou a jak je to na hodnocení 1/10 nebo 3/10. Očividně to tak není. Pokud to nedokážeš pobrat, tak jsem říkala, že líp ti bude ve svojí bublině, ale neprezentuj svoje dojmy jako fakta. Osobní útoky na tom nic nezmění.
Že postupně kleslo hodnocení - jo, to je něco na csfd naprosto neslýchaného :roll:
@sfik Ty Shity bez tahu na branku jsou lepší, jak celá nová trilogie :P, speciálně Velkoadmirál Thrawn, co se týče Pisne ledua ohné, tak tu snad nečteme kvůli akčním scénam, zato SW jsou hlavně akční filmy a ten příběh pro mne byl vždycky až druhořadý, takže asi tak. A co se týče dětinskosti, už jsi slyšel tragédii Darth Porga retardovaného :twisted:
@svoa00 CSFD - musím říct že snad poprvé souhlasím i s Verbalem :D a když už i on tomu filmu dal **** tak si koupím snad i to blurej.. abych jako pomohl tomu Disneymu když dostal tu facku
"čili nemám důvod ztrácet tu čas čtením několika odstavců - byť jsem pro svobodu, tak vesele do toho, piš si, ale já už nebudu ztrácet čas pokusem o debatu"
Já jsem psal, že mě nezajímáš, ale diskutovat s tebou budu velice rád, to jsou dvě odlišné věci.
Prvně si utřiď myšlenky, jestli chceš na mě reagovat či nikoliv. Já netvrdím vůbec nic, jen to že tohle bude nejhůře hodnocený díl SW na ČSFD, velice neobratně se mi snažíš vkládat slova do úst, ale moc ti to nejde.
@Tyrion Lannister Já chtěl říct že když mocná postava (napříč žánry) umře nějak jinak než by bylo .. předvídatelné, tak mi to vůbec nevadí, ba naopak je to příjemná změna. Otázka teda je jestli Snoke mrtvý je.. Temná strana všechno skrývá :)
@Nevada Rebels a docela se to povedlo. Noghriové se neukazali, nicméně Thrawn se v rámci možností povedl a Timothy Zahn o něm napíše novou kanonickou knihu. Ale na 90% ho nějakým debilním zpusobem zabijou v season 4. Ale stale doufam, že přezije a objevi se jako zaporak v nekterem budoucim filmu.
@sfik Dle toho vyplazeného jazyka je mrtvý tak, že se kvůli tomu hřbitovy budou vracet v čase =D To už tady navíc tuším u 5. serie jiste telenovely bylo, že se nekdo vrati a jak to dopadlo oba vime
@Nevada Ne Rebels a Thrawn jsou odpadem dle mého :D Nejlepší scéna za celých xy sérií byla ta Vadera a jeho učenky z CloneWars Ashoky (a ani u takto zásadní scény neměli koule na to ukázat jak to dopadlo). A Thrawn? Thrawn - geniální a nebezpečný je geniální a nebezpečný jen tím že chodí s rukama zá zády, přivírá jedno oko a dělá "mmhmmm" Je to postava se kterou vůbec nevědí co dělat. Protože to je prostě seriál pro děti a do některých vod (a la RogueOne) se prostě pustit nemůžou.
@Kalam Mekhar Já tvoje citace hledat nebudu, to bys měl dělat sám. Nedebatuju s tebou (natož ráda), ty o debatu nestojíš, vyvracím tvoje premisy. Já zase za neobratný považuju tvůj pokus mi vnutit, abych to nedělala. Nic jsem neříkala o tom, jestli to bude nejhůř hodnocený Star Wars film na csfd (to je tuším beztak jeden animák), říkám, že to ná 15 % nebo 30 % a že na to většina lidí neplyve, jak jsi tvrdil. Ale to moc dobře víš.
@svoa00 můžeš mi říct, jakou premisu jsi mi vyvrátila? Jinak začni psát, abych ti rozuměl, tvoje poslední věta je stylistická katastrofa, pokud tedy chceš se mnou diskutovat.
@sfik Nahodou vystopoval zradce, rozdrtil rebelskou zakladnu a poznal Heru v prestrojeni podle kusu dreva, velmi pusobive na dětský serial, navic skvele hlasky K porazce nepřítele je musíte znát, nejenom bitevní strategii, ale jejich historii filozofii umeni https://m.youtube.com/watch?v=fdbg_y7sK_w
Ach tak, Rebels jsem vzdala po pár dílech. Kdyby to bylo v Clone Wars, tak bych zvážila, zda to dokoukat. Tam jsem skončila někde na začátku 5. série, páč to už bylo fakt hodně infantilní. Chjo, ani tu Ahsoku nedořešili? :( No tak budu dál za brůču a zůstanu u starých knížek...
OK, takže Rian Johnson si myslí, že Kylo Ren/Ben Solo se pořád může vykoupit. Hezké. Důležitější je, že potvrdil, že s Abramsem nekomunikovali a komunikovat nebudou. Nechápu proč. Takhle hrají takovou tu děckou hru "jak to bylo dál", což nikdy není nejlepší forma vypravěčství.
Ale budeme realisti. Kylo Ren se nějak vykoupí (na to se nemusí obrátit ke světlé straně Síly), protože:
- Hvězdné války nejsou Hra o trůny. Jediný syn Hana a Leiy nebude mít tragický dějový oblouk. Byla by to odvážná příběhová volba, však tahle trilogie má ukončit ságu Skywalkerů, ale Abrams a spol. nemají důvod u vědeckofantastické pohádky tu volbu dělat. - Víme, že to potencionální vykoupení bude mít něco společného s Rey a nemusí to být nutně ve formě párování. Na konci Last Jedi mezi nimi Rey sice symbolicky zavře dveře, ale to je pořád lepší než mečem do tváře. Dost dobře to má jenom představovat lekci, kterou mu tím uděluje. Odboj sice na konci filmu nemá skoro nic, ale Rey je přinejmenším se svými přáteli. Kylo Ren je sám v temné místnosti. - Han Solo umřel při pokusu syna přimět, aby udělal správnou volbu. Zase, tohle jsou Hvězdné války, nebude to zbytečná oběť. - Víme, že Leia v další Epizodě živá nebude. OK, takže Kylovi se splní přání - nebude nic, co by ho vázalo k minulosti. Až na to, že všechno v předchozích dvou filmech ukazuje, že něco takového není možné. Diváci to vědí a nebude tak těžké to zahrát tak, aby si tenhle fakt uvědomil i Kylo Ren. - Kathleen Kennedy se vyjádřila, že Kylo Ren reprezentuje tu temnou stránku mladých dospělých, kdy nenávidí rodinu, která jim nerozumí, jsou frustrovaní, že se věci nevyvíjejí podle toho, jak si představovali, a agresivně chtějí dělat "svoji věc" (Rey v tomhle případě reprezentuje klidnější přístup). Kolika lidem tohle vydrží celý život? - A především - Abrams je tradicionalista. Jasně že na konci trilogie bude zase happy end (byl svým způsobem i u prequelové trilogie - Luke a Leia a nová naděje)
Komentáře
Nechtěla jsi mě ignorovat? Nějak moc ti to nejde :) Bojuj za práva žen, bojuj :), Jo, blbci, feministé a nejhorší z nich jsou SWJ feministé, proto taky musíme čumět na sračky jako The Last Jedi. Chybí mi Leone, Kubrick a další velcí bílí muži filmu.
Vsadím se s tebou o tvoji první pusu, že Rian Johnson si SW už nenatočí :)
PS. Užij si smajlíky.
Že postupně kleslo hodnocení - jo, to je něco na csfd naprosto neslýchaného :roll:
A co se týče dětinskosti, už jsi slyšel tragédii Darth Porga retardovaného
:twisted:
"čili nemám důvod ztrácet tu čas čtením několika odstavců - byť jsem pro svobodu, tak vesele do toho, piš si, ale já už nebudu ztrácet čas pokusem o debatu"
Já jsem psal, že mě nezajímáš, ale diskutovat s tebou budu velice rád, to jsou dvě odlišné věci.
Prvně si utřiď myšlenky, jestli chceš na mě reagovat či nikoliv. Já netvrdím vůbec nic, jen to že tohle bude nejhůře hodnocený díl SW na ČSFD, velice neobratně se mi snažíš vkládat slova do úst, ale moc ti to nejde.
A Thrawn? Thrawn - geniální a nebezpečný je geniální a nebezpečný jen tím že chodí s rukama zá zády, přivírá jedno oko a dělá "mmhmmm" Je to postava se kterou vůbec nevědí co dělat. Protože to je prostě seriál pro děti a do některých vod (a la RogueOne) se prostě pustit nemůžou.
K porazce nepřítele je musíte znát, nejenom bitevní strategii, ale jejich historii filozofii umeni
https://m.youtube.com/watch?v=fdbg_y7sK_w
No tak budu dál za brůču a zůstanu u starých knížek...
OK, takže Rian Johnson si myslí, že Kylo Ren/Ben Solo se pořád může vykoupit. Hezké. Důležitější je, že potvrdil, že s Abramsem nekomunikovali a komunikovat nebudou. Nechápu proč. Takhle hrají takovou tu děckou hru "jak to bylo dál", což nikdy není nejlepší forma vypravěčství.
Ale budeme realisti. Kylo Ren se nějak vykoupí (na to se nemusí obrátit ke světlé straně Síly), protože:
- Hvězdné války nejsou Hra o trůny. Jediný syn Hana a Leiy nebude mít tragický dějový oblouk. Byla by to odvážná příběhová volba, však tahle trilogie má ukončit ságu Skywalkerů, ale Abrams a spol. nemají důvod u vědeckofantastické pohádky tu volbu dělat.
- Víme, že to potencionální vykoupení bude mít něco společného s Rey a nemusí to být nutně ve formě párování. Na konci Last Jedi mezi nimi Rey sice symbolicky zavře dveře, ale to je pořád lepší než mečem do tváře. Dost dobře to má jenom představovat lekci, kterou mu tím uděluje. Odboj sice na konci filmu nemá skoro nic, ale Rey je přinejmenším se svými přáteli. Kylo Ren je sám v temné místnosti.
- Han Solo umřel při pokusu syna přimět, aby udělal správnou volbu. Zase, tohle jsou Hvězdné války, nebude to zbytečná oběť.
- Víme, že Leia v další Epizodě živá nebude. OK, takže Kylovi se splní přání - nebude nic, co by ho vázalo k minulosti. Až na to, že všechno v předchozích dvou filmech ukazuje, že něco takového není možné. Diváci to vědí a nebude tak těžké to zahrát tak, aby si tenhle fakt uvědomil i Kylo Ren.
- Kathleen Kennedy se vyjádřila, že Kylo Ren reprezentuje tu temnou stránku mladých dospělých, kdy nenávidí rodinu, která jim nerozumí, jsou frustrovaní, že se věci nevyvíjejí podle toho, jak si představovali, a agresivně chtějí dělat "svoji věc" (Rey v tomhle případě reprezentuje klidnější přístup). Kolika lidem tohle vydrží celý život?
- A především - Abrams je tradicionalista. Jasně že na konci trilogie bude zase happy end (byl svým způsobem i u prequelové trilogie - Luke a Leia a nová naděje)