@Arutha Yop. Už jsem zmiňovala, že Johnson sice působí jako milý chlapík, ale jako by si s Abramsem něco udělali. S Leiou bude nejvější problém, i když nechápu, proč se tu do toho nevložilo studio. S Leiou by to působilo uspěchaně v každém případě, ale mohla to být přinejhorším ona, kdo zůstane sám na křižníku. Ale přišli bysme zase o setkání Lukea a Leiy, které se odehrává později.
Jinak - pokud se teda Kylo Ren nějak vykoupí, tak víceméně bude odpovídat fantasy příběhové tropě "černý rytíř" - původně kladná postava, která se dočasně přidá na temnou stranu.
By mě zajímalo, kolik lidí nějaký Kylo/Rey a další charaktery po The Last Jedi opravdu zajímá. Já osobně všem charakterům, co tam zůstali, přeji smrt, není tam jediná postava, která by zasloužila slitovaní. Tvůrci spolu nekomunikují, koncepce žádná nebyla, scénář pro trilogii neexistuje, každý si dělá, co chce, takže ve finále je to kočička a pejsek, kteří navíc spolu ani nemluví.
Jediný, co tuhle trilogii může zachránit je sebereflexe J.J, který si uvědomí, že tahle trilogie je vesmírný fail, který navíc nic nikam neposunul, tak z toho udělá řezničinu, či snovou predikci Luka.
Pro mě by to bylo vykoupení celé trilogie, kdyby Kylo(který je mimochodem opravdu dobře zahrán) opravdu začal sekat hlavy - Rey, Rose, Poe, Finn. Žádné další vzlyky a emo plky, prostě ať najde nějaký holocron třeba klidně Revana, Siona, to už je jedno, stane se z něho opravdový Sith a začne to tam kosit.
Jinak - to, že spolu nekomunikovali, je zbytečný problém a nechápu to, zvlášť když Abrams a Johnson očividně mají jiný styl a asi i názory. Ale aspoň v případě Kylo Rena/Bena Sola by to nemuselo být tak složité, pokud chtějí jít cestou vykoupení. Hodněkrát se o něm v Last Jedi mluví jako o "Benovi" a ostatně v Last Jedi neudělá nic tak zavrženího jako v TFA.
Jestli teda za zavrženíhodné nechcete považovat to, že mluví o tom, jak je třeba odpoutat se od minulosti, když o čtvrt hodiny později vidíme, že on sám není schopný nechat minulost s Lukem být. Prostě klasický Kylo :D
Jo, v tomhle je na něj spolehnutí. On si pod odpoutáním představuje demolici. A ako dáva to zmysel. Znič im ich symbol a úhlavného nepriateľa, ať je od něj klid. Mimo toho jak u toho vyšiloval nešlo o hloupost. A to ho njedřív chtěl sestřelit místo riskatní přímé konfrontace. Z dostupných informácii vyplývalo, že ich to len zdrží, ale inak nijak neovplyvní výsledok. Kto mal predpokladať, že Rezistencia zdrhne nejakou líščou škáročkou, ktorou by ani nezdrhli, nebyť Rey a že je Luke astrálna projekcia netušili ani diváci. Že to Kylo nevycítil by sa už dalo brať ako zlyhanie (zrejme pre to svoje vyšilovanie), rovnako ako poslanie letúňov za Falconom.
@Aviv Však já jsem si taky všimla jenom toho, že Luke vypadá nějak jinak, ale říkala jsem si, že se mi to jenom zdá, a o tom, že nikdy neopustí "rudý prostor" jsem se dozvěděla taky až na internetu :D Já taky nesouhlasím, že Luke nebude ještě v dalším filmu (nebo teda může být, ale maximálně jako "force ghost"), bylo dost věcí, které s ním ještě mohli vymyyslet. Jako ta smrt samotná byla OK a umřel v pokoji. Vlastně to, jak to vyřešili, svědčí pro to, že Ben Solo ještě nezašel moc daleko a toho vykoupení se dočkáme. Neumím si představit, jak by to bylo možné, kdyby v jednom filmu zabil Hana Sola, ve druhém Lukea Skywalkera a ve třetím já nevím co, skončí na tropické planetě se svojí waifu. Když si představím ten počet vztekem poplivaných monitorů... :D
@Aviv No.. je něco jinak jsi mohla vytušit tím šoupáním nohou pri zaujímání postoje :) Kylo odhalil tu červenou horninu ale kdy to udělal Luke, zůstalo sůl na svém místě.. Toho jsem si všimnul já :) Akorát jsem to okomentoval "hmm asi chyba skriptu" :D
Wow... To je moc hezký dialóg. A neochotné spojenie Sithov a Jediov proti inej príšernosti by bolo príjemným osviežením a otvorilo zaujímavé pole možností.
Ešte k Snokeovi. Internetom sa potulujú teórie, že v tej sále vedel, že mu ide o život ale Sithovsky rátal s tým, že buďto Kylo zabije ženu, na ktorej mu záleží a bude plne na temnej strane, alebo zabije jeho, svojho mentora a bude plne na temnej strane viesť celú tú vec, hádam by aj bol schopný urobiť z tej slečny svoju učeníčku. Že vraj chcel nástupcu, pretože bol starý (zažil aj impérium tuším) a so značnou zbierkou poškodení (stačí naň pozrieť) a čas sa mu krátil. A skoro sa to aj stalo, mimo toho, že Kylo hovoril o vykašľaní sa na obe Force príručky.
@Tyrion Lannister Jestli nemáš být zklamaný z toho, že Kylo Ren je slabý záporák, tak holt musíš přijmout, že on není zamýšlený jako zlo budící respekt. To není příběh, který s ním chtějí vyprávět. V Last Jedi neudělá nic hrozného, vlastně začal dělat správná rozhodnutí. Uznávám samozřejmě, že v tom případě si měli vymyslet jiného prominentního záporáka.
Ta představa, že si najde učednici, mě pobavila :D Když nestačí holka, která kvůli tomu, že v něj věří, vystřihne Orfea v podsvětí, tak už nic nebude dost dobré.
@Aviv tyhle teorie jsou k ničemu, lidi pořád spekulují a tvůrci se jim tak akorát vysmějí, protože tvůrci raději udělají rádoby cool twist k postavě, která neměla jakýkoliv background story, takže lidi zase můžou jenom spekulovat.
@Tyrion Lannister Samozřejmě že by to byla píčovina, ale už tu máme dvě píčoviny, ale tahle moje píčovina by mohla být minimálně koukatelná a nemusel bych počítat čas, kdy už ta píčovina konečně skončí. Vždyť stejně spoustu lidí tyhle dvě slátaniny nebere jako kánon.
Jen s těmi Clone Wars a Rebels. Clone Wars od druhé půlky byly docela temné, takže si myslím, že lidi si na nějakou dětskost u Clone Wars nestěžovali, naoapak Rebels pod Disney je samozřejmě totální dětský shit, postavy mají animace jak z typických Disney seriálu, světelný meč vypadá jako jehla, no prostě další Disney odpad, oproti Clone Wars několik levelů dolů.
Ještě dodám, že Luke Vadera vlastně nikdy reálně neporazil, Vader v Navrátu bojoval jenom z důvodu, aby Luke přešel na Temnou stranu, takže bez hate/fury, byl to plán Cisáře.
Co vím, tak se potvrdila teorie, že jde o novou postavu. Jo, i tahle byla. Stejně jako teorie, že Rey nemá väzby na Skywalkerovcov, což se taky potvrdilo. A čo myslíš tým vysmiatím?
Jinak myslím tohle vysmátí, jen nevím, jestli se nevysmál i sám sobě, když tu postavu zahodil do koše bez jakéhokoliv původu. Pořád nevím, jestli je Johnson takový babral nebo troll...
@Aviv ale prosím tě, co se mi tu a sobě snažíš namluvit? Okecat se dá i vražda, ale někdy už je to prostě na dřen :)
Johnson natočil dost průměrný Looper, tady se ukázal, že je to babral, napsal nejhorší scénář nejen všech SW filmů, ale i jeden z nejhorších scénářů roku. Ten chlap je vyřízený, těžko dostane tu novou trilogii. Leiu nemíním komentovat, nejhorší je, že ta obhajoba je na stejné úrovni jako ta scéna.
Komentáře
Jinak - pokud se teda Kylo Ren nějak vykoupí, tak víceméně bude odpovídat fantasy příběhové tropě "černý rytíř" - původně kladná postava, která se dočasně přidá na temnou stranu.
Jediný, co tuhle trilogii může zachránit je sebereflexe J.J, který si uvědomí, že tahle trilogie je vesmírný fail, který navíc nic nikam neposunul, tak z toho udělá řezničinu, či snovou predikci Luka.
Jestli teda za zavrženíhodné nechcete považovat to, že mluví o tom, jak je třeba odpoutat se od minulosti, když o čtvrt hodiny později vidíme, že on sám není schopný nechat minulost s Lukem být. Prostě klasický Kylo :D
A že to tedy byla lekce! Ale si mi nelíbí, že pak zemřel.
Akorát jsem to okomentoval "hmm asi chyba skriptu" :D
Ta představa, že si najde učednici, mě pobavila :D Když nestačí holka, která kvůli tomu, že v něj věří, vystřihne Orfea v podsvětí, tak už nic nebude dost dobré.
@Tyrion Lannister Samozřejmě že by to byla píčovina, ale už tu máme dvě píčoviny, ale tahle moje píčovina by mohla být minimálně koukatelná a nemusel bych počítat čas, kdy už ta píčovina konečně skončí. Vždyť stejně spoustu lidí tyhle dvě slátaniny nebere jako kánon.
Jen s těmi Clone Wars a Rebels. Clone Wars od druhé půlky byly docela temné, takže si myslím, že lidi si na nějakou dětskost u Clone Wars nestěžovali, naoapak Rebels pod Disney je samozřejmě totální dětský shit, postavy mají animace jak z typických Disney seriálu, světelný meč vypadá jako jehla, no prostě další Disney odpad, oproti Clone Wars několik levelů dolů.
Ještě dodám, že Luke Vadera vlastně nikdy reálně neporazil, Vader v Navrátu bojoval jenom z důvodu, aby Luke přešel na Temnou stranu, takže bez hate/fury, byl to plán Cisáře.
A čo myslíš tým vysmiatím?
https://fsmedia.imgix.net/dd/30/a5/73/7a45/4eb7/8bcc/4af18b11d685/johnson-snokejpeg.jpeg?rect=0,192,900,450&auto=format,compress&w=650
Jinak myslím tohle vysmátí, jen nevím, jestli se nevysmál i sám sobě, když tu postavu zahodil do koše bez jakéhokoliv původu. Pořád nevím, jestli je Johnson takový babral nebo troll...
Johnson natočil dost průměrný Looper, tady se ukázal, že je to babral, napsal nejhorší scénář nejen všech SW filmů, ale i jeden z nejhorších scénářů roku. Ten chlap je vyřízený, těžko dostane tu novou trilogii. Leiu nemíním komentovat, nejhorší je, že ta obhajoba je na stejné úrovni jako ta scéna.