Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
12324262829109

Komentáře

• @Aviv Obávám se, že tady s ním ztrácíš čas. Prostě všechno na tom filmu je urážející a debilní =D
  • Ale zaujímalo by ma, čo sa mu o sebe snažím nahovoriť.
  • upraveno 27. prosince 2017
    @Aviv "Johnson v zásade tvrdí, že sa radšej zdrží oficiálnych tvrdení o Snokeovi, pretože chcel vo filme budovať niečo iné a radšej prenechá iným šancu vybrať z teórií tú, z ktorej sa stane oficiálnou"

Tohle bys měla komentovat jako čirý alibismus, nakonec se ukázal jako zbabělec a nic nevymlel. Tohle je prostě pořád okecávání, korektnost sem, korektnost tam, prostě není lepší napsat, že to totálně posral?

Co s tou postavou teď? Oživí ji s tím, že to byla projekce, což bude samozřejmě vaření z vody, nechají ji u ledu, s tím že to byla postava naprosto k ničemu, nebo jen vysvětlí původ postavy krátkým flashbackem? Ani jedna varianta není ideální po tom, co na nás vyplazoval jazyk, ta postava tak ztratila všechno kouzlo. Mohl vymyslet cokoliv a nevymyslel nic. Teď tam zbývá jeden emo kluk a proti němu stojí SuperMaryReySue s celým feminstikým štábem za zadkem. No, je to v prdeli s celou touhle trilogií.
    @Kalam Mekhar mě se RJ nevysmál, vlastně spousta lidem. Přestaň už hrát toho uraženýho fakana, jistě už ti není 15 ;)
    @sfik což je ve finále to nejsmutnější na tomhle filmu, že se to někomu líbí :)

Jinak člověk, co píše, že Clone Wars je shit bez tahy na branku, by se k SW vůbec neměl vyjadřovat a vůbec ne k mé osobě :)
  • @Kalam Mekhar Já nedokážu pochopit jak může film pro někokoho znamenat tolik, že o tom jak moc stojí za hovno plácá jako kolovrátek, uráží kdekoho. Nedejbože aby někdo byl s výsledným produktem spokojený..
  • Ale to nehovorím nič o sebe.
    Hovorím o Johnsonovom odôvodnení. Nepovedala som, že ho plne schvaľujem. Tiež ma trocha mrzelo, že nič poriadne sme sa o Snokeovi nedozvedeli, už som sem niečo v tom zmysle, že vyznel do prázdna, písala. Zároveň sa však nejedná o zahodenie teórií. Vlastne o pravý opak. So Snokeom môžu pracovať v úplne inom výtvore. V tejto konkrétnej trilógii o Snokeovi môžu hovoriť, flashback neznie zle. Súhlasím, že vyplazený jazyk bol mizerná voľba, ale som presvedčená, že sa cez to dá preniesť.
    Zbabelosťou by som to tiež nenazvala. Diletantstvo, zlá scenáristická voľba možno, ale zbabelosť nie. Jednoducho sa rozhodol, že radšej bude rozvíjať Kyla a Rey a urobil to.
    @sfik Vidíš, já zase nedokážu pochopit, že se to někomu líbí, svět je zajímavé místo. Jeden nechápe to a druhý zase to. Proto je si to potřeba vyříkat v diskuzi, o tom ty diskuze jsou, no ne?

@Aviv Ok, připadalo mně, že se ho snažíš obhajovat. BTW Kyla rozvinul, to souhlasím, ale s Rey? Dobře, rodiče jsou nikdo a dál? Kam ji posunul? Dle mého z ní udělal ještě větší Mary Sue. Když jsme u těch teorií, tak se spekuluje, že je to klon Cisáře, ale i Císař byl k poražení(Mace Windu), ona je v současnosti neporazitelná.
  • Začala s tým, že hľadá svoje miesto, hľadá niekoho, ku komu patriť, kto jej dá zmysel a bude čímsi ako rodič. V jaskyni zistila, že nič také nenájde, má len seba. Taktiež zistila čosi viac o Sile a prešla od nenávisti a zmätku k chápaniu Kyla, potom prekonala skúšku v podobe Kyla ponúkajúceho spojenectvo a lásku a čo ja viem čo. Vtedy keď odmietla jeho ponuku urobili veľký krok ako postava, ako kreatívna obmena v archetypálnom mýte aj ako odkaz pre divákov. Teraz už stojí na vlastných nohách, ale nie krehko a vystrašene ako predtým, ale istejšie. Myslím, že prekonala traumu a deficit z detstva. To mi pripadá ako vývoj. Ak ti vadia jej super schopnosti, nuž na tom niečo je.
  • Neporaziteľnosť... V spore o svetelný meč, ktorý prerušil až stret lodí, to bolo vyrovnané, výsledkom bol rozlomený lightsaber. Čiže s Kylom sú vyrovnaní v Sile. Kylo nebol schopný vyhrať nad Lukom. Keď Rey dostala Luka na zem na tom ostrove, to nebolo o tom, že je schopnejším jedi, to bolo o tom, že Luke mal zlé svedomie. Nešiel vo svojej defenzíve naplno.
  • @Kalam Mekhar Já fakt nerada někoho obviňuju z trolování, ale vážně nechápu, proč máš pořád potřebu rantovat a napadat kohokoliv s jiným názorem. Tvoje nejčastější odpověď je "to je celé blbost" založená na tom... že je to prostě tvůj názor, že ti to a to připadalo mnohem lepší. Pokud ti někdo odpoví, máš sklon ho úkolovat a donekonečna ti něco dokazovat, protože to je přece blbec, tak ať si s tím ztrácí čas. Pokud je ti nová trilogie tak proti srsti, tak jediná smysluplná reakce je ji ignorovat, ne se vztekat jako dítě v hračkářství a kopat kolem sebe.
  • @Kalam Mekhar Diskuze obnáší omezení osobních výpadů. Jako třeba věta "líbí se to jenom feministům a feministkám". Přitom já jsem spíš šovinistický prase co plácá holky po zadku a žene je zpět do kuchyně.

Pokud je LJ nesmysl, potom jsou nesmyslné všechny filmy.
    Zrovna nedávno jsem se po shlédnutí Nové naděje divil, že Leia vůbec není moc smutná z toho že jí zničili planetu a zavraždili 2 miliardy "poddaných" . Jako jo, chvíli histerka, ale na medailovým ceremoniálu už je vysmátá jak lečo... SW jsou ve svý podstatě pořád stejně pitomý...
  • AvivAviv
    upraveno 27. prosince 2017
    @svoa00 Můžeš mi říct, koho jsem tu dnes napadl? Pověz, přeháněj, povídej. Ty jsi nebyla schopna vyarugmentovat vůbec nic, ve finále jsi sotva byla schopna psát, když jsi diskutovala, fabulovala jsi, protiřečila jsi, tak jsem tě s radostí ignoroval, ale ty máš neustále potřebu se vracet jako pes. Proč zase na mě reaguješ? Proč neustále reaguješ na mou osobu. Nechápu, co je špatného na tom, že píčovinu nazvu píčovinu a ano, SWJ femisty pošlu s radostí do prdele. Svět se v prdel obrací a člověk se bojí cokoliv napsat, aby někoho neurazil, alespoň někdo je tu upřímnej :)
  • @Aviv To nebylo žádné skrývání emocí, podle mě už v duši smilnila s Lukem či Hanem a prděla na Alderaan...
  • AvivAviv
    upraveno 27. prosince 2017
  • @svoa00 Jo a čekám na tu tvoji vyvrácenou premisu, doufám, že mi ji už dodáš, předtím jsi zmizela jako pára nad hrncem.
  • @Kalam Mekhar Jo, jasně. Nevyargumentovala jsem vůbec nic, protože to říkáš, je mi to jasný. Navíc jsem fena :D Ježišikriste :-@
  • @Aviv Tak jasně, Kylo bude asi Leii a Hana, u Rey všichni dělají drahoty, protože prostě nikdo neví jestli je otec Han či Luke a všem je trapno tak jí radši všichni lžou..
  • @Kalam Mekhar Vidíš, už zase bys někoho rád úkoloval. Chápeš vůbec, že ti tu nikdo není nic dlužný? Pokud nejsí schopný uznávat jiné názory (a ani argumenty, protože všechno je píčovina), tak ti těžko někdo bude cokoliv vyvracet.
    @svoa00 tak proč se pořád vracíš? Psala jsi, že už diskutovat se mnou nebudeš a pořád tu nějak na mě zvracíš :) Nemůžeš si pomoct, co?

https://i.ytimg.com/vi/H-ddBIEU-z8/hqdefault.jpg

Ono to ve finále bude dosti jednoduché, když se tak krásně ozýváš o tu fenu, že?
  • @Kalam Mekhar Protože ráda dloubám do trolů. Ale je hezké, že ani nepopíráš, co tu děláš, aby tu všichni měli jasno.
  • @svoa00 To zní jako vznešená zábava, tak snad tě to naplňuje.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.