@flanker.27 Tak to uznávám, že je to nostalgická vzpomínka, ale společně s Jestřábí ženou je to u mě osmdesátková klasika, kde by remake nějakou přidanou hodnotu mohl mít, kdyby se materiál ocitnul v dobrých rukou. Myslím, že Tajemná záře nad pacifikem se mi líbila kvůli tomu, že je to dějově dost přímočaré, ale přitom ne hloupé a je to vyprávěné s tahem na branku a s citem pro drama.
No a když jsme u osmdesátkové klasiky :D Jo, vypadá to, že To naší partu solidně vytrolí. Jenom doufám, že tvůrci nezapomněli, že tohle není obyčejný horor, ale jsou tam témata, jako je vyrovnání se s traumatem a schopnost doopravdy vyrůst.
Ad Astra se také připomíná po nepříliš povedeném prvním traileru. A tohle se mi líbí
Kevin s Jayem hrozně zestárli, Kevin se taky usmířil s Benem Affleckem a spousta cameí k tomu, to je asi to první, co se mi dere na mysl po tomhle traileru..
@DanielSvatoš Vypadá to opravdu luxusně... taky šíleně a přepáleně, to ale hádám nevadí. Co doufám je že to vzbudí hodně kontroverze :twisted:
Jinak můj oblíbený Sam Rockwell tam vypadá hodně luxusně, jakkoliv nebude mít nějakou hlavní roli. Tu ale vynahrazuje samotný Taika Waititi který Hitlera předvádí fakt skvěle, takže si ani nebudu stěžovat, že Hitlera nehraje Rakušan s židovskými předky :-)
Kromě To Chapter two a pravděpodobně i Star Wars toto bude další z těch mála filmů na které chci jít do kina a doufám (neověřoval jsem si to) že se to k nám dostane.
Tenkrát v Hollywoodu je slabší Tarantinuv film - ale stále jsem se bavil - s bránící trhajicim koncem, který je vlastně strašně smutný. A Brad Pitt je prostě král. Jinak to, že tenhle film není tak dobrý, jako mohl být dokazuje jedna věc - poprvé u Tarantina lehce zapomenutelny soundtrack.
@DanielSvatoš Netflix a další středověký velkofilm, to jsou skoro jediní kdo je dneska točí. Další zpracovaní Jindřicha V. ( verze z roku 1989 je hodně dobrá o té doby vznikla ještě dalši v cyklu V kruhu koruny ), to moc nechápu. Přitom by stačilo vzít jako námět třeba román Bernarda Cornwella ( spisovate co píše ságu, která je námětem seriálu Poslední království) Azincourt ve kterém je hlavním hrdinou obyčejný anglický lučištník Hook.
Phoenix je dost možná nejlepším hercem svojí generace a v tom prequelu/ originu/ předvádí oscarovou one man show. Film produkujícího Scorseseho se v dobrém smyslu slova inspiroval Králem komedie a Taxikářem a pro mne je to jeden z nejočekávanějších titulů zbytku roku.
@Denebola Myslím že pri tom, ako posledná sezóna vyzerala môžu byť radi že vôbec majú to čo majú. Mňa potešil predovšetkým úspech Černobyľu (Černobyli?), ktorý si to tento rok naozaj zaslúžil. :)
Komentáře
No a když jsme u osmdesátkové klasiky :D Jo, vypadá to, že To naší partu solidně vytrolí. Jenom doufám, že tvůrci nezapomněli, že tohle není obyčejný horor, ale jsou tam témata, jako je vyrovnání se s traumatem a schopnost doopravdy vyrůst.
Tohle intro je prostě geniální.
Kevin s Jayem hrozně zestárli, Kevin se taky usmířil s Benem Affleckem a spousta cameí k tomu, to je asi to první, co se mi dere na mysl po tomhle traileru..
=D
https://www.novinky.cz/kultura/511386-zemrel-herec-rutger-hauer.html
Jinak můj oblíbený Sam Rockwell tam vypadá hodně luxusně, jakkoliv nebude mít nějakou hlavní roli. Tu ale vynahrazuje samotný Taika Waititi který Hitlera předvádí fakt skvěle, takže si ani nebudu stěžovat, že Hitlera nehraje Rakušan s židovskými předky :-)
Kromě To Chapter two a pravděpodobně i Star Wars toto bude další z těch mála filmů na které chci jít do kina a doufám (neověřoval jsem si to) že se to k nám dostane.
a když už jsme u anime tak zpráva o útoku na Kyoto Animation mě zdrtila protože nám dali tohle
https://www.csfd.cz/film/442317-koe-no-kataci/komentare/
(jeden z mých nej)
Jinak to, že tenhle film není tak dobrý, jako mohl být dokazuje jedna věc - poprvé u Tarantina lehce zapomenutelny soundtrack.
V kruhu koruny ), to moc nechápu. Přitom by stačilo vzít jako námět třeba román Bernarda Cornwella ( spisovate co píše ságu, která je námětem seriálu Poslední království) Azincourt ve kterém je hlavním hrdinou obyčejný anglický lučištník Hook.