Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
(*tím zároveň vyjadřuji i postoj k vládě či čínské pomoci, jen nevidím blbce na základě ideologie jen v jednom pruhu, ale i v protisměru :-) )
Ty vtipy jsou čím dál horší, uznávám.
P.S. O tom, jak je situace krizová, svědčí, že dokonce už i můj synovec prohlásil, že je lepší chodit do školy. To mu bude celá rodina hodně dlouho připomínat :twisted:
No sláva, konečně známe plán pro příští týdny. A souhlasím s tím, Korea je dobrý příklad, kde se inspirovat, jenom nevím, jestli bude možné tolik testů vůbec provést. Ale v druhé půlce dubna už by bylo záhodno, aby se aspoň některé profese vrátily plně do práce. Dokonce i některé služby by pomalu mohly začít fungovat. Pokud ale mluvíme o tolika (realisticky) aktivně nakažených, nepřijde mi to ještě reálné.
(Už aby to bylo.)
Je to čínský virus, čínská zodpovědnost. A doufám že se z toho budou po krizi vyvozovat důsledky... A samozřejmě stáhnout výrobu zdravotnického materiálu a dalších důležitých věcí zpět do evropy.
Někde jsem četla, že se dělal výzkum netopejrů v Číně a našli u nich snad 500 nejrůzěnjších virů a čehosi, co ještě čeká (ale nepamatuju si kde, takže dost možná kecám).
:twisted: :twisted: :twisted: 8-)