Pristi vikend tj. sobota 21.5. mame od 14 hodin planovane hrani na Palube, takze minimalne muzeme poskytnout prostor a nejspis i moznost nabrat nejake spoluhrace. :) Nicmene hrani primo AGOTu nemuzu zarucit - hru vybirame az na zaklade poctu hracu, ve kterem se sejdem a a aktualni preferenci pritomnych, coz taky znamena, ze kdyz prijde dostatecny pocet lidi, aby vytvorili natlakovou skupinu na hrani AGOTu, tak se nejspis hrat bude:) Ma nekdo zajem se zastavit?
Tak to vypadá, že budu mít v sobotu volno. Nechcete teda někdo přijít na Shakem avizovanou Palubu zahrát AGOT? Třeba toho 4kovýho, pokud naženeme aqwartyho... Hráli jste to tedy v tom minulém termínu? Jaký to bylo?
No hrali sme len Fury of Dracula, na rozšírenie AGOTu sa nedostalo. Či mi vyjde čas túto sobotu ešte neviem, som dosť zaneprázdnený poslednou dobou. Ale asi aj áno, ale to už by som chcel hrať 6tkového.
Koukam, ze to byl boj, co a jak... Na Palube to nakonec byla mensi akce - bylo pekne pocasi a blizi se zkouskove - to je vzdycky spatna kombinace.:) Vetsi uskupeni lidi se pak objevilo kolem 15h .. a pak se hralo Britania a Up Front. Nicmene, pokud by dorazili tak 2-3 AGOTaci, tak by byl ten AGOT realny, tak jak jsem psal. Takze priste to staci jen nevzdavat a dorazit.
Takze to vypada, ze jen Ja, Zapper, Alek, a Klara? Tak ja asi vezmu to zuzeni pro ctyri, ne?:) Rozumejte, mam na mysli rozsireni "Storm of Swords", ale kdyz to rozsireni udela z peti hracu jen ctyri, tak je to snad zuzeni, ne?:)
Komentáře
Aqwarty, Zapper - je nam jedno jestli sobota nebo nedele.
Klara - je pro sobotu.
? - ?
? -?
Hledá se ještě jeden hráč.
Jaime: Prvé sa bude hrať ak vôbec určite Fury of Dracula.
Btw, máme hráča, zavolal som kamoša.
Vetsi uskupeni lidi se pak objevilo kolem 15h .. a pak se hralo Britania a Up Front. Nicmene, pokud by dorazili tak 2-3 AGOTaci, tak by byl ten AGOT realny, tak jak jsem psal. Takze priste to staci jen nevzdavat a dorazit.
Rozumejte, mam na mysli rozsireni "Storm of Swords", ale kdyz to rozsireni udela z peti hracu jen ctyri, tak je to snad zuzeni, ne?:)