Ten seznam je dost krátký, chybí tam kupa postav. Mr. Luwin, oba Casselové, Jon Umber, Rickard Karstark, Stará chůva, Septa Mordan, Balon Greyjoy, Dontos, Hoster Tully, Maege Mormont, Berik Dondarrion, Yoren, ser Arys,.. a mnoho a mnoho dalších
Nojo! Velkej Jon žije a malej ne. Já myslel že je to obráceně. A já už mu zaplatil pohřeb sakra. To máte z toho čekání na Tanec. Knížky už jste četli desetkrát a pak jste moc chytrý. :D
No je pravda, že som ságu začal čítať v decembri a dočítal som ju v apríli. :rolleyes: Ale dosť veľa vecí som si tak či tak nepamätal. Vďaka awoiaf si pamätám tie podrobnosti.
Budou se tam nějak označovat nemrtví - viz Starková ? Na dead listu je oprávněně, ale účinkuje dál...stejně jako Berik a zřejmě i Hora...a Theon - to už víme, že není mrtvý a první a poslední tři taky nejsou potvrzeni - nějak to rozdělit na definitivní a podmíněné ? :-)
Brienne, tuším, když se probrala v zajetí. Řekl jí, že když on sám odmítl dát Catelyn polibek, že už je po smrti moc dlouho a tak hnusně olezlá, tak ji políbil Berric a vzdal se svého ohně.
Nevím jestli to řekl tak přesně, váhala jsem u toho, jestli to není myšleno tak, že zkrátka už nechtěl "bojovat" dál a proto si našel náhradu, protože se odmítá dát příště oživit. Navíc je to rozhovor, i když se zdá být velmi upřímný. Taky pes ví, jestli Thoros ještě má styk se světem nebo jestli je teď spíše vězněm a co vlastně viděl a co ví a co jen z doslechu nebo zprostředkovaně. Proto si tam nechávám malou rezervičku.
Komentáře
edit: psáno předtím, že se Zapper stihl doplnit :)
To máte z toho čekání na Tanec. Knížky už jste četli desetkrát a pak jste moc chytrý. :D
Ale dosť veľa vecí som si tak či tak nepamätal. Vďaka awoiaf si pamätám tie podrobnosti.