Jídlo a pití
Dneska jsem měl tu čest ochutnat svatojánské pivo. Bylo docela dobré, ale hlavně mě přivedlo na myšlenku založit topic na téma, které mají lidé společné bez rozdílu. Tedy najdou se mezi námi tací, kteří posvátnou zásadu "alkohol podávaný v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství" nectí, tak jsem se rozhodl rozšířit diskusi na téma jídlo. Pokud tady daná diskuse již je, tak prosím Aleka, aby jí smazal a zahodil jí na smetiště dějin, ale v opačném případě nechtě diskuse započne. Tématem je cokoliv, co Vás napadne. Co Vám chutná, co jste dnes vypili (snědli). Dějiny pití, vaření. A tak dále, a tak dále....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Thule, cinska pomsta je prave ta ryza...
S tym koprom (koprem) ste mi pripomenuli prihodu, ked ma v jednom kempe v Polsku, Polaci presvedcovali, ze kopr sa pestuje len u nich a vyvazaju to do celej Europy...strasne som sa na tom smial, lebo boli o tom na 100% presvedceni :)))
Vzpomínám na tříměsíční pobyt v Anglii, kde se mi po našem chledu dost stýskalo, protože tam mají jenom ten toustový (v cenově dostupných obchodech).
Každopádně na tom pořadu jde hezky vidět, jak televizní štáb manipuluje s diváckým úsudkem. Kreténa tam udělají z každého. :-)
Co jsem vždycky nesnášel na školních jídelnách byly guláše s těstovinama. Jak ke guláši můžou dát těstoviny????
Nicméně jídlo je důležitej katalyzátor společenskejch vztahů. Jenom pět dní na brukvích, s tapetářským videem a háčkovacím časopisem a všichni jsme se z toho zcvokli!
ozaj, ako ste na tom vy s bryndzovými haluškami? zvládate?
Jinak na Slovensku mě jídlo jednou pěkně pobavilo a to, když si známá v restauraci dala kapustnicu a pak nadávala (sama sobě "pod fousy"), že jí přinesli obyčejnou zelňačku :))), ale je pravda, že mě taky jednou vypekli - s vepřovou pečení...:)))